WBB 2,121 Napisano 7 Lutego @vego1989 no dokładnie o czas chodzi.... a już mam miesiąc obsuwy. Na razie przez ponad tydzień grzałem ziarenkom 150W 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lutego @WBB zakładaj relacje i powodzenia! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,333 Napisano 9 Kwietnia @Mr.Green jak tam sytuacja u Ciebie koleszko? Juz macie legal w tej Rzeszy to kupuj nowy setup i startuj 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Kwietnia @Boczelli ciągle czekam. Chyba palą mój stuff.. bo coś długo im to idzie 😄 1 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,959 Napisano 10 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, Mr.Green napisał: @Boczelli ciągle czekam. Chyba palą mój stuff.. bo coś długo im to idzie 😄 To jak to w ogóle się zakończy? Na co musisz czekać,aż setup Ci zwrócą? Edytowane 10 Kwietnia przez Grzechoczący Grzechotnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,333 Napisano 10 Kwietnia @Mr.Green @Grzechoczący Grzechotnik nie zwroca. Kupuj nowy i startuj jakies grow 😎 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 10 Kwietnia @Boczelli @Mr.Green przez ten legał psy u mnie sraczki dostają, nie jeżdżą z alkomatami tylko przy granicy z testami stoją🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Kwietnia @Grzechoczący Grzechotnik Najpierw na badania medycyny sądowej. Potem na akt oskarżenia z prokuratury i decyzję czy będzie rozprawa czy zakończy się polubownie poprzez dobrowolne poddanie się karze. Wtedy już tylko wyrok i kara.. w zależności od zbieżności 😛 @Boczelli przymierzam sie ale dopiero po wakacjach jak co bo teraz i tak nie dałbym rady a i priorytety chwilowo inne 😉 @Glut78 no taaa.. teraz to tam do was wodospadem będzie leciało 😄 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,959 Napisano 10 Kwietnia @Mr.Green Ziomek nie byłem zbytnio aktywny ostatnio, ale myślałem że Ci to po prostu odpuszczą. Eh, obieraj kierunek na Espanie ;)olej Niemca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Kwietnia @Grzechoczący Grzechotnik Może coś tam odpuszcza ale że tak całkiem to wątpię.. bo to szkopy 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,959 Napisano 11 Kwietnia @Mr.Green pozostaje życzyć żeby odpuścili po chrześcijańsku, wszystko na raz 😁 pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 11 Kwietnia @Mr.Green na razie to i tak znajomi z Niemiec do mnie przyjeżdżają🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach