TomWar 50 Napisano 20 Listopada 2023 @Lady Green w sumie tez mi sie wydaje ze jakos poszlo jednak zanim podeszlem do tego grow to dlugi czas zbieralem informacje analizujac je... nie obeszło się też bez wielu problemów związanych z warunkami na które nie byłem przygotowany między innymi wega miałem w największe upały i temperatura mi strasznie spowolila uprawe i jeszcze sporo innych które neutralizowalem na bieżąco całą zabawa polegała na tym aby zobaczyć co z czym się je teraz napewno wszystko poszłoby lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 21 Listopada 2023 @TomWar przy kolejnej uprawie wychodzą kolejne "niespodzianki", czego oczywiście Ci nie życzę 🙂 Kurcze, strasznie szybko Ci poszło, zaczynalismy chyba w podobnym czasie, u mnie polowa flo a u Ciebie juz schnie. Chyba tez sie kiedys zdecyduje na automaty. Daj znac jak z mocą, testowałeś juz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomWar 50 Napisano 11 Stycznia 2024 @Lady Green hej nie zaglądałem sporo czasu ogólnie zbiór wydaje się zacny moc jak dlamnie bomba chodź nie jest to silna odmiana znajomi też chwala i regularnie wpadają na degu... hehe troszke jednak przesuszylem susz ale jestem bardzo zadowolony z uprawy w przyszłym miesiącu odpalę mysle projekt nr 2 Pozdrawiam 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 11 Stycznia 2024 @TomWar ja juz chyba 2 raz przesuszyłam. 🤦♀️ Powodzenia w kolejnym projekcie. 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Stycznia 2024 @Lady Green kup sobie bovede albo integre, polecem 62% wilgotnosci. Ziolko wiecznie pachnie i wyglada swiezo 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach