Lady Green 2,129 Napisano 3 Stycznia 50 minut temu, Resio666 napisał: ps. było miło Cię gościć 🙂 R.I.P Lady 😄 Co juz mnie wyganiasz, jeszcze z tydzien co najmniej musicie wytrzymać. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 3 Stycznia @Lady Green Nie no myślałem że umrzesz po wiaderku 😄 Zostań jak najdłużej ❤️ Bo wodospad wiaderko jest chujowe ( bynajmniej dla mnie ) zajaraj opcją pierwszą 🙂 ( nie naciągaj fest mleka bo wyrwie ci gardło razem z płucami ) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 3 Stycznia @Resio666 na tamten swiat jeszcze sie nie wybieram 😅 ...na tym dopiero się rozkręcam. 🙂 17 minut temu, Resio666 napisał: zajaraj opcją pierwszą 🙂 ( nie naciągaj fest mleka bo wyrwie ci gardło razem z płucami ) Juz kolejnej próby nie bedzie, szkoda zachodu wg mnie, wole delektować się moim wapkiem. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia @Lady Green jakiego vapka używasz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 3 Stycznia @Lady Green A gibonów nie kochasz ? ja zaś nie mogę sie przełamać do vapka 😞 3 miałem i wszystkie sprzedałem w chuj oprócz jednego gdzies jest w szafie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia @Resio666 jak vapek mały i słaby to nie oczaruje starego jaracza 🙂 Ja kocham gibony. Jakbym mógł się urodzić raz jeszcze to chciałbym mieć na imie Gibon Wielki 😄 Gibon Wielki I z Gibonlandi 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 3 Stycznia @Mr.Green No nie były jakieś mocne Pax 3 , Ghost mv1 , fenix pro ( a zawsze chciałem kupic stacjonarnego jakby pozbierać te 3 do kupy to bym miał konkretną stacjonarkę 😄 ale cos zrobisz jak debil 😄 ) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia @Resio666 takie małe to są dobre jak zaczynasz palić.. nie dla smoków 😛 Jak palisz kilka blantow dziennie to taki vapek nie kopnie. Trzeba detox robić i uczyć się palić na nowo.. Lub zapodac coś konkretniejszego.. czyli większy vaporyzator 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 3 Stycznia @Mr.Green arizer solo 2. Myślałam nad wymianą ale jednak jego prostota i inne zalety nie mają sobie równych. Dokupuje tylko ustniki. @Resio666 też lubię. 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Stycznia Panowie i Panie Wiadro jest hardcorem zabiera strasznie za malolata Pamietam robilo się rekordy w zwijaniu wiader kto zwinie więcej haha co to dawało? to byly bez troskie chwile ja to zazwyczaj zwijam w blete albo delikatnie z lufeczki se pykne strzałka hehe pozdro yooo😎😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 3 Stycznia @Mr.Green Nie juz tyle nie palę 😄 po kilku letniej przerwie palę dużo mniej i przeważnie tylko wieczorami no max 3 😄 @Pablo 1988 Miałem ziomka co robił butlę 5 L otarł ryja ino 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia @Resio666 z 3 literowej to przed robotą waliłem wiadro lub dwa.. potem w robocie też wiadro.. xD Raz remontowaliśmy kościół.. i w kościele też jebalismy wiadra 😄 Jak mieszkałem już w DE to ziomek raz ukradł czekolady i go psy na chatę zabrały.. wchodzą a tam stoi wiadro i dwie butelki.. 1.5l oraz 3l.. 😄 patrzyli i nie wiedzieli co widzą 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 3 Stycznia (edytowane) @Mr.Green policja ma na to wywalone w większości krajów europy tak mi się wydaje... W uk z pewnością, pewnie większość z nich jara tak samo. Wiesz ile to dodatkowej roboty papierkowej dla nich gdy cos takiego wykryją przypadkiem podczas innych czynności? A gra nie warta zazwyczaj świeczki bo znajdą kilka gram np. czy jednego krzaczka i koniec tematu. Wiele przykladów moglabym podać aby to potwierdzić. Edytowane 3 Stycznia przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia @Lady Green zgadzam się z Tobą. Oni nie chcieli wiedzieć co to jest i do czego służy 😄 Tylko człowiek z Polski wyjechał zdziczały i za to co w Polsce było zaraz karane to w DE mieli wyjebane.. na zachodzie maja inne zmartwienia niż palacy polaczek 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Stycznia @Lady Green przepraszam lejdi zajebałem sprawę, i się zrazilas do wiaderka 🤭 Zjebalas ten dym by nie gryzł jak byś poprostu lodowatej wody nalala, a później wstrząsla butelką, to konieczna czynność dla osób nie wprawionych 🙂 Dym nie gryzie prawie wcale, a smak jest wyraźniejszy @Mr.Green Grenu niech ci będzie że wiadro dla narkusow 🤣🤣 Nie ważne jak, a jak często, i ile xd Jak ktoś butle na wieczór do spania przyjmie też nazwiesz go ćpunem? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia @Prepers narkus to było okreslenie zartobliwe ziom 😛 Nikogo kto pali zielone bobki nie uważam za ćpuna bo to nie jest narkotyk a substancja jak kawa, czekolada czy tytoń.. Co do wiader.. 😄 to często po prostu palą osoby które mają już doświadczenie z dragami.. nikt z nudów nie wali sobie wiader tak o.. 😄 Zazwyczaj są to zaprawieni w boju rycerze zielonej Marii 😉 których musi sponiewierać mocniejszy sposób przyjmowania naszych ukochanych trichomow 🙂 Sam waliłem wiadra kilka dobrych lat.. 😉 wiem co jest 5 😉 Co do tezy że ważne jak często.. To prosty przykład.. nie walisz nic do nosa cały rok.. zajebales koksu.. lecisz autem i HALT psiarnia wita. Test i boom trafiony zatopiony. W sądzie jesteś jako ćpun 😄 Waliłem fetę jakbym się urodził na Krecie. Żarłem pixy jak nie było jeszcze Youtuba 😄 Grzyby, kwasy i koks też nie są mi obce. Palenia to nie wspomnę 😄 Jednak zawszę miałem hamulce.. żeby nie robić z siebie ścierwa to raz a dwa by nie iść dalej i nie zacząć palić kraku i walić hery czy żreć pół apteki i być psychodeliczny totalnie 😄 Czy byłem ćpunem..? Ktoś powie że tak.. no kurwa.. Czy uważam się za ćpuna lub uwazalem..? Nigdy ziom :))) Młodość ma swoję prawa i trzeba z nich korzystać. Najważniejsze to się nie zatracić i nie stracić hamulców.. bo potem stracisz wszystko. Zęby, zdrowie, rodzinę i każdy hajs Sam wiesz jak jest :)) też pewnie dobry Kojack jesteś 😄 Dla mnie ćpun to wtedy gdy nałóg rządzi Tobą a nie Ty nałogiem. Teraz mam wyrzuty że palę xD a i w 2023 waliłem raz koks i tyle. Poza tym jak się pojawia potomstwo to trzeba trochę zmądrzeć a nie doprowadzac się do stanu niepohamowanego ślinotoku 🤤 Sam fakt że ludzie potrafią patrzeć na to samo i inaczej to odbierać jest podstawą by mieć wyjebane w czyjeś zdanie 😄 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Stycznia @Mr.Green Ja tam się leczę, jestem prowadzony w dwóch krajach xd Jakby mnie jebli na urlopie w pl, to się śmieje z panami policjantami na komendzie, miałem jedna sytuację że mi się kazali rozbierać, bo przypadkiem zapomniałem pudełka 🤣 Więc nie możesz mnie nazwać narkomanem 🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia @Prepers jak masz tak ustawione to luz 🙂 Ogólnie jak mieszkasz za granicą lub mieszkałeś i masz ogarnięte różne cuda to w Polsce nie raz nie wiedzą co z Tobą zrobić 😄 Jak masz do tego np. Inny dokument zagraniczny to już w ogóle jest beka 😄 Polska w moim sercu i piękny kraj do życia. Jednak to wielka dykta pełna skurwialych i upośledzonych ludzi.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,323 Napisano 3 Stycznia @Mr.Green spoko morda jesteś 👊 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 3 Stycznia @Mr.Green Mam dwa dokumenty, wszystko na realna bezsenność, i nie zawsze recepty są ważne, ale praktycznie od 4/5 lat mam historię prawdziwej choroby która mi dolega, najpierw leczona innymi ziołami co ciekawe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach