Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Boczelli musisz wybrać lidera inaczej nici z nagrody 😄 @vego1989 cóż to by był za czelendż jak ktoś nie odpadnie w kwalifikacjach 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green nie żebym Ci tego życzył. Oczywiście niech wyjda wszystkie zdrowe i zamienia sie w paly wielkosci butelki od wina 😃 @Mr.Green mam do tych pestek jebane uprzedzenie już xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @vego1989 mi też kilka nie wyszło od nich więc wiem o czym mówisz. Stad pomysł na ten projekt. Przewiduje nawet że żaden od RQS nie wyskoczy i challenge się skończy zanim zacznie.. Na pocieszenie jestem świadom że 3 sztuki i tak wypełnia moją małą przestrzeń 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green dobra chuj 3:3 dla BF 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @Boczelli teraz to oszalałem 😄 hehehe Miałem na myśli że musisz wybrać dosłownie jednego który pierwszy powstanie.. 😄 np. Tak jak ja i moja żona obstawiamy że pierwsza glowa na powierzchni to BF ten w środku. Na zdjęciu lewy środkowy dzbanuszek 😄 L2 xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanMatejko 17 Napisano 11 Października 2023 Coś prócz bio tabsów będziesz zarzucał? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 11 Października 2023 Wybieram kandydatkę z nr 4. A będzie ich 6 jak nic nie zjebales 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @JanMatejko nie widzę potrzeby. Coś proponujesz? @WBB teraz wszystko w rękach zielonej bogini Marii.. nic mi do tego. Każde ziarno dostało równą szansę. Natura zrobi resztę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanMatejko 17 Napisano 11 Października 2023 (edytowane) Hesi supervit, całkiem dobrze działa Edit: mineralny, ale nie gryzą się że sobą Edytowane 11 Października 2023 przez JanMatejko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @JanMatejko uprawiam tylko organicznie. Nie bawię się w mineralnych nawozach. Stosowałes Biotabs? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanMatejko 17 Napisano 11 Października 2023 W zasadzie głòwnie na nich jadę, mam blooma od nich i używam sporadycznie no i te witaminy i enzymy. A co do wyniku 2:3 dla rqs 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @JanMatejko w sensie że lecisz głównie na BioTabsie? Czy na samych tabsach lecisz? I co masz na myśli blooma od nich, witaminy i enzymy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanMatejko 17 Napisano 11 Października 2023 @Mr.Green biotabs zawsze leci, biobizz bloom czasem poleję a te hesi supervit to witaminy i enzymy są. Ale ja to dziwny jestem, autosom 24h świecę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Października 2023 @JanMatejko mozna i 24 ale nie widzę przymusu. Rośliny lubią trochę pospać. Ja póki co jestem zadowolony z BioTabsa i jeszcze do końca nie obcykalem wszystkiego na tip top. Następne co będę próbował to z pewnością Gaia Green czyli dalej organika. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 12 Października 2023 @Mr.Green loo Panie To pierwszy wyjdzie lewy srodek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2023 @Boczelli zgaduj zgadula 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2023 @vego1989 muszę Cię rozczarować 😄 2 od RQS się już przebijają a jeden od Barneysa już się przebił. Całkiem spoko jak na niecałe 48h. Trzeci od RQS chyba też się tam powoli wygrzebuje także jest ogromna szansa że będzie komplet. Ziarenko odrazu w glebe to chyba najszybsze kiełkowanie :)) z plugsow już jestem zadowolony 🙂 a maja jak dla mnie jeszcze jedną zaletę. Łatwo będzie je obsypać mycotrexem na korzenie przed wjazdem do docelowej doniczki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2023 @Mr.Green ciekawy pomysł. Kurwa, może jakość sie poprawila 😅 dobrze dobrzeniech wszystkie wychodzą 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2023 @vego1989 Są nowiny, skurwysyny, dziewczyny Są nowiny z wykopaliska mej skamieliny Już wyrok wydali, wyrok wykonali, żywcem pogrzebali Mnie to wali, na fali, skurwysyny Co? Kpiny? To nowiny! Czyżby zrzedły wam miny? Dźwięki maszyny, z powrotem na szyny 😄 wszystkie 3 od RQS się przebijają. Mam nadzieję że jutro rano będą już wystawać heh :)) i lecimy. Oby bez przeszkód 😛 Barneys jeden stoi, drugi już się przebija a trzeci wpadł trochę głębiej jak teraz zaglądałem i pewnie mu z dzień dłużej zejdzie.. oby dał radę mój Moby Diczek kochany 😄 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 12 Października 2023 Farta mialy RQSy, wyjatek co potwierdza regule. A tak serio to nie zdziwiloby mnie jakby wszystkie 6 bylo z tego samego zrodla. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach