doominik 933 Napisano 9 Maja 2023 @Scoobi spokojnie możesz płukać. Nie są za blisko lamp? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 9 Maja 2023 (edytowane) @doominik właśnie się zastanawiam,czy nie zmiejszyć światła na 480w z 720 Jak długo je płukać? Edytowane 9 Maja 2023 przez Scoobi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Maja 2023 @Scoobi ja płuczę przez tydzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 16 Maja 2023 Dzisiaj zerwałem jednego i w mikrofali suszyłem (wiem,nie powinno się😅),smak dobry,tylko słaba moc,jest to spowodowane takim suszeniem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 16 Maja 2023 (edytowane) @Scoobi trichomy musza być mleczko bursztynowe żeby dobrze klepalo suszeniem w mikrofale tez skutkuje słabsza mocą a twoje trichomy są przezroczyste większości wiec jeszcze z dwa tyg Edytowane 16 Maja 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 17 Maja 2023 Od momentu ścięcia do osiągnięcia pełnej mocy rośliny troche czasu mija zwykle.Zioło im starsze tym mocniejsze wg.mnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 20 Maja 2023 Dzisiaj jest już 7 dzień flusha,pH 6.1 EC 0.6 Potzymam je jeszcze z 5 dni i kosa,chyba dobrze będzie,nie? 😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 24 Maja 2023 Dzisiaj niestety musiałem je ściąć 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 24 Maja 2023 @Scoobi masz zdjęcia jak wyglądały przed kosa ?🤓 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 24 Maja 2023 Największy,łącznie wyszło 3020 mokrego,ile to będzie suchego? @doominik 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2023 @Scoobi 700-750 może być. A mówiłem że tą knagą można by zabić 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 24 Maja 2023 @Udyr byłoby lepiej gdybym wcześniej zauważył a nie pod koniec,ze jedna lampa swieci 80w a nie 240w,uwielbiam te potencjometry…. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2023 @Scoobi czyli 2g/w właściwie pękło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 24 Maja 2023 Koniec końców dobrze wyszło 🙈 ładna maczuga 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 24 Maja 2023 (edytowane) @Katastrofedens tydzień by się jeszcze im przydał,ale czas mnie goni… Jeszcze popcorn muszę ściąć 😅 Wilgotność 50%,klimatyzator ustawiłem na 18 stopni,dobrze wszystko? Edytowane 24 Maja 2023 przez Scoobi 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 24 Maja 2023 @Scoobi Ja nigdy nie ważyłem mokrego, jakoś nie widziałem sensu. pewnie tak z 25% zostanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 28 Maja 2023 Z korzeniami wszystko dobrze? Namiot wyczyściłem (użyłem wody z octem i odkamieniacza pod koniec,nie zaszkodzi to roślinom?),system rozebrałem i chcę go czyścić,,tylko nie bardzo wiem czym,flashcleen? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 29 Maja 2023 Chciałbym się wypowiedzieć, ale o hydro wiem tyle co 0, musiałbyś oznaczyć hydro maniaków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 31 Maja 2023 Wilgotność 69% w słoju to trochę dużo,nie?😬 Wlozylem Integra 62%,teraz muszę często otwierać,czy lepiej dać je na siatkę,żeby się przesuszyły jeszcze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Maja 2023 @Scoobi dosusz trochę dla świętego spokoju ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach