czanczanek 278 Napisano 10 Listopada 2023 @vego1989 no bo nie pamiętałem w którym dniu to sie przelacza xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Listopada 2023 @czanczanek w którym chcesz, nawet w 25bys mógł, przełącz juz, zobaczysz jak wystrzeli teraz w gore xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Listopada 2023 (edytowane) @czanczanek Pestka od Barney's farm. Tutaj cała fotorelacja na ten temat : https://marihuanaforum.pl/topic/10223-acapulco-gold-od-barneys-farm/ @vego1989 Cierpliwość jest cnotą, ale w tym wypadku już na przełączenie czas najwyższy. Edytowane 10 Listopada 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Listopada 2023 @Zielone krainy ok, dzieki za info 🙂 @vego1989vego1989 teraz juz bede wzedzial, przelaczylem ja juz zobaczymy co bedzie 🙂 @Zielone krainya jakich nawozow uzywasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Listopada 2023 @czanczanek zobaczysz co się stanie w ciągu tygodnia 😃 @Zielone krainy rozumie Cie jak najbardziej z tą cierpliwością, ale 60dni vega to gruba przesada wg mnie 😃 Choxiaz moze sam kiedys sprobuje, tyle ze jednego planta bo wiecej sie nie zmiesci po 60dniach 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Listopada 2023 @vego1989 @czanczaneki ja taki mam zamiar, by giganta stworzyć 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Listopada 2023 (edytowane) @czanczanek Plagron podstawka na grow i bloom + stymulatory od tej samej firmy green sensation i sugar royal, a do tego od Canny ukorzeniacz i enzymy, wyciąg z pokrzyw, biohumus, do zbijania ph Plagron ph minus, calmag od Biobizz. @vego1989 To już, co kto woli, jak ktoś ma czas i miejsce to może zrobić i pół roku wega, ale jak komuś ma mało miejsca, lub mu się śpieszy do zbiorów to niech robi krótkiego wega. Edytowane 11 Listopada 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 11 Listopada 2023 @Zielone krainy Ok, dzieki za info:) @Zielone krainy @Mr.Green @vego1989 A teraz patrzcie Panowie jak je wyjebało w gore, nie wiem czemu , ale i ozdrowiały liscie zaczynają być takie jak trzeba to może coś z tego będzie co myślicie? A co do wega to tak jak wspomniałem myślałem że dłużej się trzyma 😉 teraz będę już wiedział 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Listopada 2023 Modlą się do światła. 🙂 Niektóre odmiany tak rosną że najpierw taki badyl wyciągnięty a potem obrastają powoli 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 11 Listopada 2023 @Mr.Green to gitara bo myślałem że będą długasy straszne, stuningowalem troche boxa dzisiaj dolozylem.l ledy w kolo zimne 100W żeby doły doświetlać jak urosną bo zawsze bie dorośnięte topy miałem na dole @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Listopada 2023 @czanczanek pokaż ta konstrukcję@czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 11 Listopada 2023 @Mr.Green @Mr.Green tutaj widac, zrobilem z kontownikow PCV na pół przeciąłem co dalo mi 2 paski i tak w kolo przyklejałem od wewnątrz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Listopada 2023 @czanczanek Może masz za wysoko panel, bo wygląda, jakby się wyciągały. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Listopada 2023 @Zielone krainy lampa jest 30 cm od roslin cos takiego, kurde 1 raz mam takie wyciągnięte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Listopada 2023 @czanczanek Wygląda na to, że panel jest za wysoko, jakby panel był na położeniu względem szczytów sadzonek w miejscu odpowiednim , to by się nie wyciągały, ale miały właściwą sygnaturę, jak chodzi o ich wzrost, a nie mają, więc widać tu zaburzenia, jakie są związane ze światłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Listopada 2023 @Zielone krainy ok obniżę lampę tylko na jaka moc ustawic ? Bo zaraz będą popalone liscie, lampa to Mars hydro ts1000 150W, tylko tej mocy ile dac teraz świeci na jakieś 45% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Listopada 2023 @czanczanek Na jakiej wysokości miałeś panel do tej pory ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Listopada 2023 (edytowane) @Zielone krainy Wcześniej na 20 cm teraz mam na 30 cm Edytowane 12 Listopada 2023 przez czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 157 Napisano 12 Listopada 2023 ja mam ten sam panel i trzymam od 30 do 40 cm nad szczytami , ale moc mam ustawione na 75 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Listopada 2023 @polecam 420 o kurde to na ostro widze, nie pali ci lisci ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach