Prepers 1,406 Napisano 7 Listopada 2023 @WBB No właśnie ja też, dlatego się pytam, bo jestem amator wydaje mi się że na mineralne nawozy git, a z organika może być problem, a myślałem to używać w sposób taki że wysiewam 6 roślin i wodę i pożywkę przygotowuje na tydzień, wszystko skrupulatnie notuje, i próbuje uzyskać efekt 6 równych roślin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 7 Listopada 2023 @Prepers efektu 6 równych roślin to nie wiem czy da się uzyskać..... ja też amator ale próbuję się wstrzelić w Twój pomysł 🙂 Może Ty powinieneś lecieć w hydro... może klony.... ale hydro to dopiero za 2 lata jak trochę upraw od początku do końca w glebie doprowadzisz. Tak mi się wydaje.... 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Listopada 2023 @WBB Co ty mój ziomek od początku leci w hydro bez problemów, i ma naprawdę dobre kwiaty, podejrzewam że wszystko się rozchodzi o czas, i siedzenie pilnowanie, oraz naukę, ale mnie jakoś do hydro nie ciągnie, może kiedyś. @WBB dodam że hydro zrobił sam, jak nie będzie miał problemu to wstawię fotkę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 7 Listopada 2023 @Prepers dobrze idą chwasty👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Listopada 2023 @WymiataczMega wiem, jestem zadowolony na moje oko jak je zadbam mogę zacząć liczyć od 300 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 7 Listopada 2023 @Prepers morda o to chodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Listopada 2023 (edytowane) @Prepers organika to ponoć lipa przy autopotach 😛 Edytowane 7 Listopada 2023 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Listopada 2023 Niemam pytań xd Ale to jest piękne, chuj mi w dupę że myślałem żeby wyjebać 3 🤣🤣🤣! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 7 Listopada 2023 One są cały czas w stresie, że je wypierdalać będziesz... jak nie teraz to za tydzień znowu 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Listopada 2023 @WBB 😆😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 7 Listopada 2023 @Prepers jakbyś wyrzucił jakąś roślinę to gdzieś w Azji umarłaby panda ze smutku.Ale byś żałował a ja z Tobą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 7 Listopada 2023 @Prepers ja wiedziałem że nie wyjebiesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Listopada 2023 @Lasir Nie wiedziałem, ale będę miał na uwadze jak kiedyś mi na myśl przyjdzie xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 7 Listopada 2023 22 minuty temu, Prepers napisał: @Lasir Nie wiedziałem, ale będę miał na uwadze jak kiedyś mi na myśl przyjdzie xd Porzuć takie myśli przegrańcze najlepiej.Czazem serio, szkodaby było czasu na planta i lepiej w masło bo obserwacja nawet słaba.Ale Ty masz duże krzaki i musisz zrobić wszystko aby je zjarać finalnie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Listopada 2023 Doszło mi super pk od aptusa, jest sens na tym etapie wrzucić w jadłospis, czy narazie bio bizza lecieć tylko? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 7 Listopada 2023 @Prepers półtora tygodnia bym poczekał i 🔥🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Listopada 2023 @WymiataczMega Dzięki morda, ale proszę o więcej opinii, łączył to ktoś z bio bizzem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Listopada 2023 (edytowane) Aktualizacja: Rośliny mają się świetnie, zero nowych niedoborów, ale problemów ciąg dalszy. -krytyczny poziom wilgotności -duzo liści niewiem czy przy tych dużych jakiś fryzjer się by nie przydał tu proszę o opinie sytuacji Co do wilgotności, jest przez grzejnik i zamknięty obieg powietrza co mi jednocześnie grzeje pokój, rozwiązanie osuszacz z czujnikiem chce go próbować ustawić na zewnątrz boxa przyjdzie jutro. A grzejnik więcej nie stoi między doniczkami postawiłem go przy samym wejściu, a doniczki są na maksa odsunięte pod ścianę. Możecie też skomentować odległości między dziewczynami Proszę o komentarze, wezmę pod uwagę, a ja działam dalej. Pzdr Edytowane 8 Listopada 2023 przez Prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,344 Napisano 8 Listopada 2023 @Prepers Ja pozbywam się zbędnych liści przed pojawieniem się prewloferów. Wyciągający hula? Co do ustawienia dziewczyn na moje jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 8 Listopada 2023 Ta wilgotność będzie problemem. Wiem bo sam też z nią walczę. Jeszcze jak grzejnik do tego dochodzi. A nie walnę osuszacza za 100-400 euro 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach