Hulk 274 Napisano 19 Stycznia Teraz, UKTHC napisał: Któregoś razu też wrzuciłem mieszak podczas suszenia i nie był to strzał w dziesiątkę.. Za szybko mi wyschły i były sianowate.. 🙄 Mam go ustawionego na najniższym poziomie i nie dmucha bezpośrednio w panny.. ruch powietrza robi i to naprawdę taki delikatny.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 19 Stycznia 2 minuty temu, Hulk napisał: Mam go ustawionego na najniższym poziomie i nie dmucha bezpośrednio w panny.. ruch powietrza robi i to naprawdę taki delikatny.. Miałem tak samo.. Dlatego piszę 😉 zrobisz jak uważasz 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,353 Napisano 19 Stycznia @Hulk pamietam jak dopiero co budowałeś boxa i pytales o rady, a tu prosze juz harvest. Pierwsza uprawa za soba, gratuluję. 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 19 Stycznia 42 minuty temu, Boczelli napisał: @Hulk pamietam jak dopiero co budowałeś boxa i pytales o rady, a tu prosze juz harvest. Pierwsza uprawa za soba, gratuluję. 👍 Dziękuję 😁 ojj nie tak niedawno, we wrześniu 😅 ale szybko zleciało 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 19 Stycznia Odbyła się pierwsza próba panienek 😅😅😅 Jeszcze mam error 🤣🤣👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 21 Stycznia Czas dobiegł końca.. 🙂 Projekt Dutch Passion uważam za zamknięty 😁 Właśnie skończyłem skubanko łodyg oraz ważenie topów.. Jak na pierwszą w życiu uprawę uważam że jest git.. 443 gramy dobrego pierdolnięcia 😅 Mnóstwo popełnionych błędów które na pewno wpłynęło choćby na ilość na którą i tak nie mogę narzekać.. Od nasionka do kosy 3,5 miesiąca wyszło więc odmiana automatyczna długa.. Box za grosze w 100% dał radę i pokazał że zwykłe żarówki LED jeśli się dobierze pod względem liczby lumenów dają niezłe efekty końcowe.. Chciałbym Wam wszystkim serdecznie podziękować za wszystkie rady i podpowiedzi bo ten wynik to wasza zasługa.. Następne grow na wiosnę na outdorze bo więcej miejsca 🤣 Ostatnie pytanie.. Mogę w tym kartonie na razie trzymać w boxie? Temperatura około 17 st i ciemno więc plecha nie powinna wyskoczyć.. Jutro kupię takie pojemniki śniadaniowe duże żeby zamknąć szczelnie ale dzisiaj muszę tak.. bo nie sądziłem że tyle wyjdzie 🤣🤣 2 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Stycznia @Hulk cały karton palenia 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @Hulk w 4dni dobrze się wysuszyło? Ile wyszło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 21 Stycznia @vego1989 łodygi strzelały więc chyba dobrze 😅 443 G ostrego pierdolnięcia 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,362 Napisano 21 Stycznia @Hulk gratulacje. Poczytaj na forum jest temat o curringu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 21 Stycznia @WymiataczMega już patrzyłem 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @Hulk bardzo ładny wynik, gratulacje!🤘🤜🤛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Stycznia @Hulk trochę słabo suszone jak tylko 4 dni.. toć to mokre jest jeszcze 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 21 Stycznia @Mr.Green sugerowałem się postem z forum że jak łodygi będą się łamać to już ok.. 🤔 I pąki nie były mokre.. rękawice pod żywicy poklejone bardzo 😅 Sugerowałem się tym postem 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia No ja bym to opierdolil w PL za 10 koła dobry wynik i fajne topy 😎👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 21 Stycznia @Pablo 1988 dzięki Byku 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Stycznia @Hulk łamią się ale w sensie trzaskają jak sucha słoma 😄 Jak patyk.. na pół.. 😄 że naginasz i nagle pekaja 😄 Bardziej w tym kierunku 🙂 Rób jak uważasz ale nie ma szans że topy po 4 dniach są suche 😄 😄 bo to jest mało realne 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @Mr.Green dlatego też się zdziwiłem, może niska wilgotnosc byla i wysoka temperatura?🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Stycznia Ja osobiście susze minimum tydzień dla mniejszych topkow i 10 dni dla większych topów do dwóch tygodni nawet. Sampla suszylem tydzień i on jeszcze mokrawy 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @Mr.Green każdy robi po swojemu 😄no tak 7 dni jest w miare ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach