WymiataczMega 2,331 Napisano 8 Września 2023 7 minut temu, vego1989 napisał: Pewnie z 3tyg. Podwiaz jak masz do czego, a jak nie to jakieś tyczki na podparcie Git coś wymodzę. Thx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 11 Września 2023 Witam. Spójrzcie jak teraz wygląda. Zdjęcia lipne ale co mi tam haha. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 15 Września 2023 Witam. Mam fotki przez lupe jubilerską Tak π razy oko 😁 10% bursztynowych 70% mlecznych i reszta przeźroczystych. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Września 2023 @WymiataczMega no to poczekaj jeszcze chwilke. Lej już sama wodę. Tydzień półtora i dajesz kosę, daj foto całej rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 15 Września 2023 Powoli zaczyna się wyżerać. Wieczorem flushing zrobię i do kosy samą wodą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 18 Września 2023 W dniu 08/09/2023 o 15:02, vego1989 napisał: Pewnie z 3tyg. Podwiaz jak masz do czego, a jak nie to jakieś tyczki na podparcie Siema. Tak ją ogarnąłem. Teraz ma lżej 😁 niech sobie dochodzi bez stresu. Peace ✌️ Jeden top zawinięty jak baranie rogi hehe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Września 2023 @WymiataczMega fajne te szyty, takie pelne 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 18 Września 2023 Są twarde, ciężkie i mega żywiczne. Dodam że pachnie kozak🤤🤤🤤 Myślę że koło 50-70 gietów gotowego powinno siąść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Września 2023 @WymiataczMega oby😁😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 18 Września 2023 Nie chcę sobie wkręcać. 50 musi być 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 18 Września 2023 @WymiataczMega suchego? Może się zakręcić ok 50 ale nie liczyłbym na więcej. Ale co swojej to swoje 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 18 Września 2023 3 minuty temu, mirecki napisał: @WymiataczMega suchego? Może się zakręcić ok 50 ale nie liczyłbym na więcej. Ale co swojej to swoje 💪 Ile by nie było. Oby coś tam przypalić. Nakład finansowy +/- 200 zeta. Oko cieszy na maksa😍. No i swojak przede wszystkim 🥰 Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 18 Września 2023 @WymiataczMega u mnie co roku to koszt ok 500-600 ale liczę nasiona, ochrona spota czy też co raz to inne odżywki. Już tyle tego mam a i tak wciąż "potrzebuję" czegoś nowego. Na przyszły sezon już mam pomysły nowe 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 18 Września 2023 W moim przypadku był to pierwszy raz. Projekt Sezonowa na balkonie. Wszystko do tej pory jest git. Wiele nauczyłem się z forum. Gadżety typu lupy, nożyce do trymu I suple zostaną na kolejne ruchy😁. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Września 2023 @WymiataczMega zajawka złapana 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 18 Września 2023 Na zimę mam już box i nasiona auto. Jeszcze filtr i lampa. I próbuje sił w 🦃. Haha 16 minut temu, mirecki napisał: @WymiataczMega u mnie co roku to koszt ok 500-600 ale liczę nasiona, ochrona spota czy też co raz to inne odżywki. Już tyle tego mam a i tak wciąż "potrzebuję" czegoś nowego. Na przyszły sezon już mam pomysły nowe 😃 Mordo z zaciekawieniem śledzę twoje dokonania. Kot jesteś 💪👏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Września 2023 @WymiataczMega no to juz calkiem inna zabawa. Mniej wiecej wiesz juz o co chodzi, z reszta pomoze jak zawsze forum 🤘💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 18 Września 2023 Liczę na to. Muszę spróbować. Do odważnych świat należy haha Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 18 Września 2023 @WymiataczMega ja to pikuś jestem przy tym co ekipa potrafi tu wyczyniać. Gdybym był na miejscu a nie na wyjazdach to myślę że byłoby lepiej. Cieszę się że czujesz się na forum "jak w domu" i życzę Ci aby Twoim jedynym problemem był brak miejsca w boxie od nadmiaru i wielkości topów. Pozdro 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,331 Napisano 22 Września 2023 Witam. Juterko kosę robię😁. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach