Góral 297 Napisano 17 Października 2023 Nie wiem czy jest widoczne jak trzeba ale co myślicie jeszcze 2/3 tyg bo dzisiaj wleciały jeszcze nawozy i nie wiem czy kolejne podlewanie już tylko samą wodą do końca 🤔🤔 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Października 2023 @Góral mlecznie się zrobiło 🙂 dostrzec można pierwsze promienie bursztynu 😉 Pokaż całą jak wygląda. Czy fest się wyjadla 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 18 Października 2023 @Mr.Green TAK o to wygląda w całości Moja niunia😉😉😉 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Października 2023 @Góral ładna, będzie co dymić 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 18 Października 2023 1 godzinę temu, vego1989 napisał: @Góral ładna, będzie co dymić 😃 To prawda ☺️☺️☺️😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,362 Napisano 18 Października 2023 Cieszy oko. Graty 🔥👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 18 Października 2023 56 minut temu, WymiataczMega napisał: Cieszy oko. Graty 🔥👍 Podziękować 👊👊Ciekawi Mnie jak wagowo z tej odmiany wyjdzie 🤔🤔Topy są ubite i twarde aż łodygi się wyginają w dół 😁😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,362 Napisano 18 Października 2023 Jak topy nabite jak PKS do Lichenia 😁 to myślę że koło setki się zakręci 👍💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Października 2023 @Góral jeszcze trzymaj. Co do karmienia to wydaję mi się że max to ostatni raz lub już w ogóle.. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 18 Października 2023 @Mr.Green to już tylko sama woda leci 😉😉Pozdrowionka 👊I do usłyszenia 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 21 Października 2023 (edytowane) Dzisiaj ścięty został mały topek z dołu aby ładnie uchwycić zdjęcia trihomow.Tydzien i będzie git czy nie spieszyć się??Tyle jest żywicy że jak dotknąłem ręką bez rękawiczki ręce lepią się po umyciu a szorowalem je dobrze Edytowane 21 Października 2023 przez Góral 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Października 2023 @Góral po 1 to super fotki. Dobry zoom 😉 a po 2 to z tą żywica można oszaleć z zachwytu jak tylko dotkniesz łodygi i uczucie na dłoniach jakbyś się wjebal w butapren xD wszystko się klei.. coś pięknego. Tak jak piszesz.. szorujesz a to jak stary klej z PRL-u co i palnikiem nie schodzi tylko się utwardza.. hehe :)) Co do trichomow.. to dolny topek bywa nie adekwatny w pomiarze bo dochodzi najwolniej i najmniej. Są już bursztyny a i dużo przezroczystych.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 21 Października 2023 @Góral ładnie to wyglada ☺️☺️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 21 Października 2023 10 godzin temu, Mr.Green napisał: @Góral po 1 to super fotki. Dobry zoom 😉 a po 2 to z tą żywica można oszaleć z zachwytu jak tylko dotkniesz łodygi i uczucie na dłoniach jakbyś się wjebal w butapren xD wszystko się klei.. coś pięknego. Tak jak piszesz.. szorujesz a to jak stary klej z PRL-u co i palnikiem nie schodzi tylko się utwardza.. hehe :)) Co do trichomow.. to dolny topek bywa nie adekwatny w pomiarze bo dochodzi najwolniej i najmniej. Są już bursztyny a i dużo przezroczystych.. Super makro w telefonie robi robotę 👌👌👌 Teraz już wiem jak do zdjęć się zabierać 😉A co do żywicy to bez kitu za każdym razem rękawiczki muszą być ale cieszy Mnie to bo jest to coś pięknego jak powiedziałeś 👊 Jutro ogarnę zdjęcia z górnej części bo dzisiaj już zajebany delikatnie jestem 😜😜😜😜Ps.A co do Strawberry Banana 3 tygodnie curingu i temat w smaku,zapachu i mocy coś pięknego ❤️❤️Nie spodziewałem się że taki curing potrafi zdziałać takie cuda😳😳 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 21 Października 2023 Foty dobre! Jakim telefonem cykałeś? 🤔😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 22 Października 2023 9 godzin temu, UKTHC napisał: Foty dobre! Jakim telefonem cykałeś? 🤔😁 Xiaomi Mi 11 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 22 Października 2023 Siemanko Ludzie 👊To jest topek z górnej części tylko tak mi się reka przy tym trzęsła że ciężko mi zoom dobry złapać było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,362 Napisano 22 Października 2023 Mleko widzę 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 23 Października 2023 Teraz są lepszej jakości topek z górnej części 😃😃Jak myślicie jaki czas mniej więcej jej dajecie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,159 Napisano 24 Października 2023 (edytowane) @Góral ja polecam uciąć topka od dołu, wysuszyc i przetestowac czy taka moc jest dla nas satysfakcjonująca. P.S. Choinka wymiata 👌 Edytowane 24 Października 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach