LiitlebigWeed 132 Napisano 16 Maja 2023 Nazwa nasion: 1x lemon tree od barney farm, 1x gorilla sezonówki, Rodzaj i moc lamp: ATREUM HYDRA-1000 100W Fotoperiod (czas świecenia): 18/6 Namiot uprawowy / growbox, wymiary:50x50xw 160 Rodzaj podłoża i wielkość donic: biobizz allmix, kiełkowana w light mix, 2 doniczki produkcyjne Nawozy: komplecik biobizz, white shark, Wentylacja, przepustowość (m3/h): wlot- wentylator komp. 140mm, nawilżacz powietrza z jonizatorem. Trening: LST, fim, toping. 12 maj. To co leży to lemon tree w małym kubeczku jest gorilla. kiełkowanie nie obyło sie bez problemów. z 5 pestek wykiełkowały tylko 2. 16 maj gorylek feminizowany. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 16 Maja 2023 @LiitlebigWeed myślę że będzie dobre palenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 16 Maja 2023 ładne zieloniutkie, powodzonka 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 24 Maja 2023 24 maj. gorylek cytrynka. te plastikowe kolanka są jakieś dziadowskie bo złamały mi jedną gałaz i podeformowało mi gałezie. po lst powstało 6 nowych szczytów. żeby zredykować stres podlałem boom,boom sprayem. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 25 Maja 2023 Coś Ci one marnieją, nie przelane? Nie wiem czy to kwestia światła, czy faktycznie tak jest, ale wygląda jak by zaczynały wykazywać braki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 29 Maja 2023 29 maj cytrynka. wciąga allmixa aż miło. nawet nie musze nawozić. leje wode 2 razy w tygodniu. raz w tygodniu dodaje papu na korzonki 0,2 ml atami rotbastik i 3ml cannazynu. wilgotność 65%, temp 25 stopni. lampe ustawiłem na 50% Gorylek. 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 29 Maja 2023 Rosną zdrowo. Powodzonka. 🤘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 29 Maja 2023 @LiitlebigWeed staraj się pisać dzień od początku życia, bo data wpisu sama się wklepuje, a dzień powie nam o wiele więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) tylko w automatach podaje który to dzień, itd... w feminizowanych nie podaje bo moge zacząc uprawe w kwietniu a zebrać w listopadzie albo grudniu. nad zdjeciem jest data. Edytowane 29 Maja 2023 przez LiitlebigWeed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 5 Czerwca 2023 3 czerwca. obie dostały dawke bio growa, 0.2 atami root boombastic, i alga mixa. 5 czerwca. obie dostały po literku odstanej wody ph6 PS. moja mała propozycja co do growlogów. może na końcu każdy sie pochwali jaki dostał rachunek za prąd za skończoną uprawe. osoba z najwiekszym plonem i niskim rachunkiem za prąd wygrywa. dotyczy to tylko hodowców indor. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Czerwca 2023 @LiitlebigWeed ktory masz dzien ? i ile kwh juz naciagnales? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 25 Czerwca 2023 dawno nie dodawałem. mam nową prace i byłem padnięty. robiłem za to fotki co każde podlanie. 1 fotka to jedno podlanie. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 27 Czerwca 2023 obie doniczki poszły dzisiaj do fryzjera, i straciły 70% zieleniny. dostały też papu. dostały po 3ml biogrow, fishmixa, algamixa. chyba dobrze powycinałem. chciałem żeby te niższe topiki tez załapały sie na trochę słoneczka. bo były jakieś słae jakby cierpiały na niedoświetlenie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 29 Czerwca 2023 @LiitlebigWeed dolne będą już do końca przysłonięte raczej, nie dadzą rady nadgonić tych najwyższych. Przełączałeś tu światło na 12/12? Możnaby machnąć supercropping i obniżyć lampę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 29 Czerwca 2023 zdarzyło mi sie zrobić supercropping podczas zakłądania plastikowych kolanek. supercropping zrobić tym wysokim gałęzią czy tym niskim?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 30 Czerwca 2023 (edytowane) @LiitlebigWeed te wysokie musisz obniżyć, żeby trochę zmniejszyć dystans między wysokimi a niskimi, bo niskie jak są 2 razy dalej od lampy, to pewnie dostają z 4 razy mniej światła. Musisz to jakoś wykombinować, pooglądaj parę poradników, żeby nie doszło do sytuacji, że rzeczywiście obniżysz te wysokie szczyty, ale koniec końców poprzysłaniasz nimi te dolne i super cropping mało pomoże. Ale jeżeli np masz 10 wysokich szczytów w miarę równych, a na dole jest 6 małych, to nie za bardzo opłaca się to robić, bo straty mogą Ci przewyższyć korzyści Edytowane 30 Czerwca 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 4 Lipca 2023 poprawiłem lolipopa w największych szczytach. dzieki temu te niższe zaczęły rosnąc i produkować liście. najwyraźniej mam za mało miejsca na większy rozrost po treningu lst. bo gałęzie rozrastają sie na boki i zasłaniają sobie nawzajem światełko. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 4 Lipca 2023 @LiitlebigWeed tak też można doświetlać, ale pamiętaj że im mniej liści na szczycie tym ciężej mu budować topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 10 Lipca 2023 podczas upałów zapomniałem podlać i sflaczały polałem muszynianką z cannazynem i przy nastepnym podlewaniu wyszło mase liści. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Lipca 2023 @LiitlebigWeed I jak wrażenia? Rosną większe niż sezonowki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach