cejerowski21 615 Napisano 8 Maja 2023 26/54 Podniosłem lampe na wysokość ok 20cm(wysokość jednego długopisu). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 8 Maja 2023 Diesel pachnie saszetka dla psa, Runtz jakimis cytrusami Ta gałązka już się zrosła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Maja 2023 @cejerowski21 wypier...te żółte i uschniete liscie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 8 Maja 2023 Jednak nie przyjęła się.. Wyciąłem teoche lisci i mikro szczytów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 8 Maja 2023 siema nie jest tragicznie jezeli chcesz wieksze plony miec na przyszlosc to poszerz wiedze o nawozach jakie stosujesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 8 Maja 2023 Trichomy szczytu diesela @Hawudepiasz to moja pierwsza uprawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 8 Maja 2023 Lepiej dla Ciebie, im wczesniej to ogarniesz tym mniej stracisz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 8 Maja 2023 @cejerowski21 nie będzie klepać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 8 Maja 2023 @hubert2020 wiem ale nie przyjęła się, wiec musiałem ja do konca obciąć a trichomy sprawdziłem przy okazji, żeby zoabzcyc jak to wygalda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 9 Maja 2023 (edytowane) 27/55 temperatura przed podlaniem to ok 30*C.. Runtz i Diesel 1250ml/1000ml bio bloom 5ml pk13/14 3ml calmag 1ml Diesel pachnie jak żygi Edytowane 9 Maja 2023 przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Maja 2023 Nie jestem ekspertem, ale chyba ja zbyt dobrze karmisz. Raz że na jednej roślinie pali Ci liście, a na drugiej końcówki też już popalone. A może to zbyt wysoka temperatura?przy 30s to wilgotność pewnie powinna być na poziomie 60%. Są eksperci na grupie, może ktoś coś podpowie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 9 Maja 2023 @vego1989 dawki nawozow podaje mi zielone krainy, za co jeszcze raz niezmiernie mu dziekuje jesli to czyta. Wilgotnosc w boxie to ok 40-55%, zapomniałem juz jaka była dzisiaj. Mogę zaczac pryskać ścianki woda, cos to podniesie do gory te wilgotnosc, na nawilżacz nie mam juz miejsca, za mały box. One sie tak wyjadają, nie sa popalone tylko wyjedzone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 9 Maja 2023 @cejerowski21 a czemu aż 30 C ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel 88 Napisano 9 Maja 2023 @cejerowski21 Ziomuś od jakich nawozów zaczynałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 9 Maja 2023 (edytowane) Pomieszczenie ogrzewane, kupiłem takie wkłady do lodowki przenośnej, mrożę wrzucam do boxa i cos tam zbija ta temperature ale nie jesyem w stanie wymieniac codziennie te wklady @sopel od poczatku so konca biobizz Edytowane 9 Maja 2023 przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel 88 Napisano 9 Maja 2023 35 minut temu, cejerowski21 napisał: Pomieszczenie ogrzewane, kupiłem takie wkłady do lodowki przenośnej, mrożę wrzucam i cos tam zbija ta temperature @sopel od poczatku so konca biobizz No ja też. Tam jest schemat dawkowania? I co? Zmieniałeś coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 9 Maja 2023 szczerze to wogole sie tym nie kierowałem, spójrz wcześniejsze strony fotorelacji, tam za każdym razem pisałem dawke jaka daje nawozwo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 9 Maja 2023 Rzeczywiście potężna ta temperatura, przy wysokim wysyceniu CO2 jeszcze by przeszła i przeważających genach indica. Nie idzie dorzucić więcej powietrza przez wloty od dołu? Albo obniżyć boxa w pomieszczeniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Maja 2023 @cejerowski21 wyjadają w 4 tyg?moje tak nie wygladaly w 12tyg flo jak Twoje w 4. Temp na bank za wysoka i wydaje mi sie ze z czyms przesadziles ze je pali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 10 Maja 2023 @vego1989 tak mowi zielone krainy, jestem świeżakiem więc dla mnie wszystko jest możliwe a jego słowo jest święte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach