Jump to content
kura

bubble hash

Recommended Posts

Siema, na dniach mam zamiar zrobic pierwszy raz bubble hash glownie z jakichs lisci i odpadow z pierwszych automatow i mam kminke czy do robienia tego mozna uzyc wkretarki i  mieszadla XD bo cos czytalem zeby lyzka albo mixerem to mieszac ale mysle ze takie mieszadlo na wolnych obrotach 20/30min moze byc nawet lepsze i druga fazka czy mozna uzyc swiezo zamrozonych lisci od powiedzmy 3/4 tyg po ostatniej scince bo tak rozkminilem zamrozic zeby nie zgnily i uzyc do tego jak juz bd mial calosc. 

7 godzin temu, kura napisał:

mam kminke czy do robienia tego mozna uzyc wkretarki i  mieszadla XD bo cos czytalem zeby lyzka albo mixerem to mieszac ale mysle ze takie mieszadlo na wolnych obrotach 20/30min moze byc nawet lepsze

możesz nawet lepiej jak masz dużo materiału

7 godzin temu, kura napisał:

druga fazka czy mozna uzyc swiezo zamrozonych lisci od powiedzmy 3/4 tyg po ostatniej scince bo tak rozkminilem zamrozic zeby nie zgnily i uzyc do tego jak juz bd mial calosc. 

możesz bo i tak lodu dodajesz żeby trichomy lepiej się oddzielały 

Ja robiłem też hasz właśnie w tych workach ale jakoś szczerze mówiąc nie byłem zadowolony do końca. Trafiłem na poradnik jak zrobić czysty hasz ale no może w tym roku coś zrobię raz jeszcze bo nie mam zbytnio doświadczenia w tym. Na pewno z odpadów masełko zrobię i zielonego smoka, ostatnio kosztowałem go bo zrobiłem kilka lat temu to pomimu upływu czasu działał dobrze ;D 

@mirecki ostatnio dalem szwagrowi 100ml greendragon. Mówię mu jebnij 25 i poczekaj z godzinę, jebna czysta 50 i mu Esa wyjebalo. Mowil ze przespał cały kolejny dzień 😅😅😅

@mirecki @vego1989 na mleko, masło, nalewki i inne wyroby nie ma kozaka, bo długo wchodzi i na dobrą sprawę nie wiadomo ile tego thc tam jest, więc trudno z dawką trafić🤣😂. Mój szwagier przykozaczył( a pizga grubo), nadmuchał się fugi i mówi dawaj to mleko, to mu ugotowałem z 1,8m krzaka tego co z foliaka musiałem zlikwidować. Po szklance 0,3 go odcięło 🤣😂 nawet proch mu nie pomógł🤣😂