Skocz do zawartości
Cali_Bastard

Led // Jelly Donutz 35% THC! // budbox // soil

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

@Cali_Bastard bardzo fajne, rowne i przygolone. Planujesz dawac siatke?chociaz przy takiej powierzchni iniloscindonic może być przy niej ciężko. Kiedy wskakują na flo, czy już są?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

@Cali_Bastard Co się sprzeczacie, jak wy jesteście bliźniaki jednojajowe, tylko mama wam o tym nie powiedziała, odnalazłeś braciszka , więc trochę szacunku i miłości do swojego bliźniaka. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Zielone krainy napisał:

@Cali_Bastard Co się sprzeczacie, jak wy jesteście bliźniaki jednojajowe, tylko mama wam o tym nie powiedziała, odnalazłeś braciszka , więc trochę szacunku i miłości do swojego bliźniaka. 😄

Ty mi tu się w rodzinę nie wpierdalaj tylko lepiej pokaż jakieś dobre pały, dalej pamiętam acapulco gold z tamtego roku 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

@Cali_Bastard Ta jaja se robię, luzuj z ziomka jest spoko typ , szanuj kolegę, jak on szanuje ciebie. Pokaże ci pały, zobaczysz, co się dzieje , gdy król powraca na tron. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Cali_Bastard wszystko gra 🙂 po prostu tak na mnie działasz pozytywnie i nic z tym nie zrobię. Nie wiem czy to miętka czy zygi ale coś tu dobrze daje.. 😄

Zaraz ja startuje to zobaczysz pały.. że nawet @Zielone krainy takiej nie ma xD 

@Cali_Bastard to będzie gdzieś z 8 tygodni wega..? 😮

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Zielone krainy @Mr.Green dobra pany luźna guma, dawać te pały lepiej 😂

tak Mr.G 8-9 tyg wega, mają być pieńki ze z piłą na ściny trzeba będzie iść 🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

@Cali_Bastard E tam z piłą, jak ty masz takie topeczki, że to można iść z pesetą i skubać, jak kobieta brwi :D Ja ci pokaże, co to jest top, jaki maczuga, że walniesz tym w łeb imigranta islamskiego to mu się odechce emigrować i zostanie u siebie, a nie będzie ci przez płot graniczny przeskakiwał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Zielone krainy chciałbym spróbować przejść flo w twoich butach. Odżywianie częstotliwość warunki. Ciekawe czy uzyskałbym takie maczugi.

Genetyka która zazwyczaj wybieram ma tendencję do NIEbudowania dużych colach a raczej golf ball topki na całej roślinie.

To co pokazałeś przy Acapulco gold biorąc pod uwagę powierzchnię i oświetlenie naprawdę wyglądało bardzo dobrze.

Ciężko jest uzyskać wysokiej klasy topy przy zadowalającym rozmiarze. Z moje doświadczenia zazwyczaj im większe topy tym gorsze quality chodź parę razy zrobiłem giganty i był pierwyjesort.

ta tym zdjęciu np wielkość jest imponująca ale po wysuszeniu napewno było luźno i pewnie z pleśnią 

IMG_3207.jpeg

Największe rezultaty osiągałem przy autopotach ale było też najwięcej pierdolenia i trochę przypału.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

@Cali_Bastard  Nic wielkiego, z twoimi warunkami i sprzętem , jaki posiadasz mógłbyś mnie przerosnąć kilka razy. Ja uprawiam na Ledam, gdzie to, co mam ja, a ty to bezkonkurencyjne, co mnie odróżnia to filozofia uprawna, ty nie bawisz się na dużych powierzchniach w szczegóły, a ja patrzę na szczegóły, bo mam tylko dwa, lub jednego planta i zajmuje się nim szczególnie, rozkładam sobie wszystko na czynniki pierwsze, począwszy od waga i ułożenia rośliny, robię wega tak, by roślina była gotowa na kwitnienia optymalnie w stosunku do tego, co chce uzyskać, a potem karmię pod kątem obserwacji, by wykorzystać pełen potencjał rośliny. Ja jednak bawię się z jednym, lub dwoma plantami, a ty z całym polem uprawnym, więc pieścił się z nimi nie będziesz tak, jak ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Zielone krainy czułem że coś takiego napiszesz bo tak to trochę właśnie widziałem.

przy klonach jestem w stanie to jednak  bardziej kontrolowac ale wiesz jak jest, czasem jedna jest na takim etapie a druga na trochę innym i patrzę generalnie na całość starając się jakoś to ujednolicić z względnym dobrem ogółu.

No szkoda, w duchu liczyłem że napiszesz coś w stylu: „Nie ma problemu, formułę i wszystko czego będziesz potrzebował wysłałem w załączniku PDF w dm” 😂😂😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

@Cali_Bastard Powiem ci tak roślina jest prosta, jak każdy chwast, wystarczy rozumieć czego chce, dać odpowiednio jeść i oczywiście dostarczyć dość energii ze światła, aby chciała karmić się tym, co dajesz do ziemi i optymalnie przetwarzać składniki, jakie jej podasz, a przez to, by dążyła traktowana odpowiednio do , jak najlepszego wyniku. To tylko roślina, jaka zrobi wszystko, co twój rozum na niej wymoże, myśl i działaj rozsądnie, a ona zrobi , co tylko chcesz. Oczywiście na miarę jej genetyki, jaką ja potrafię lekko zaklinać i wyciągać więcej niż inni, bo ich umysły są zbyt zamknięte, aby pokierować dobrze tym prostym bytem, jakim jest roślina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Zielone krainy @Cali_Bastard dlatego teraz przyjdę ja i zjem was obu bo jestem efektem hybrydowego połączenia waszych najlepszych cech.. małe poletko z pierdolnieciem na szczegóły 😄 wybieram z was wasze atuty jak postacie w Mortal Kombat i odpalam fatality by z wami skończyć szybko i humanitarnie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi