Noob 3 Napisano 26 Czerwca 2023 Te automaty to jakieś takie nie za mleczne czy mi się wydaje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 26 Czerwca 2023 (edytowane) Teraz, Noob napisał: Te automaty to jakieś takie nie za mleczne czy mi się wydaje? Ale o trichomach mówisz? Mi już podczas robienia fotek przebłyskiwały bursztyny albo mi w oczach błyskało po samplach 🙂 Edytowane 26 Czerwca 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noob 3 Napisano 26 Czerwca 2023 Tak o trichomach. Na zdjęciach wyglądają na przezroczyste ale może zdjęcia nie oddają rzeczywiście wszystkiego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 26 Czerwca 2023 5 godzin temu, Noob napisał: Tak o trichomach. Na zdjęciach wyglądają na przezroczyste ale może zdjęcia nie oddają rzeczywiście wszystkiego. No przezroczystych też tam jeszcze trochę jest. Ale 2-3 tygodnie i kosić by trzeba. Sie zastanawiam czy konczoncy mi się BloombasticPK14/15 nie zastąpić czymś jak niżej.... pisze, że jakiś booster to przy okazji jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 26 Czerwca 2023 Według mnie tej 1 nie powinieneś jeszcze głodzić, jej brakuje PK i to zdecydowanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 26 Czerwca 2023 41 minut temu, Bob drzewny napisał: Według mnie tej 1 nie powinieneś jeszcze głodzić, jej brakuje PK i to zdecydowanie Hmmm... ostrożny jestem bo ostatnia uprawa nie wiem czy trochę nie przesadziłem z nawozami 🙂 No to załaduje następne dawki z nawozami i to PK jakieś muszę dokupić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 26 Czerwca 2023 Zależy w ile bursztynu celujesz, ale lepiej jednak za późno odstawić jedzenie niż za wcześnie, bo późne kwitnienie jednak dość kluczowe. W razie czego powiesisz roślinę na dłużej z wyższą wilgocią po ścince 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Czerwca 2023 37/14/43 Kurde, albo mi się wydaje albo przestały rosnąć.... 🙂 Za małe topy. 2 dni temu dostały porządnie nawozów, jutro tak samo pójdzie wszystko co jest z nawozów. Na tych fotkach one się wydają wielkie, ale jak tu na nie patrzę to jakieś bidulki widzę 🙂 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 30 Czerwca 2023 @WBB jeszcze mają czas, niech nie zrobią się żółte zbyt szybko, bo nie będzie skąd brać cukrów do puchnięcia topów Ale to kwitnienie to dalej jest dla mnie trochę niewiadomą, ciężko ocenić czasem czego tak naprawdę brakuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 30 Czerwca 2023 @WBB przytrzymaj je tak z 9 tyg na flo i jakieś 1-1.5tyg przed ścinka walnij już sama wodę będziesz pan zadowolony 🤪 ładnie wyglądają pew godzin na trymowaniu spędzisz 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Czerwca 2023 4 godziny temu, Bob drzewny napisał: niech nie zrobią się żółte zbyt szybko, bo nie będzie skąd brać cukrów do puchnięcia topów Trochę ostrożny jestem bo ostatni grow nie wiem czy nie przesadziłem z nawozami. Ale chyba nic im się złego nie dzieje jak ładuje częściej. 2 godziny temu, Katastrofedens napisał: przytrzymaj je tak z 9 tyg na flo Co, ile? 🙂 One już maja 100 dni.... wyjdzie grow na pół roku. Za długo. Rachunek za prąd przyszedł, baba szaleje... 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 30 Czerwca 2023 Najważniejsze jest kwitnienie 🤷♂️ trzeba było zrobić krótszego Wega 🙄 9 tyg to masz 63 dni flo i wtedy powinny być gotowe 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Czerwca 2023 (edytowane) 13 minut temu, Katastrofedens napisał: trzeba było zrobić krótszego Wega No teraz już wiem... to moje pierwsze sezony i chciałem ładnego wega przygotować 🙂 Ale ponad 100 dni flo? Ja jebie.... o miesiąc się przeliczyłem Edytowane 30 Czerwca 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 30 Czerwca 2023 @WBB jak ponad 100dni flo? Jak ty to liczysz wytłumacz mi 🙄😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 30 Czerwca 2023 @WBB powiedz żonie ile kosztuje na ulicy tyle cuda to zmieni zdanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Czerwca 2023 (edytowane) 43 minuty temu, Katastrofedens napisał: @WBB jak ponad 100dni flo? Jak ty to liczysz wytłumacz mi 🙄😅 37 weg/14 indukcja/43 flo. Suma 94 dni. U udyra taki zapis podpatrzyłem i taki mi się podoba. 21 marca wrzuciłem je do easy pługów 🙂 33 minuty temu, Bob drzewny napisał: @WBB powiedz żonie ile kosztuje na ulicy tyle cuda to zmieni zdanie Coś tam pieprzyła już, ile to musi być warte jak tyle prądu tam idzie... Mówi, że policja przyjedzie bo zużycie tak wzrosło. Edytowane 30 Czerwca 2023 przez WBB 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca 2023 @WBB ile przyszedl rachunek za prad ? ile zuzyles kwh ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Czerwca 2023 @dziurawy jeszcze tego nie analizowałem... bo mi się odechciało 🙂 To już drugi jest rachunek. 1000 i 1200pln. Ale nie wiem co tu jest jeszcze pod ten licznik podłączone. Ale raczej niewiele więcej niż box 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 30 Czerwca 2023 (edytowane) @WBB pięknie wyglądają uwielbiam schludność w boxie moj box pobiera ok 80/90kw miesięcznie wiec psi grosz jak łącznie wyjdzie z 500 zł to będzie MAX Edytowane 30 Czerwca 2023 przez Monako 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 1 Lipca 2023 15 godzin temu, WBB napisał: 37 weg/14 indukcja/43 flo. Suma 94 dni. U udyra taki zapis podpatrzyłem i taki mi się podoba. 21 marca wrzuciłem je do easy pługów 🙂 Coś tam pieprzyła już, ile to musi być warte jak tyle prądu tam idzie... Mówi, że policja przyjedzie bo zużycie tak wzrosło. No ok ale to liczysz całe grow a to chodzi o samo flo 9 tyg czyli 63 dni 🙂 czyli razem wyjdzie 37/14/+63 🤪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach