Gość Napisano 31 Lipca 2023 1 godzinę temu, Mr.Green napisał: @vego1989 Fat Banana w auto tylko miałem 🙂 I co możesz powiedzieć o tej odmianie ?😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 @vego1989 dobrze kopała. Dobrze rośnie. Główny top fajny, duży i zbity. Ogólnie miło wspominam 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2023 @Mr.Green zobaczymy co z sezona będzie 😀jest po lst i topingu, 16 szczotow wyskoczylo, za tydzien idzie na flo razem z resztą. Narazie jest pod marshydro ts600 ale na flo dorzucam hps 150w i te dwie lampy zostają do końca...czy będzie dobrze?nie wiem, choć się domyślam 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 @vego1989 powinna być gitarka 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Lipca 2023 Kurde, moje się coraz bardziej krzacza i zasłania szczyty 😤😤😤 a lodygi są za krótkie, udało mi się jedna przytwierdzić do gleby bo wyciągnęło ja bo reszta za krótka:( @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2023 @czanczanek daj zdjęcie całości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Lipca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 (edytowane) @czanczanek 😛poka ten namiot ⛺ cały a nie jakieś kuski wrzucasz.. 🙂 Edytowane 31 Lipca 2023 przez Mr.Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2023 (edytowane) 27 minut temu, Mr.Green napisał: @czanczanek 😛poka ten namiot ⛺ cały a nie jakieś kuski wrzucasz.. 🙂 O to to to😀 @czanczanek wygla jakbyś dolne odrosty powiginal, zamiast tego najwyzszego troche nagiac aby male mialy wiecej swiatla, duzo nie kombinuj juz, niedlugo zaczna kwitnac, a kazdy trening to stres dla rosliny wiekszy badz mniejszy... Edytowane 31 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Lipca 2023 @Mr.Green @vego1989 no nie kombinuje już właśnie, dam im trochę odechu teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2023 (edytowane) @czanczanek ta po prawej na górze przekombinowałeś, ale odbije się, ja bym juz je zostawil tak jak jest, w czasie kwitnienia najwyzej lisci troche wytniesz i szczyty ktore beda slabo rokowaly. Edytowane 31 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Lipca 2023 @vego1989 no spoko ale podobno nie wolno obcinac, aczkolwiek ciachalem przy pierwszej uprawie jak leciało hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2023 (edytowane) @czanczanek myślę,że nawet przy auto w czasie flo można robić fryzjera. @Mr.Green niech się wypowie na ten temat, On jest jak encyklopedia konopna 😀😉 Edytowane 31 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Lipca 2023 @vego1989 no to prawda, już mu napisałem że jak.na swiezaka to wybitnie dużo wie xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 @czanczanek @vego1989 można liście wycinać. Śmiało 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Lipca 2023 I to robiłem tak, że patrze duży liść i ciach nastepny i nastepny hehe ale mogę przez to zblokować rośliny, bo w pewnym momencie nie pobierały wody, dopiero jak się odmuliły po kilku dniach dobrych kilku @Mr.Green te duże mogę obciąć? Nie zrypie się nic ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 Nawet miałem pisać że na drugim zdjęciu co wystawiłeś to te grube wiatraki dość mocno zaslaniaja. Tworzą wręcz baldachim 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Lipca 2023 @Mr.Green no właśnie zebys wiedzial, dobra to jutro biorę nożyczki i jadę z koksem, obcinam tylko te duże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Lipca 2023 @czanczanek mozna na spokojnie. Jedynego liścia lub dwa 😉 Lepiej nie przesadzać z usuwaniem liści.. Na jeden raz za dużo usunięte liście sprawia że się może właśnie zamulić 😉 ja stosuję technikę po trochu. Po listku lub dwa i obserwacja czy nic ja nie muli itd. jak idzie dalej bez postoju to za jakiś czas na można znowu ciach. Dziel sobie wszystko na tygodnie i etapy. Każdy tydzień każdy etap i jakaś czynność. Tak szybciej czas leci i nabierasz dobrych praktyk 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 31 Lipca 2023 @Mr.Green luzik, to obetne jutro po dwa te największe u każdej rośliny i na pewno będzie lepiej i odsloni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach