kura 1 Napisano 9 Sierpnia 2023 Siema, na dniach mam zamiar zrobic pierwszy raz bubble hash glownie z jakichs lisci i odpadow z pierwszych automatow i mam kminke czy do robienia tego mozna uzyc wkretarki i mieszadla XD bo cos czytalem zeby lyzka albo mixerem to mieszac ale mysle ze takie mieszadlo na wolnych obrotach 20/30min moze byc nawet lepsze i druga fazka czy mozna uzyc swiezo zamrozonych lisci od powiedzmy 3/4 tyg po ostatniej scince bo tak rozkminilem zamrozic zeby nie zgnily i uzyc do tego jak juz bd mial calosc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 10 Sierpnia 2023 7 godzin temu, kura napisał: mam kminke czy do robienia tego mozna uzyc wkretarki i mieszadla XD bo cos czytalem zeby lyzka albo mixerem to mieszac ale mysle ze takie mieszadlo na wolnych obrotach 20/30min moze byc nawet lepsze możesz nawet lepiej jak masz dużo materiału 7 godzin temu, kura napisał: druga fazka czy mozna uzyc swiezo zamrozonych lisci od powiedzmy 3/4 tyg po ostatniej scince bo tak rozkminilem zamrozic zeby nie zgnily i uzyc do tego jak juz bd mial calosc. możesz bo i tak lodu dodajesz żeby trichomy lepiej się oddzielały 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kura 1 Napisano 10 Sierpnia 2023 @Andi Kozak, a jeszcze na przyszlosc lepiej uzyc mokrych odpadow, wysuszonych czy bez znaczenia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 10 Sierpnia 2023 @kura raczej bez znaczenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kura 1 Napisano 10 Sierpnia 2023 @Andi Dziex 👌🏼 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 21 Sierpnia 2023 Ja robiłem też hasz właśnie w tych workach ale jakoś szczerze mówiąc nie byłem zadowolony do końca. Trafiłem na poradnik jak zrobić czysty hasz ale no może w tym roku coś zrobię raz jeszcze bo nie mam zbytnio doświadczenia w tym. Na pewno z odpadów masełko zrobię i zielonego smoka, ostatnio kosztowałem go bo zrobiłem kilka lat temu to pomimu upływu czasu działał dobrze ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpnia 2023 @mirecki ostatnio dalem szwagrowi 100ml greendragon. Mówię mu jebnij 25 i poczekaj z godzinę, jebna czysta 50 i mu Esa wyjebalo. Mowil ze przespał cały kolejny dzień 😅😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 22 Sierpnia 2023 @vego1989 to oczy zamyka ;D ale to już zależy od tolerancji, jak miał niską to tak się dzieje (zazdro) 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpnia 2023 @mirecki amator, czasami Buszka weźmie, więc tolerancja na niskim poziomie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 9 Września 2023 @mirecki @vego1989 na mleko, masło, nalewki i inne wyroby nie ma kozaka, bo długo wchodzi i na dobrą sprawę nie wiadomo ile tego thc tam jest, więc trudno z dawką trafić🤣😂. Mój szwagier przykozaczył( a pizga grubo), nadmuchał się fugi i mówi dawaj to mleko, to mu ugotowałem z 1,8m krzaka tego co z foliaka musiałem zlikwidować. Po szklance 0,3 go odcięło 🤣😂 nawet proch mu nie pomógł🤣😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Września 2023 @Glut78 bywa i tak 😃 wyjebie esa i co zrobisz jak nic nie zrobisz 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach