Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2023 @Góral no to lej samą wodą niech się wyje do końca i tyle. Flush raczej nie potrzebny. Sam nigdy nie robię bo lecę organicznie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 4 Września 2023 Siemanko na dworze temperatura znowu na poziomie 27 stopni a w boxie dochodzi do 29 jak obniżyć temperaturę bo jest za wysoka jak na kwitnienie czy może być?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Września 2023 @Góral jeśli jest dobry ruch powietrza to powinno być ok. Przy 31'c u mnie lekko pokarało liście dopiero. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 5 Września 2023 18 godzin temu, Udyr napisał: @Góral jeśli jest dobry ruch powietrza to powinno być ok. Przy 31'c u mnie lekko pokarało liście dopiero. Spoko problem już naprawiony wystarczyło podkręcić wentylację i w boxie mam 26 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 7 Września 2023 (edytowane) Dzisiaj otwieram boxa a tam żółte liście pewnie przez temperaturę bo za oknem 30 stopni zmniejszyłem lampę na 60% bo boję się że coś może się z nią stać a to ostatnia prosta już i ścinka max 1.5tygodnia ale w niedzielę pod lupę idzie i oceni się Edytowane 7 Września 2023 przez Góral @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 7 Września 2023 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Września 2023 @Góral no już się kwalifikują 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 7 Września 2023 @Mr.Green myślisz że już ok może poczekać jeszcze?Jeśli jeszcze tydzień potrzyma nie narobię jakiś szkud 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Września 2023 @Góral no tydzień to mi się wydaję że max chyba jeszcze. Najlepiej sprawdzić trochomy jednak obstawiam że będzie już delikatny bursztyn. Mogę się również mylić 🙂 ja jestem przewrażliwiony bo mam wjebane e bani że jak już dojerzewa to się później zaczyna psuć 😄 dlatego jak już jest lekki bursztyn to odrazu ciachane. poczekajmy na lupę :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 7 Września 2023 @Góral a tam nie ma za mało wody szefie? Bo opadnięte liście + nagle żółta zaczęła się robić + wspomniałeś o temperaturze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 8 Września 2023 @Bob drzewny co 3 dni leję 2,5 litra ale wczoraj dałem palce do ziemi i Sahara i nie wiem czy nie dawać co 2 dni wody bo nawet Żona mi to powiedziała 😁😁 @Mr.GreenMam nie za dobrą jakość zdjęcia ale bursztynu jest dużo pod lupą sobię spojrzałem to chyba czas to ciąć ☺️☺️ Zrobię zdjęcie pod lupą później 😉😉 @Mr.Green A apricot ładnie zaczyna kwitnąć 😉😉😉👌👌 Został przycięty ostatnio i już go do ścinki nie ruszam. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Września 2023 @Góral jak jest bursztyn to tnij. Nie ma na co czekać. Teraz następuje tylko degradacja THC i ryzyko plechy wzrasta. Tnij, obcinaj wiatraki i lekki trym na mokro. Te większe liście gdzie widać ogonki. Wieszaj go całego do góry nogami i tylko czekać :))))))) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 8 Września 2023 Tutaj mam lepsze zdjęcia Żona mi kupiła lupę do czytania 🤣🤣🤣ale spoko wybaczam jej😉😉Przez lupę widać ładnie tryhomy ale zdjęcia nie mogę jak trzeba zrobić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Września 2023 I co mówi żona 🙂 :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 8 Września 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Września 2023 Jakie trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 8 Września 2023 (edytowane) 5 minut temu, Mr.Green napisał: Jakie trichomy O trymowaniu się naczytałem i słownik mi coś pojebał miało być o bursztynach 😉😉😉 5 minut temu, Mr.Green napisał: I co mówi żona 🙂 😄 Że ładną wychowałem roślinkę ale bardzo pierdoli jak otwieram boxa a tak to już się przyzwyczaiła nawet kolejny projekt jej już nie przeszkadza bo na początku to co ty kurwa robisz weź to wyjeb itd a teraz na luzie udobruchalem już sobię Żonkę Edytowane 8 Września 2023 przez Góral @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Września 2023 Pytam jakie są te trichomy co pod lupą oglądałeś xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 8 Września 2023 (edytowane) @Mr.Green pod tą lupą to tak jak na tym ostatnim zdjęciu jak przyblizysz sobię i wydaję mi się że jeszcze chwilę? Edytowane 8 Września 2023 przez Góral 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Września 2023 @Góral yhym 😄 czyli nie widać trichomow 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach