jeruki 25 Napisano 17 Maja 2023 Ktoś z was stosował taka mikoryze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 17 Maja 2023 @jeruki nie ale powinna być ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 20 Maja 2023 Jak narazie to tak one się prezentują , tylko wyszła lipa ze spotem ale znalazłem innego daje tam gnój króliczy , ziemię próchnicza 6.5-7 Ph, czarnoziem 5.5 pH i trochę torfu. Z jednej nie wyszedł jeden listek, co to może znaczyć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 1 Czerwca 2023 Maja około 2 tyg, na spocie jestem co 3 dni. Podlewam naprzemiennie biohumusem i gnojowica z pokrzyw.Mam kolejne pestki 3x white russian auto i strawberry banana auto. Jedna z nich jest w innym miejscu ale ten stop staje się coraz bardziej przypalowy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 2 Czerwca 2023 @jeruki chłopie po co ty tam co 3bdni chodzis🤔 ja jestem na spocie raz na 2-3 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 2 Czerwca 2023 @Zycienamaxa zeby w razie jakichś problemów szybko zareagować. Kolejną sprawą jest to że jestem niezauważony więc w czym problem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 3 Czerwca 2023 @jeruki jak masz tak mega pewnego spota to spoko ale ogólnie to nie ma co tak codziennie chodzić. Ja też wbijam na spota średnio co 2 tygodnie. I snackola syp trochę dalej od krzaka, chyba że to pojedyncze ziarenka azofoski. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 3 Czerwca 2023 @mirecki sypie dalej, po prostu jakieś ziarenko snackola się sturlalo tam nieproszone ;d @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 3 Czerwca 2023 @jeruki ty może i jesteś nie zauważony ale ścieżki które zastawisz już będą zauważone 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 3 Czerwca 2023 (edytowane) @Zycienamaxa masz rację kolego tylko że mam takiego spota gdzie sobie idę torami, potem droga leśna a na końcu skacze sobie przez kępy hehe ale chyba się zastosuje do waszych porad pany, będę chodził co jakiś tydzień . Edytowane 3 Czerwca 2023 przez jeruki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Czerwca 2023 @jeruki napisz mi na priva gdzie jest spocik ja bede zagladal z torow !!! 😄 😄 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 3 Czerwca 2023 @dziurawy przyleć parakopterem, to razem odlecimy na Peru , jedząc pietruszki prosto z pola. Haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Czerwca 2023 @jeruki widziales ostatni filmik z pakistanu jak zrobilli wlasny helikopter ???!!! to czyms takim bedee 🙂 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 3 Czerwca 2023 @dziurawy będziemy zrzucać bomby prawdy na głowy nietomnych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Czerwca 2023 @jeruki taaa nszz solidarnosc 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 4 Czerwca 2023 Tak się prezentują 3xwhite russian auto i strawberry banana auto z którego jestem zadowolony bo coś w ogóle z niego wyrosło a jest gratisem(biały kubek ) i zrobiłem im taki "grow box". I mam pytanie czy ktoś z administracji dodałby je do nazwy i usunął tego noname, z góry dzięki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Czerwca 2023 @Tester zrób edycję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jeruki 25 Napisano 4 Czerwca 2023 @mirecki problem w tym że nie wiem jak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Czerwca 2023 @jeruki administrator tylko może takie rzeczy robić i jest nim @Tester. Wbije na forum to to edytuje i da Ci znać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 4 Czerwca 2023 2 godziny temu, jeruki napisał: mam pytanie czy ktoś z administracji dodałby je do nazwy i usunął tego noname, z góry dzięki. zmieniłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach