Juras80 273 Napisano 21 Października 2023 Siemka wariaci. Mam pytanie , czy w 5 dniu flo można jeszcze robić jakieś treningi ? Wczoraj 5 dni po przełączeniu moje rośliny miały fryzjera i pod siatka jeszcze je przeplatałem. Nie jest to za późno ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Października 2023 @Juras80 nie jest jak masz dobre warunki a wydaje się że tak to szybko odbiją 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Października 2023 @Juras80 @Andio tym gadalem dzis z zielonym oto co napisal : Ogólnie do 4 tygodnia można jeszcze trenować i coś poprawiać, ale im szybciej się wyrobisz i ją przygotujesz tym lepiej, bo będzie w pełni skoncentrowana na kwitnieniu, a nie na regenerowaniu się, jakie zabiera energie roślinie. Granicą jest 4 tydzień kwitnienia, poza tą granice lepiej nie wykraczać, jak się uwiniesz szybciej to jeszcze lepiej. Ja staram się mieć roślinę do 2 tygodnia kwitnienia gotową, by nie trzeba było nic poprawiać, korygować itd. Liście zbędne wycinam do 2 tygodnia góra 4 tygodnia, potem mam tak zrobioną roślinę, że nic nie muszę wycinać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Października 2023 @Juras80 ja daje im spokój tak 2-3 tygodnie i potem daje porządne strzyżenie. Dalej na flo można jeszcze wywalać stopniowo liście. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Października 2023 @doominik co ogrodek to inna szkola , co forum to kazdy inaczej robi 😄 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 22 Października 2023 @dziurawy ja kilka dni przed wrzełączeniem ich na 12/12 usuwam część liści, potem mają jakieś 3 tygodnie spokoju i fryzjer. Dalej stopniowo wywalam liście-raz, że lepiej topy puchną, a dwa, to mniejszy problem z wilgocią mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 22 Października 2023 Szybko się pozbierały. Mam tylko problem z JackaHerer obie idą bardzo powoli to chyba nie przypadek. 4 White Widow jak burza. No może tez to mój talent wrodzony do treningów bo obie słabe , małe są najbliżej mojego zasięgu do reszty muszę się nagimnastykować. I coś tak przypuszczam , ze to całkiem możliwe , moja wina. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października 2023 @doominik a czesc ludzi pisze ,zeby nie usuwac na flo , ciezko sie polapac 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 24 Października 2023 @dziurawy ja mam lepsze rezultaty jak wycinam. Spróbuj sam jedną roślinę ostrzyc a drugą zostawić i zobaczysz co się u ciebie sprawdza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Października 2023 @doominik mi sie to jakos dodaje + z - bo jak wytne pare lisci to bedzie wiecej swiatla docieralo ? ale ja to swierzak jestem , wciaz szukam najlepszych efektow 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 24 Października 2023 @dziurawy 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 24 Października 2023 @doominik no i ten film powinien być tu gdzieś podpięty 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach