LILLY 1 Napisano 12 Września 2023 Czy to już czas na ścinkę ? miłego dnia życzę wszystkim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Września 2023 Masz jakiś mikroskop, lupę, zoom w telefonie? Fotki trichomów by się przydały... Tam widać jakieś niteczki/pajęczynki czy mi się tylko wydaje? ps. na tej ostatniej fotce to chyba drugi plan jednak a nie pajęczynki 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 12 Września 2023 @LILLY Moim zdaniem jeszcze troszkę. ok. 10-12dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LILLY 1 Napisano 13 Września 2023 @WBB sproboje zrobić zdjęcie zooomem @MiraiiNikki dobra to wyślę wtedy zdjęcie tutaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Września 2023 @LILLY Zakup mikroskopu za 40 zł to dla ciebie za duży wydatek ? Nie lepiej sobie zobaczyć, jak wyglądają trichomy, prawdopodobnie nadaje się do kosy, ale lepie,j by było sobie zobaczyć na grzybki, jaką mają barwę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LILLY 1 Napisano 23 Września 2023 @Zielone krainy trichomy są już takie brązowawe @Zielone krainy udzielisz mi pomocy jak zrobić ścinkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Września 2023 @LILLY Jak są brązowe to tnij, bo jak przejrzeje to będzie słabsza w działaniu zamiast silniejsza. Weź nożyczki , utnij z łodygami i powieś na sznurku za łodygi topami w dół, w jakiś miejscu, gdzie nie ma wysokiej wilgoci i jest lekki przewiew , by pleśń nie weszła. Tak po za tym to konkretne masz sztylety na tych palcach, to do samoobrony przed imigrantami ? :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Września 2023 @LILLY ale masz piękne pazurki, jestem zauroczony😘😅 Tylko powiedz mi jak Ty lolka zwijasz?🤣😂🫣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 26 Września 2023 4 minuty temu, Glut78 napisał: @LILLY ale masz piękne pazurki, jestem zauroczony😘😅 Tylko powiedz mi jak Ty lolka zwijasz?🤣😂🫣 hehe... a ja to bym nie chciał mieć ich w nic wbite 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Września 2023 @WBB jak by mi plecy orały to chyba nawet by mi się podobało🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 26 Września 2023 1 minutę temu, Glut78 napisał: @WBB jak by mi plecy orały to chyba nawet by mi się podobało🤣😂 plecy jak plecy... ale takimi sztyletami można jajka odciąć 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Września 2023 @WBB ale jak odpala jak takie pazurki po jajkach podrapią🤣😂🫣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 26 Września 2023 1 minutę temu, Glut78 napisał: @WBB ale jak odpala jak takie pazurki po jajkach podrapią🤣😂🫣 my stare zboczeńce to wiemy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LILLY 1 Napisano 27 Września 2023 Hahaha pazy do drapania dobre normalnie zwijam On 9/23/2023 at 10:28 PM, Zielone krainy said: @LILLY Jak są brązowe to tnij, bo jak przejrzeje to będzie słabsza w działaniu zamiast silniejsza. Weź nożyczki , utnij z łodygami i powieś na sznurku za łodygi topami w dół, w jakiś miejscu, gdzie nie ma wysokiej wilgoci i jest lekki przewiew , by pleśń nie weszła. Tak po za tym to konkretne masz sztylety na tych palcach, to do samoobrony przed imigrantami ? 😄 Hahahaha dokładnie bronię się normalnie cała łodygę ujebac czy niżej topa? i resztę na sznureczek i w dół niech schnal ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Września 2023 @LILLY Zostaw z 10 cm łodygi przy topie, po pierwsze dlatego, aby za łodygę móc powiesić, a po drugie dlatego, że potem na łodydze będziesz sprawdzała, czy zioło właściwie wyschło. Jak będzie wyschnięte to łodyga nie ma się wyginać, ale jak suchy patyk trzasnąć. Tak na sznurkach topem w dół za łodygę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach