begginergrw 15 Napisano 16 Października 2023 Siema mam spory proboem pale ponad rok, w wakacje pałiem 3-4 razy w tygodniu a pod koniec nawet więcej co na mnie jest dużo i chciałem zrobić sobie dłuższy detoks ok. 2 miesiace, miesiąc mam za sobą i od jakiegoś czasu mam derealizację, puatke w głowie i ciężko mi się skupić na przykład czytając tekst nie potrafie sie skupic ponieważ myślę o czymś innym i ciezko mi cokolwiek z tego zapamiętać. Czy to jest tylko efekt odstawienia który z czasem minie, czy to coś poważniejszego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Października 2023 @begginergrw tak może to być powod. Ja jak robiłem detoks to najgorsze były pierwsze 2tyg. Poty,brak snu, albo koszmary, brak skupienia itd...wszystko minie, nic sie nie martw! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 17 Października 2023 @vego1989 kurde no mam nadzieje ze minie bo sie naczytałem ze schizofrenia jakas juz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Października 2023 Powiem tak gandzia zostawia ślady jak sanki płoza luka będzie całe życie 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 17 Października 2023 @Pablo 1988 ale te mocniejsze objawy miną troche? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Października 2023 @Pablo 1988 nie przesadzaj. @begginergrw jasne że tak, trzeba czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Października 2023 @vego1989 no jak nie pale towar od 20 lat więc wiem co mowie eloooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Października 2023 @Pablo 1988 też wiem co mówię. Z resztą każdy ma inne odczucia i problemy ponodstawieniu. W moim przypadku 3 tyg injest git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 17 Października 2023 @begginergrw a przed tym rokiem coś palileś? mialeś jakieś przerwy dłuższe itd? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 17 Października 2023 (edytowane) @Growerseed niee paliłem pierwszy rok dopiero zaczynam przez ten ponad rok palenia mialem najdluzsze przerwy po ok. Miesiac Edytowane 17 Października 2023 przez begginergrw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 19 Października 2023 @begginergrw derealizacja, i wszelkie dziwne uczucia i stany sa w większości przypadków normalne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 19 Października 2023 @begginergrw głowa do góry i do przodu ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 19 Października 2023 @begginergrw no to może potrwać z rok czy 2 zanim głowa dojdzie plus jest taki że potem nie powinno być już takich dużych zmian przy odstawianiu kolejne razy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,385 Napisano 19 Października 2023 Kazdy ma inne jazdy po odstawieniu ziola. Ja na poczatku mialem straszne problemy z zasnieciem... Do tego stopnia, ze nie przesypialem ani godziny w nocy. Miewalem rowniez stany lekowe, ktos mnie sledzil na ulicy, dziwne dzwieki itp. Jednak wiele lat doswiadczenia i problemy zniknely😂 teraz detoks tydzien czy pol roku nie robi mi roznicy i problemu. Najczesciej w tym czasie wkrecam sie w hobby i nie mysle o jaraniu. Zycie jest zbyt piekne zeby przezyc je cale na haju i czasami czysta glowa to najlepszy haj jaki mozna miec🙂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 11 Listopada 2023 (edytowane) Doświadczyłeś głębszego stanu świadomości chłopaku, traktuj to jako przywilej, teraz tylko kontroluj i do przodu 🙂 Edytowane 11 Listopada 2023 przez Boogie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudasz666 111 Napisano 12 Listopada 2023 A mam takie pytanie... Co ile powinno się robić przerwy i jak długie? 😂 Ja nie pamiętam kiedy ostatnio nie paliłem dłużej niż 2-3 dni. 😂 I to chyba od dobrych 14 lat... No może jak miałem brak kasy... 😉 Chociaż też nie palę nie wiadomo ile. Jak wolne to szkło albo dwa po sniadaniu później po obiedzie jedno i wieczorem przy kompie jedno albo dwa. Jak mam pierwszą zmianę to jedno po obiedzie i jedno dwa wieczorem. A jak drugą zmianę to dwa przed kompem po pracy. Jakoś nie uważam tego za problem. 🤷🏻♂️ Ale może to już jest? Pozdrawiam, Dudasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 12 Listopada 2023 Godzinę temu, Dudasz666 napisał: mam takie pytanie... Co ile powinno się robić przerwy i jak długie? pewnie od jakości towaru też zależy bo jak się syf pali maczany to nie jest to zbytnio dobre, nie ma to jak swojak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudasz666 111 Napisano 12 Listopada 2023 No od około dwóch lat mam od dobrego rolnika swojski produkt. W końcu sam coś postanowiłem zrobić. Tak jak piszesz @Kibic co swoje to swoje. 😁 Tylko on miał pysznego outdoor'ka podlewanego przez deszcz i smyrganego wiatrem. A ja tu niestety "indora" będę miał i będę musiał się bardziej postarać. 😉 Pozdrawiam, Dudasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozłowski 0 Napisano 15 Października Heyka,mam duży problem od 20 lat palę żiolo ,a od rana poniedziałku nic ani buszka,a tak się czuję jak bym miał się rozpaść,jakes rady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach