Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 Nie wiem gdzie to zakwalifikować. Mieszkam w Austrii i tu można hodować marihuanę do puki nie zakwitnie. Dzisiaj wiechała do mnie policja, obejrzała i do jutra mam zlikwidować bez żadnych konsekwencji. Moje pytanie - czy da się coś z tego już zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 22 Lipca 2023 (edytowane) umiesz piec ciasta? rob maslo PS. duzo osob w realu wiedzialo czym sie zajmujesz? Edytowane 22 Lipca 2023 przez Hawudepiasz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 Nikt, tylko tu koło mnie drogą taka starucha ciągle z balkonikiem chodzi, a to wredna suka ruda😅. @Hawudepiasz Normalnie ususzyć i do piekarnika na 110 stopni na 40 minut? @Hawudepiasz już szukam przepisu, tam jest 10 krzaków( Dos si Dos, Triple G, White Rusian ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 @Hawudepiasz a ile kostek masła na ten las? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 22 Lipca 2023 (edytowane) dobre pytanie, strzelam ze z 15 minimum albo mniej? szczerze mowiac nie wiem Edytowane 22 Lipca 2023 przez Hawudepiasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 22 Lipca 2023 Ciekawe prawo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 @Hawudepiasz wszędzie są przepisy na dojrzałą, a ta ile może mieć thc? 1%? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 To ile masła potrzeba na to? Liście się kleją jak lep na muchy😅🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2023 (edytowane) Ale byś miał plonów szkoda ze tak wyszło ale dobrze ze nie u nas bo pewnie sanki i płatności na monar Pozdro bezapelacyjnie jebac policję elooo 😎🙈🙉🙊💣💥👊👊 z tyłu boks hehe? Edytowane 22 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 23 Lipca 2023 @Glut78 hmmm ciekawe skąd wiedzieli, może ruch sieci monitorują solidnie i działałeś bez żadnych zabezpieczeń w stylu przeglądarka tor, vpny jakieś itd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 23 Lipca 2023 @Bob drzewny nie tu koło mnie drogą takie wredne babsko z balkonikiem łazi i we wszystko nosa wtyka, a je było widać. No chuj trudno, dobrze, że tak a nie jak w Polsce sanki i 3 lata puchy😅. @Bob drzewny Jak by sieć monitorowali to by mi namiot poszli oglądać. @Bob drzewny może Ty wiesz ile kostek masła do tych krzaków kupić ? To chociaż coś się z tego zrobi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 23 Lipca 2023 @mirecki Ile kostek masła na to kupić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 23 Lipca 2023 Duży baniak musisz mieć xD ja tylko raz masełko robiłem i to z odpadów po trymie. Stary tam to od chuja, w litrach by trzeba było liczyć. Zacznijmy od tego ile tego masz i jak duży baniak jesteś w stanie ogarnąć na to. Ale ja bym wybrał tylko najlepsze krzaki i z tego zrobił bo masła jak narobisz to też nie sztuka przejeść tego chyba że wypieki robisz to co innego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 24 Lipca 2023 @Glut78 kurde szkoda tylu roślin, babsko bym jakoś ukarał rzecz jasna jakby była pewność 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 24 Lipca 2023 @Bob drzewny jak by to doszło to bym ze 3 kg zdią🥲 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach