Udyr 2,139 Napisano 26 Marca 2023 (edytowane) @hubert2020 te dwie Taskenti są z chowu wsobnego bez selekcji więc wszystko się może dziać. A jednego frittera przelałem przez przypadek, zakręcony byłem trochę i podlałem dwa dni pod rząd 😄 @Mr.Green chyba tylko raz wysiewałem w tym okresie, zazwyczaj starałem się omijać gorące miesiące przy kwitnieniu. Teraz tak wyszło bo jest czas bez wyjazdów do Polski 🙂 Edytowane 26 Marca 2023 przez Udyr 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Marca 2023 A widzisz jakiś związek z jakby.. przedwcześnie zasadzone.. do tego że nie idzie dobrze.. ? Jakby to dziwnie nie zabrzmiało 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Marca 2023 @Mr.Green raczej traktowanie po macoszemu wychodzi. Są jeszcze na wegu, pewnie się ogarną jeszcze 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Marca 2023 Źle skalibrowałem blumaty i przelało mi wodę na podłogę. Nie potrafię tego dobrze zrobić lub zwyczajnie do tak małej pojemności ten system nie działa odpowiednio. Aby nic nie zgniło, okaże się na dniach 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Marca 2023 To grubsza afera widzę 😄 dużo wody się przelało ? 😄 to kokos to jest szansa że ta woda tam nie skisnie 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Marca 2023 @Mr.Green 6,5l poszło, całe szczęście że zauważyłem bo w zbiorniku było jakieś 15l 😄 Powinno relatywnie szybko wyschnąć + to airpoty są. Napewno źle się nie czują rośliny bo liście stanęły dęba 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 29 Marca 2023 22/0/0 Po powodzi ogarnęły się całkiem przyzwoicie, dam im czas do utworzenia odrostów i będzie trzeba przełączyć 😂✌️ Widać że dobrały się do nawozów. Z tej będzie pewnie jeden śmieszny bobek 😄 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 29 Marca 2023 @Udyr chwile mnie nie bylo a tu prosze, ciasnota jakaś się wyprawia 😀 Btw co tam się urodziło ?? 👶🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 29 Marca 2023 @Cali_Bastard synol, już 4 miesiące mu strzeliło 😄 Gdzie tak bywałeś ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 30 Marca 2023 @Udyr 🇪🇸 gratki 👶🏻🤌🏻 syn to syn a nie jakieś tam dziurawce 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Marca 2023 @Cali_Bastard syn Cię urodził..? Czy jakiś dziurawiec.. ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truman 103 Napisano 30 Marca 2023 (edytowane) @Udyr Trochę ma pojęcia co robisz, po co trzymasz te słabe rośliny? Wolałbym zostawić 2 mocne i dać im parę dni dłużej wega niż marnować czas na coś co wygląda jak wygląda. A taskenti pewnie z #. Jak masz dostęp do gaia Green to zapewne jakieś UK, więc dostępne są u Ciebie https://livingsoilsfertiliser.com/products/bloom Edytowane 30 Marca 2023 przez Truman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 30 Marca 2023 4 godziny temu, Mr.Green napisał: @Cali_Bastard syn Cię urodził..? Czy jakiś dziurawiec.. ? 😄 Oho widzę ze ktoś tu ma córkę 😂🫣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Marca 2023 (edytowane) @Truman trzymam nawet te słabe bo dla mnie uprawa to dobra zabawa, produkt końcowy to tylko miły dodatek. To nie Gaia Green, używam dr.forest organics. Poza tym mam tak mały namiot że i dla takich karłów znajdę miejsce ✌️ Edytowane 30 Marca 2023 przez Udyr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truman 103 Napisano 30 Marca 2023 @Udyr Co kto lubi, indywidualne podejście. Najważniejsze, że Ci to sprawia przyjemność 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truman 103 Napisano 30 Marca 2023 @Udyr kojarzę nick z innego forum, czy to ten sam udyr? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Marca 2023 @Truman ten sam, Twoje RDWC na 3 wiadra też chyba skądś kojarzę. Myślałem że mam za zimno w namiocie a tu miłe zaskoczenie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) 26/0/0 Wjechał czujnik temp/rh. Dzień 24'c/65-70% Noc 20'c/70-80% Zmiany, zmiany, zmiany... Zapaliłem, popatrzyłem na to wszystko i przypomniała mi się sugestia pewnej osoby żeby te niedojdy wyrzucić. A więc... Wyglądały dziwnie, korzeń równie tak samo słaby miały przy dekapitacji. Nawet nie było szkoda spuścić tego w kiblu. Kastra ~17-18l będzie im teraz służyć. Przed roszadami: A tu już po, ładniej i zdrowiej to teraz wygląda : Uprzedzając pytania o plątanie korzeni itp. nie widzę w tym problemu, już miałem 2 rośliny w tym zbiorniku. Żarcia będą mieć pod dostatkiem, jeśli któraś wyrwie się w górę to sprowadzę ją do parteru drutem. Do następnego 🤣 Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez Udyr 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) jednak pozbyłeś się tej małej czupakabry ? 😄 a szkoda, ciekaw byłem co z tego boba wyjdzie. te dwie prezentują się pięknie, zdrowo, oby tak dalej. Widzę, że ta po lewej ma chęć bycia tą największą 😄 Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez zwiezak966 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Kwietnia 2023 27/7/0 Tydzień po przełączeniu, siedzą nisko jak cholera. Lampa 80% jakieś 60-65cm nad roślinami. Warunki monitorowane na bieżąco. 26-27'c 55-65% wilg. dzień. 20-21'c 65-70% wilg. noc. Co 2-3 dni dostają litr odstanej kranówki zbitej kwasem na ~6,5pH. Coś tam ponaginałem przy okazji, teraz dam im już spokój. Jest gęsto aż za nadto. Planowana posypka 4-4-4/2-8-4 za jakieś 2 tygodnie. Mam nadzieję że przez następny tydzień trochę się wyciągną do góry. Do następnego ✌️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach