Gość Napisano 6 Września 2023 05.09.2023 godzina 19 woda jazda no mercy box 200x90x90 lampa 300 W spider reszta bez zmian ziemia plagron nawozy canny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Września 2023 @dziurawy powodzenia ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 6 Września 2023 No i znowu razem startujemy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @dziurawy jedziesz z koksem! jakie plany na vega? Jakie treningi?to 9sztuk tego samego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 6 Września 2023 Jak wszystko dobrze pójdzie, to przy zbiorach z tego 300W Cię mafia holenderska na celownik weźmie, bo ponad pół kilo będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @WBB hehehe powodzeniaaa 😄 @vego1989 male testy ? chce zobaczyc czy przesadzanie cos daje czy nic ? jade na dwa boxy po 4 roslinki jeden u mnie i drugi u ziomka ulice dalej co do vega nie wiadomo ? wszystko zalezy od ziomka czy pojedzie na swieta czy zostanie wszystko wyjdzie w praniu @Bob drzewny wieksza lampa juz nie wejdzie do boxa , ciekawe jak to bedzie wygladalo , tym razem , zobaczymy , a co do mafii holenderskiej to bardziej bym obstawial na marokanska , sa miejsca ze ciezko bialego czlowieka zobaczyc 🙂 ale jak masz Polskie blachy spokojnie kilka g koksu mozna msc dostac do testow , bez proszenia podchodza i sie pytaja czy chcesz 😄 ehehehhe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 6 Września 2023 11 minut temu, dziurawy napisał: WBB hehehe powodzeniaaa 😄 Powodzenia... tylko nie miej zbyt dużo więcej niż ja... bo ja później długo jęczę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @WBB taaa pamietaj , ze ty miales 2x tyle co ja 😄 daj mi teraz zebrac tyle co ty 😄 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 6 Września 2023 @dziurawy teraz Ty będziesz miał więcej z tą lampą. Więc miej... ale nie za dużo 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @WBB w sumie wezme od tego ziomka jego wynik dodam swoje i bede krolem 😄 😄 😄 ehhehehe ,chyba ze jego kot pies lub dwojka malych dzieci zajma sie uprawa 🙂 @WBB a i to zwykle kurestwo dawac taka malutka lampe na takiego boxa w jakim celu ? mogli dopisac zalecana wieksza 3x a nie to male gowno do marchewki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @WBB jeszcze płaczesz nad wynikiem ?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 6 Września 2023 @dziurawy ja to mam schizę z pałami teraz... i jak zajaram to mam czasami bad tripy:) @vego1989 już nie. Bo może to norma ten wynik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @WBB co sobie wkrecisz to bedziesz mial , tak ci powiem , nie chwal sie to bedziesz spal bezpiecznie , podstawa 24 h i juz 5 lub 6 ma korzonek 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 6 Września 2023 @dziurawy a może tutaj za dużo się chwalę.... hmmm 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 mialo byc na papierze ale zostaje w wodzie, tak dobrze zasuwaa 😄 @WBB tutaj to nie problem , najlepszym przykladem jest zielony , jest tyle lat tutaj a jest na rewirze , nie chwal sie nie wynos dla kolegow a jak wynosisz do dla takich dla ktorych bys sobie dal reke obciac i masz mily spokojny sen 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 2 minuty temu, dziurawy napisał: mialo byc na papierze ale zostaje w wodzie, tak dobrze zasuwaa 😄 @WBB tutaj to nie problem , najlepszym przykladem jest zielony , jest tyle lat tutaj a jest na rewirze , nie chwal sie nie wynos dla kolegow a jak wynosisz do dla takich dla ktorych bys sobie dal reke obciac i masz mily spokojny sen 🙂 Tyle żebyś pozniej kurwa nie miał ręki 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Września 2023 @vego1989 po 2 odsiadkach wiesz kto ci wysyla paczki wiesz kto wysyla kartki , kto nadaje na ciebie , mam doslownie kilku znajomych ale za kazdego bym dal sobie reke obciac i nie raz o tym swiadczylem oni tez , niestety tak wyglada prawdziwe zycie a nie miami vice w gta 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 6 Września 2023 10 minut temu, dziurawy napisał: nie chwal sie nie wynos dla kolegow Nie ma żadnego takiego wynoszenia ani komukolwiek chwalenia... to był podstawowy warunek 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września 2023 nie wiedzialem , ze mozna zgubic nasionko w doniczce 😛 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Września 2023 szybko zasuwa po 1 dniu 3 roslinki dzis juz 4 09,09,23 i 10,09,23 a to u sasiada , bedzie ciezko cos czuje 2 latka i 3 latka nie ulatwiaja sprawy 🙂 zona pies i kot 😄 jazdaaaaaaa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach