Resio666 666 Napisano 15 Listopada 2023 (edytowane) @Hulk Myślę że odpowiedni gatunek pająka wpierdoli je ze smakiem 🙂 ( za ciula nie pamiętam jak sie nazywał ) czytałem o nim i widziałem tez na filmie na yt ..... ide szukać bo mnie trzepie jak menela pod sklepem 😄 ZNalazłem 🙂 ( są to specialne roztocza ) Tydzień 13 - ATAK PRZĘDZIORKÓW + DRAPIEŻNE ROZTOCZA - Uprawa konopi fotoperiodycznych - Lekcja 21 wklejcie to na yt nie moge wkleic linka tu linka ( i w filmie przejdzcie odrazu do 3 i 4 rozdziału Edytowane 15 Listopada 2023 przez Resi666 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Listopada 2023 @Hulk wyluzuj. Każda fotorelacja to burza mózgów u masa informacji. Ktoś wklei to ktoś coś dopowie i wiedza się kłębi. To nie są pająki a jakieś gowniaki 😄 które właśnie pająk zezre 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 15 Listopada 2023 @Mr.Green przekonałeś mnie 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 17 Listopada 2023 19 dzień kwitnienia.. 😎 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,393 Napisano 17 Listopada 2023 @Hulk przegladajc forum i widzac takie foty zawsze mysle "aby u mnie wygladalo w przyszlosci to podobnie"😉👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 17 Listopada 2023 @moonka na pewno tak będzie albo i lepiej 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @Hulk wyglądają spoko 💣💣💣dołu nie wycinasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 w tych 3 z przodu troszkę podciąłem, tylnych nie sięgam bo dżungla 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 17 Listopada 2023 @Hulk jaki masz patent na podlewanie tych z tyłu? Ładny ogród prowadzisz mordo👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 17 Listopada 2023 (edytowane) @WymiataczMega mam metrowy odcinek giętkiej rurki po centralnym ogrzewaniu... wygiąłem go a dodatkowo z półlitrowej butelki zrobiłem lejek 😅 Jutro zrobię foto bo ciężko wytłumaczyć patent 😅😅 Edytowane 17 Listopada 2023 przez Hulk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 17 Listopada 2023 @Hulk czekam na fotkę😁 muszę u siebie coś wymodzić a tak może zgapie hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Listopada 2023 4 godziny temu, Hulk napisał: 19 dzień kwitnienia.. 😎 Lewy dolny róg.. @Prepers jak myślisz co się z nią powoli dzieję..? 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 18 Listopada 2023 @Mr.Green już dodaje powoli calmag do biobloom ale nie chcę popalić więc dawkuje stopniowo 🤔 N ~7% bo cały czas sądzę że przez LST tak się rozrosła i puściła dużo kwiatów że ma braki 😔 Dzisiaj albo jutro kolejne podlewanie to znowu odrobinę jej zwiększę calmag 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 18 Listopada 2023 @WymiataczMega proszę fota 😁 Jest to zwykły kawałek rurki od pexa bo można go wyginać, zakończony ściętą półlitrową butelką, która służy jako lejek 😅 Kurwa cała uprawa to jeden wielki patent i druciarstwo 🤣🤣🤣 Jak doprowadzę do końca i coś z tego będzie to będę w wielkim szoku 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 18 Listopada 2023 @Hulk dzięki 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 18 Listopada 2023 18 godzin temu, Hulk napisał: @Pablo 1988 w tych 3 z przodu troszkę podciąłem, tylnych nie sięgam bo dżungla 😛 Dlatego ja robię sobie zajebisty patent do boxa 🙂 cdn .... wkrótce 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 18 Listopada 2023 @Resi666 następne grow to będzie box wąski i długi żeby stało 6 szt koło siebie.. Zachowam powierzchnie patrząc pod kątem lumenów i będę miał do każdej dostęp 😁💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 19 Listopada 2023 Dobra Ekipa.. Wszczynam delikatny alarm i zwołuje naradę bogatych wiedzą głów 😅😅 Sprawa ma się następująco: 21 dzień kwitnienia. Na dwóch lalkach coraz więcej zmian liści w żółć.. (nr 1 i 3 ) 16.11 jak podlewałem to już delikatnie podniosłem wartość składników odżywczych ale zauważam że nadal zmiany postępują 🤔 Przed chwilą skończyłem podlewać. Każda standardowo po 1L wody o pH 6,5 (odstana deszczówka - polecam bo za free 😅) Rośliny 2,4,5,6 jako iż nic niepokojącego się nie dzieje, dostały biobloom 1,5 ml i 0,5 ml cal mag. (N6%, P10,5%, K6% oraz dodatkowo Ca2,5% i Mg6%) Gwiazdy 1 i 3 z racji zmian które będzie widać na zdjęciach (podejrzewam niski poziom azotu) dostały troszkę większą dawkę biobloom 2 ml i cal mag 1 ml (N10% P14% K8% oraz Ca5% i Mg 12) Jeżeli sytuacja za dwa dni nie ulegnie zmianie na plus to będę miał problem o co kaman.. Temperatura na poziomie 24 -27 st wilgotność jak na foto, po podlaniu podskoczy do okolic 50-55% ale zaraz wentylatory zbijają.. Co mogę według Was zmienić, poprawić aby te dwie piękne panienki wróciły do formy? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 19 Listopada 2023 Nie wiem Bracie co się dzieje chodz i tak wyglądają super 1 jest w tyle widać dosyć mocno ale czy ja bym się martwił ? Nie wyciął bym dolne liście w 1 i 3 ( takie moje skromne zdanie ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Listopada 2023 @Hulk dobrze ida 🙂 jedza coraz więcej bo topy się buduja 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach