CrazzyX56 6 Napisano 24 Września 2023 został mi taki oto badyl czy mogą się jeszcze rozwinąć jakieś liście? albo jak to skutecznie wykorzystać bo roślina cały czas żyje i jest podlewana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 24 Września 2023 @CrazzyX56 jaja sobie robisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 24 Września 2023 Pk jej zapodaj. Spuchnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Września 2023 @CrazzyX56 mowia ,ze nadzieja umiera ostatnia 😄 @WymiataczMega ja bym dal jej plagron sugar royal moze by pomoglo 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Września 2023 Czysto teoretycznie może coś z niej wyrosnąć jeszcze a praktycznie jest to już nie możliwe. Nawet jeśli coś się pojawi to to już nie dojdzie. Gdyby to był np czerwiec czy chociażby początek lipca no to szanse by jeszcze były. Na ten moment nie daje temu krzakowi już szans. Ale zostaw go. Jak coś tam po wyrasta to może chociaż jakaś słaba makumba będzie. Za 8 miesięcy będzie kolejna szansa, spróbuj w tedy i się nie zrażaj się tym drobnym niepowodzeniem 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Września 2023 Xd² sorry musiałem 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 26 Września 2023 Tam chyba ktoś przylazł i zbiory zrobił czy skąd taki goły, równo ciachany badyl? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 27 Września 2023 @WBB wiesz jestem niecierpliwy grower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Września 2023 @CrazzyX56 szkoda nafty na leczenie czegoś takiego. Chyba, że chcesz się uczyć… ale to i tak bardziej opłacalne jest nowe zacząć Dla zdobywania doświadczenia, wiosną takie dziewczyny można leczyć na naturalnym słonku, ale teraz to nie ma sensu, a kłaść pod lampę? To lepiej nowe zacząć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Września 2023 Jasne że będzie jesień deszcze mokro wilgotności uważaj na pleche bo szkoda będzie towaru w kibel wyj333bac 🪴🔨🔨🔨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Września 2023 @Pablo 1988 co Ty pier...? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Września 2023 @vego1989 ta swiruje hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach