Glut78 640 Napisano 9 Lipca 2023 Kocham je łowić, przyrządzać i jeść. Są tu jeszcze jacyś wędkarze? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 9 Lipca 2023 @Glut78 co to za ryby? @begginergrw i @MiraiiNikki chyba łowią 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 9 Lipca 2023 @Glut78 jeżeli nie mieszkasz na stałe w kraju, gdzie hodowla naszych roślin jest legalna, to twarz i wszystkie elementy na zdjęciach pozwalające identyfikację powinieneś wywalić albo napisać wprost do @Tester 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 9 Lipca 2023 Mieszkam w Austrii tu marihuana jest na pół legalna, bo można ją hodować do puki nie zakwitnie🤣😂 @Andi karp sazan, sandacz, na dwóch kolejnych szczupaki, dalej węgorze, sum, leszcz, i następny sum. Tu się łowi piękne ryby i jest ich dużo, a woda z jeziora Bodeńskiego zasila wodociągi połowy Niemiec Austrii i Szwajcarii Prosto z kranu EC mam 280 i ph 7,5, po 3 dniach jak postoi to ph spada do 6,7-6,4 @Bob drzewny po co twarz chować @Bob drzewny a w Polsce jak Cię kumpel albo sąsiad z dupy nie zajebie to żaden leniwy pies nie będzie po portalach szukał bo im się nie chce. Mają dosyć konfidentów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 9 Lipca 2023 @Glut78 Ale bydle! Sum też ładny 🤣 żartuje oczywiście, jest taki mem w internetach ^^ To mój wczorajszy łup. Życiówka jeżeli chodzi o lina. 54cm 2.1 kg Brakło 10 cm do rekordu polski 😛 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 9 Lipca 2023 👏👍gratuluję, jest piękny U mnie liny to tylko takie @MiraiiNikki A to plolski lin? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 9 Lipca 2023 @Glut78 Tak, polski. Piękne ryby tam u Ciebie, nie to co u nas... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 9 Lipca 2023 Jak polski to podwójne gratulacje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 9 Lipca 2023 Też łowie w polsce, dzisiaj na spinningu bylem i na okoniówke sum 50 cm ale ryb ogopnie nie zabieram bo w polsce nie ma czego zabierać prawie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Lipca 2023 @Glut78 Ładne sztuki , ile miał ten amur z pierwszego zdjęcia? Mój rekord życiowy to amur 99 cm i 11,5 kg, wziął na kukurydzę założoną na włos, jak na zestaw karpiowy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 9 Lipca 2023 To karp 13,75 kg@Zielone krainy 18 plotek 9,2 kg ale tylko wiosną @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Lipca 2023 @Glut78 Ten karp, jak amur mi wyglądał, ale ładny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 9 Lipca 2023 Dużo łowię, ale magicznego 13,75 kg nie mam szczęścia wyholować. Na haku były, ale jak się jest samemu to ciężka sprawa wyjąć Bo tu w większości dzikie karpie się łapie, bardzo silne są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Lipca 2023 (edytowane) @Glut78 Ja zostawiłem wędkarstwo za sobą, ale fajnie się bawiłem wędkując. Może kiedyś do tego wrócę. Edytowane 9 Lipca 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Lipca 2023 (edytowane) Fajne okazy, ale ja tam wolę kupić sobie mintaja albo dorsza czy łososia w Lidlu (nie męcząc się z łowieniem) i usmażyć, do tego fryteczki jakaś surówka i jest idealnie 😄 Edytowane 13 Lipca 2023 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 14 Lipca 2023 @konopny_janusz I smakuje Ci ryba, która jest co najmniej dwa razy zabita i pięć razy zamrożona? To chyba lepiej paluszki rybne🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Lipca 2023 (edytowane) @Glut78 paluszki rybne są przetworzone oni siekają filety na kawałki i kleją je jakąś substancją żeby uformować idealny kształt. A już nie wspomnę o tych paluszkach gdzie wypełnienie stanowi zmielona pasta rybna Edytowane 15 Lipca 2023 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 15 Lipca 2023 odbiegajac od tematu jedyne prawilne paluszki rybne: https://www.sadistic.pl/eee-janusz-gosciu-tam-babke-zapina-na-wiezy-vt29009.htm Ta babeczka to sp byla burmistrz jednego z miast w Belgii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 18 Sierpnia 2023 Dzisiaj wędkuję, dawno mnie nie było, zobaczymy czy się na mnie nie obraziły🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 18 Sierpnia 2023 Jeszcze prosiaczki do koryta nie przyszły, ale sandaczyk się prztbłąkał😅 Fotki rano 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach