Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 @Góral ten który wystawiłeś na zdjęciu to nie ma oscylacji.. 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 2 Września 2023 (edytowane) @Mr.GreenWiem dlatego szukam do dużego namiotu z oscylacją a tego dam do małego tylko chciałem jakiegoś cichego.Moze coś nie tak napisałem bo znowu się ujebalem 🤣🤣🤣🤣Tego mam teraz a chciałem zmienić w dużym. Edytowane 2 Września 2023 przez Góral 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Września 2023 @Góral kolumnowy oscylacyjny można w poziomie zawiesić między słupkami, u mnie się sprawdza w małym namiocie. I cichszy na 3 biegu jest niż zwykły na 1. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 2 Września 2023 @Udyr jaki ty masz dokładnie firma mnie interesuje to bym zamówił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Września 2023 @Góral ja mam pizdryka z Lidla 😄 Jeśli chcesz w poziomie mieć to musi być bez tej wielkiej "stopy" i na obejmie ślimakowej do poprzeczki ( metal,drewno) przyczepić część obracającą a drugi koniec na trytytkę żeby się ślizgało. Wieje sobie w jakimś zakresie oscylacji góra - dół. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 2 Września 2023 (edytowane) 6 minut temu, Udyr napisał: @Góral ja mam pizdryka z Lidla 😄 Jeśli chcesz w poziomie mieć to musi być bez tej wielkiej "stopy" i na obejmie ślimakowej do poprzeczki ( metal,drewno) przyczepić część obracającą a drugi koniec na trytytkę żeby się ślizgało. Wieje sobie w jakimś zakresie oscylacji góra - dół. To taki pizdryk😀Nie umiem Sobie tego jakoś wyobrazić jak to zmontowales czy może masz jakieś zdjęcie?? Edytowane 2 Września 2023 przez Góral @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Września 2023 @Góral z tym musiałbyś wiercić w plastiku. Gdybyś miał z małą podstawą to tak jak poniżej. U mnie oscylacja będzie zrobiona za jakieś 2 tyg bo teraz nie musi tak mocno bujać. Ale zrozumiesz o czym mówię zapewne. 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 2 Września 2023 Kurna, dobry patent 🙂 Moze dało by radę na takich paskach jak do filtra podczepić gdzieś do rurek u góry... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Września 2023 @WBB jak nie żałował byś plastiku w wentylatorze to można by było przykręcić wkrętem krótkim do paska a drugi ograniczyć żeby nie spadał. Na górze trzeba by było czymś też spiąć żeby się nie ślizgało. Wystarczy odrobinę pokombinować. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 2 Września 2023 @Udyr masz w chuj talent to trzeba przyznać i chyba ogarnę to w moim bo nie szkoda mi tego plastiku patent zajebisty bez kitu 👌👌👌👌 @WBB Myślę że to też bardzo dobry pomysł pokombinuje najpierw z paskami 😉😉😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 3 Września 2023 Ten apricot jednak się uruchamia a tak mniej więcej ile myślicie że potrwa jeszcze czas do zbiorów Strawberry Banana???Nie wiem ile może jeszcze to potrwać i pewnie dużo z tego nie będzie chociaż wydaję się sporo ale to dlatego że to pierwszy raz i robię sobię nadzieję 🙃🙃🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 3 Września 2023 (edytowane) Edytowane 3 Września 2023 przez Góral 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2023 @Góral najlepiej to sprawdzić trichomy. Zrób dobre zdjęcie z bliska żeby dobrze topa było widać i pokaż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 3 Września 2023 @Mr.Green @Mr.Green @Mr.Green 2 godziny temu, Mr.Green napisał: @Góral @Mr.Green @Mr.Green @Mr.Green 2 godziny temu, Mr.Green napisał: @Góral @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2023 Ta truskawka 🍓 🍌 dość długo kwitnie co nie? 10-11 tygodni? Ile to ma w ogóle? Wygląda na dużo włosków już pomarańczowych jednak to nie argument poniekąd.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Września 2023 Doglądać trichomy lupa jubilerska 60x zależy jaki temacik chcesz mieć 🙈🙉🙊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 3 Września 2023 3 godziny temu, Mr.Green napisał: Ta truskawka 🍓 🍌 dość długo kwitnie co nie? 10-11 tygodni? Ile to ma w ogóle? Wygląda na dużo włosków już pomarańczowych jednak to nie argument poniekąd.. Dokładnie 9 tygodni i 5 dni ma i kwitnie 10 /11 tygodni 3 godziny temu, Pablo 1988 napisał: Doglądać trichomy lupa jubilerska 60x zależy jaki temacik chcesz mieć 🙈🙉🙊 Już zamówiłem w następnym tygodniu przyjdzie 😉😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2023 @Góral tak wygląda na tydzień do dwóch jeszcze. Potrzymalbym ten tydzień i ocenił przy następnym weekendzie. Jeżeli będzie już trochę bursztywnu to do cięcia. Jeżeli trzeba będzie to jeszcze kilka dni ewentualnie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 3 Września 2023 @Mr.Green w następnym tygodniu pod lupę wezmę 😉😉 Dzięki 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 294 Napisano 3 Września 2023 (edytowane) @Mr.Green Ostatnio lałem do roślin odżywki tym razem przez ten ostatni tydzień/dwa tylko wodą odstana.Czytalem o fluszingu czy to teraz będzie wskazane powiedz tak od siebie bo nie znam się na tym Edytowane 3 Września 2023 przez Góral @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach