Sterydd 23 Posted January 5, 2023 Siemanko! Ciekawi mnie jakie mieliście zabawne sytuacje związane z marihuaną. Czy np. wypadło wam coś kiedyś i was ktoś zawołał, czy rodzina w pojawiła się w nieodpowiednim czasie i miejscu, czy ubzduraliście Sobie coś a może jakiś pomysł wpadł do głowy który okazał się zabawny! Ja pamiętam, jak kiedyś popalałem w swoim pokoju lufki. Jak już dobrze się nabączyłem to wparowała matka, z wielkim przerażeniem (z początku) na twarzy a poźniej oburzeniem krzycząc "wali u Ciebie jak z jakiejś chałupy szamana". Po tym tekście, leżałem na ziemi śmiejąc się w opór ;D Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andi 428 Posted January 5, 2023 @Sterydd zabawnych chyba nie było Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Growerseed 513 Posted January 5, 2023 Ja to powiedziałem dzień dobry do rodziców na klatce schodowej xd tak jakbym mijał sąsiadów. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted January 5, 2023 @Sterydd Ja kiedyś miałem taką sytuacje, że po przerwie zjarałem się tak, że pomyliłem wannę z bobslejem, ale w moim odczuciu ta wanna pędziła przed siebie i na zakrętach prawie wylatywała z toru, ledwo się utrzymałem, by z niej nie wypaść, a trzymałem się brzegów z całej siły, ukończyłem ten wyścig i wróciłem po około 1h do znajomych, jacy nie wiedzieli, co się w tym czasie ze mną dzieło, a po wszystkim zapytali, co tyle w łazience robiłem, a ja tam sport ekstremalny uprawiałem :D Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sterydd 23 Posted January 8, 2023 @Growerseed haha to ja miałem z kolei tak, że pojechaliśmy do znajomych którzy mieszkali po za naszym miastem - na wsi. Rodzice jednej z osób prowadziło pizzerie, więc po spaleniu lufki na 4os, poszliśmy Sobie coś zjeść, wiadomo gdzie. Wchodząc do pizzeri, klęknąłem jak bym wchodził do kościoła i się przeżegnałem, po czym poszedłem do stolika XD Właściciel (Ojciec) spytał się poźniej, czemu przeżegnałem się jak w kościele, to miałem mind fucka, nie pamiętałem tego XD @Zielone krainy haha to ja kiedyś poszedłem do lasku ze znajomym i jego dziewczyną. Upaliliśmy się ja z dziewczyną a ziomek stwierdził, że woli nas popilowac i z racji tego, zrobił nam trening XD byłe w kręcony jak bym wf odbywał w szkole haha 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted January 8, 2023 @Sterydd Sport to zdrowie, więc faktycznie się wami ziomek zaopiekował, abyście nie siedzieli na dupie, ale się trochę poruszali. :D Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites