mirecki 755 Posted February 28, 2023 Siemka. Co polecacie fajnego tak do 10 tygodni kwitnięcia? Bo zastanawiam się co w tym roku znowu do klastra wsadzić ;D myślałem o podejściu nr 2 do lsd od barneysa. Zastanawiałem się też nad jakąś dobrą indyjką. Daj znać co dla Ciebie było zajebiste, być może inni też skorzystają ;D Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted February 28, 2023 @mirecki Dos Si Dos 33 - Barney's farm, szybko dochodzi, jakieś 8-9 tygodni i jest gotowa, moc większa niż LSD w mojej ocenie. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Growerseed 518 Posted March 1, 2023 (edited) royal kush auto od royal queen seeds, wieksze ilości siada na głowe dobrze i przenosi do innego psychodelicznego świata fajne na wycieczke jakąś, mniejsze fajnie wycisza i relaksuje. aromat też dość ciekawy intensywny z tych co sadziłem jak narazie najlepszy. Edited March 1, 2023 by Growerseed 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest TJPL Posted March 1, 2023 Green Poison lub Green Poison fast ver od sweet seeds kozackie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites