czanczanek 278 Napisano 27 Lipca 2023 Tak to wyszło @vego1989 ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Lipca 2023 Chłopaki, a mogę uciąć te wielkie liscie odstające? Bo strasznie mnie wkurwiają, i zasłaniają mi roślinę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 27 Lipca 2023 @czanczanek nie możesz to jest automat jedynie LST nic więcej nawet przesadzać nie można 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 52 minuty temu, czanczanek napisał: Chłopaki, a mogę uciąć te wielkie liscie odstające? Bo strasznie mnie wkurwiają, i zasłaniają mi roślinę Jest git!Nie obcinaj, daj jej z 3-4dni zobaczysz jak się zmieni 😀ewentualnie cos poprawisz...masz jeszcze jakieś 2tyg do flo, więc wiele nie zrobisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Lipca 2023 @Monako @Monako a ok, ale przesadziłem nie dawno do dużych 😁 to chyba raz można było @vego1989 ok 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 @czanczanek lepiej w docelowych miec automata, bo to dodatkowy stres dla rosliny przesadzanie jaki i lst czy inny trening @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Lipca 2023 @vego1989 nie wiedziałem, ale przesadziłem parę dni temu i jak widać jest dobrze 🙂 Ale na serio ani jednego liścia prze cała uprawę nie można obcinac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 27 Lipca 2023 btw masz dojebany dywan w samochodziki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Lipca 2023 (edytowane) @Hawudepiasz mam taki kawałek, zostawilem specjalnie, bo sobie go rozwijam jak robie przy roślinkach😁😁 Jak wyczaił w ogóle 🤣 Edytowane 27 Lipca 2023 przez czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lipca 2023 @czanczanek Nie mam doświadczenia takiego w auto. Mozesz ja przyblokowac cieciem. Dlatego nie bawię się w auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Lipca 2023 @vego1989 jasne, rozumiem dzięki:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 27 Lipca 2023 @czanczanek ja to ogólnie nie jestem za automatami bo słaby plon z tego wychodzi a przypal taki sam jeszcze roślina się blokuje od głupiego przesadzania nie można robić mocnych treningów typu Topping dramat 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Lipca 2023 @Monako ja teraz posadziłem automaty, żeby się podszkolić, przy następnej uprawie jadę z normalnymi nasionami bez automatów, aczkolwiek robilem poprzednia z dwoma nie automatami i nawet wyszło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Lipca 2023 @Monako a co powiesz na to? @czanczanek jak mi się namiot zwolni startuję z tym i Pablo Escobar auto. Zobaczymy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Lipca 2023 @Glut78 no fajnie to wyglada, ciekawe ile sie wyciagnie z tego wiadomo, że tak jak pisze 1kg to tyle nie będzie ale niech by z 700 wyszło to i tak, i ten czas krotki, masz jakiś namiar na te nasiona ? @Glut78 dobra znalazłem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Lipca 2023 @czanczanek mam ja je ze stanów ściągałem, trzeba po angielsku pisać +1 613 518 8083 Divine Seed +380 63 608 56 00 Seed Store na Telegram mesenger @Glut78 12 godzin różnicy w czasie @czanczanek Pablo Escobar auto to satiwa, wydajność wg. producenta 800g/m2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Lipca 2023 @Glut78 ok dzieki, jestem ciekawy jak ci to wyjdzie ale wygląda zachęcająco:) @Glut78 ale na Sidbank sa te nasiona, teraz znalazlem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Lipca 2023 @czanczanek a tak ta sativa wygląda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 27 Lipca 2023 @Glut78 o kurwa na grubo 😁 całego boxa by mi zajęła a mały nie jest hehe, to powodzenia życzę, żeby się lodygi łamały od topów 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 27 Lipca 2023 @czanczanek z sidbank odesłali mnie do producenta, bo u nich długo czekać trzeba było 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach