Stary1231 38 Napisano 25 Kwietnia 2023 Witam w tym roku outdoor bez dużych inwestycji. 37x noname nasiona z różnego rodzaju palenia, na prawdę nie mam pojęcia co z tego będzie będzie to dla mnie jeden wielki eksperyment 😁. Za mniej więcej tydzień wstawię już zdjęcie ze spota trochę wcześnie ale powinny dać radę. Wiedząc że to nasiona z palenia nie będę im dawać nie wiadomo jakichkolwiek warunków planuje pod każdego krzaka dać 10L ziemi ogrodowej . 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 25 Kwietnia 2023 dziurki w kubkach zrobiles ofc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 25 Kwietnia 2023 @Pan tak 24 minuty temu, Pan napisał: dziurki w kubkach zrobiles ofc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 25 Kwietnia 2023 topsze xd a skoro nie wiesz co to jest to zmieszaj te 10 l ze spotowa bo moze być auto ale i może być sezon ktory potrzebuje więcej ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Kwietnia 2023 @Pan przy tej ilości nawet jak zbierze z 40/50 z krzaka to będzie spora ilość ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 25 Kwietnia 2023 ile by tego nie było to i tak na własny użytek @mirecki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 26 Kwietnia 2023 @mirecki liczę że będzie tego jak najwięcej i oczywiście na własny użytek😁! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 26 Kwietnia 2023 @Stary1231 a sadziłeś już kiedyś? 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 27 Kwietnia 2023 15 godzin temu, mirecki napisał: @Stary1231 a sadziłeś już kiedyś? 😎 Tak , już koło 4 lat w to się bawię na tym forum też jestem długo ale to moje nowe konto , lecz przy takiej ilości kwiatów liczę też na pomoc i opinię ludzi z forum. Mam nadzieję że ten temat będzie miał zainteresowanie mniej więcej wtorek lub środa robię aktualizacje już ze spota. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 27 Kwietnia 2023 @Stary1231 spoczko, pytałem bo przy takiej ilości jeśli wszystko by siadlo to trymowania trochę jest, chyba że masz maszynkę 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 30 Kwietnia 2023 Cały czas wyczekuję na jakiś up😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 1 Maja 2023 @Zycienamaxa na tym etapie jeszcze nic bardzo ciekawego się nie dzieje 😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) @mirecki coś o tym wiem😉ps wiem że powinienem pomalować lub zasłonić czymś te butelki ale mi się nie chce bo i tak tylko 20 dni w boxie im zostało😁 Edytowane 1 Maja 2023 przez Zycienamaxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 11 Maja 2023 To tak aktualizacja miało być wcześniej ale nie miałem ostatnio czasu . Przechodząc do sedna nie chciało mi się z nimi pierdolić na spocie więc zrobiłem jedną wielką wspólną mogiłę hah , 35 nasion z palenia w 400L ziemi ogrodowej . Będzie gęsto ale może coś tam z tego będzie mam nadzieję 😅. Postaram się jeszcze za niedługo wysadzić na spota koło 5/10 automatów w dołkach po 20L no i to tyle na ten moment. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szwagrom 70 Napisano 11 Maja 2023 (edytowane) Myślę że będzie i śmiało to pociągniesz za sobą, robi się co raz cieplej, bardzo kreatywnie powodzenia. ✌️ Edytowane 11 Maja 2023 przez Szwagrom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 11 Maja 2023 powodzenia w szukaniu jajek roslin w takim lesie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 11 Maja 2023 (edytowane) To nie jest pietruszka co by tak siać. Ale w sumie ja tak nie wiem 🙂 Edytowane 11 Maja 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 11 Maja 2023 Hah ja podobnie robiłem🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 11 Maja 2023 1 godzinę temu, Hawudepiasz napisał: powodzenia w szukaniu jajek roslin w takim lesie Kwiatki pod stałą obserwacją żadne jajca się nie uchowają hah @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 22 Maja 2023 Byłem dziś na spocie zobaczyć jak wyglądają krzaki po deszczach, prezentują się tak . Dodam jeszcze że dziś zaczynam kiełkować automaty takie jak : 1. Gorilla cookies - Fast Buds 2. Diamond Amnesia XXL trzy nasiona - Black Diamonds seeds 3. Banana Purple punch - Fast Buds 4. Santa Marta haze trzy nasiona - Seed Stockers liczę na dobry plon 😁. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach