Aron 125 Napisano 30 Kwietnia 2020 W Red Orchestra 2. Mój laptop z 920m więcej nie uciągnie. Generalnie kozak gierka z mega realizmem. Nie zestarzała się zbytnio. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 30 Kwietnia 2020 @CheMsKuN WoT na ziaraniu byl świetny ale pokłóciłem się z kompem we wrześniu i od tej pory leży na łóżku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 30 Kwietnia 2020 @Bimbrownik Skusiles mnie odpalam maszinu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 12 Czerwca 2020 Call of duty wwii ps4 .. ktos ma ochote na multi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Czerwca 2020 Mi sie ps wysypał. Nie wiem, aktualizacji nie idzie wgrać ani od nowa biosa (czy jak tam się to zwie) ekran jak przy awaryjnym wywala. Śmietnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 12 Czerwca 2020 @Bimbrownik sciagnoles na pendrive reinstalke ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Czerwca 2020 @LubiePolatac taa, z ich strony. Było że zainstalowano poprawnie, uruchomić ponownie i to samo, że nie ma aktualizacji. Oddam pewnie do serwisu jak będę w pl bo tu pewnie kupił bym nowy za cenę naprawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 12 Czerwca 2020 @Bimbrownik chcesz to Ci pomoge ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Czerwca 2020 Idioci biorą 50€ za samo popatrzenie i informacje czy się w ogóle opłaci robić Z chęcią ale najwcześniej w niedzielę wieczorem będę w domu bo na zlot jedziemy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 13 Czerwca 2020 Borderland 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnumnate 13 Napisano 15 Lipca 2020 NieR: Automata na PS4. Bardzo ciekawa i wciągająca (z czym mam od jakiegoś czasu problem) gra. Super rozbudowana, ciekawa fabuła i miks różnych gatunków. Wczoraj po pierwszym odpaleniu spędziłem przy niej 7h. Ostatnio tak mnie wciągnął tylko Wiedźmin 3. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 12 Grudnia 2020 Juz od dluzszego czasu mecze Assassin's Creed Valhalla i jednoczesnie prubuje swojego szczescia jako samurai w Ghost of Tsushima. Obydwie gierki godne polecenia. Wciagajacy scenariusz i brak nudny podczas calej rozrywki. Jak tylko skoncze obydwie gry, co napewno nie nastapi szybko, napewno nie w tym roku.Wtedy wystartuje z gra ktora teoretycznie juz na dzien dzisiejszy jest klasykiem, a mianowicie Cyberpunk 2077.😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 10 Maja 2021 Jagger alliance 2 diablo 2 pizza conection 2-3 age of empires 2 kurnik.pl (tysiąc domino ) general zajebista gierka okienkowa baaardzo trudna i wciągająca far cry wszystkie oprócz ostatniej chyba 6 ,tombrider nwm jaki 😂 , wiedźmin assasiny mam sporo chyba z 8-9 części ale jakoś brak weny choć jednego mam już na 98% ogolnie jeśli gram staram się maskować gry 100% takie tłuczone meczone kilka lat niektóre gry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conanik 1 Napisano 3 Sierpnia 2021 Obecnie WOWS @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 3 Sierpnia 2021 Red Dead Redemption 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 4 Sierpnia 2021 Red Solstice 2 Survivors, Farm Manager 2021, Per Aspera, Two Point Hospital, Armored Warfare, 3 raz przechodzę DEATH STRANDING, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 2 Września 2021 Odświezyłem ostatnio konto na League of legends, ktoś ma ochote zagrać ? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin2021 37 Napisano 28 Września 2021 Czasem gram w WOT, mój nick to koziolekmatolek .A i zapomnialbym, kiedyś grałem na ultrasonline. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach