Andi 428 Napisano 27 Marca 2023 @Scoobi na ostatnie 10 dni kwitnienia 15 godzin temu, Scoobi napisał: Macie może jakiś sposób żeby topy bardziej puchły?😬 geny ciężko przeskoczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Marca 2023 W dniu 26/03/2023 o 19:16, Scoobi napisał: Ripen można już lać? 3tyg przed ścinka czy 10 dni,która opcja jest lepsza? Dobre pytanie, jeszcze ile go dac na 1l...zaraz zleca się zwolennicy i przeciwnicy. Miałem na aut dwie uprawy, jedna na ripenie druga nie. Dobra plukanka i nie czułem różnicy w paleniu. Obydwie były ok. Mam ripen jakiś 6letni, ciekawe czy można go zastosować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Marca 2023 @vego1989 zasadz jedną na ripenie a drugą organicznie. Wtedy poczujesz różnicę 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Marca 2023 @Mr.Green Bardzo możliwe. Nie jestem doświadczony. Tylko mówię jak to kiedyś wyszło 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 9 Kwietnia 2023 Nawozy dalej dawane według tabeli Ghe,EC 1.8,pH 6.0 temperatura w dzień 24 stopnie 55% wilgotności,w nocy 19/20,45%wilgotności ile im jeszcze zostało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Kwietnia 2023 6 godzin temu, Scoobi napisał: Nawozy dalej dawane według tabeli Ghe,EC 1.8,pH 6.0 temperatura w dzień 24 stopnie 55% wilgotności,w nocy 19/20,45%wilgotności ile im jeszcze zostało? Dopiero zaczynają się robić mleczne, więc pewnie 2-3tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 9 Kwietnia 2023 @doominik stosowales kiedyś UV,nie🤔 Można już dawać uv? Zacząć od godziny,czy lepiej od razu w południe świecić ciagle przez dwie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 9 Kwietnia 2023 @Scoobi UV to bardzo energetyczne promieniowanie, to uwaga na popalenie liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Kwietnia 2023 @Scoobi ja zaczynałem od 30 minut i co kilka dni dokładałem po 15 minut. Chodzi o lekkie podrażnianie roślin, nie naświetlanie ich przez długi okres. Można nawet zrobić kilka krótkich cykli w ciągu dnia. Ważne, żeby stopniowo dostawały coraz więcej promieniowania, wtedy niby bronią sie przez produkcję THC i pewnie innych kanabioidów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 9 Kwietnia 2023 @doominikJakbym chciał zrobić w to w dwóch cyklach 2x15min,to jaki odstęp czasowy? Mogę im już zacząć świecić,czy jeszcze poczekać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Kwietnia 2023 @Scoobi możesz zacząć spokojnie. Ja robiłem w połowie dnia-naturalnie wtedy mają najwięcej UV ze słońca. Pół godziny odstępu robiłem z tego co pamiętam To UV nie robi jakiejś dramatycznej różnicy, ale na pewno nie szkodziło, a niektórzy oceniali śmiało, że palenie było lepsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 12 Kwietnia 2023 Co pare dni będę dokładać po 20 minut😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 15 Kwietnia 2023 Myśle,ze dwa tygodnie max i będą,nie?😃 Zmniejszać EC odżywki już? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 16 Kwietnia 2023 Fajnie to popuchlo wyglada bardzo dobrze 🍀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 16 Kwietnia 2023 @Scoobi z tej jednej pały to uncja będzie jak nic 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Kwietnia 2023 @Scoobi one są bez treningu?widac, ze sa mętne, takze do mlecznych jeszcze pewnie z 2tyg... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 16 Kwietnia 2023 @vego1989 Trening był tylko trochę problemów z nimi miałem😏 jak myślicie,300 z tego będzie?😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Scoobi napisał: @vego1989 Trening był tylko trochę problemów z nimi miałem😏 jak myślicie,300 z tego będzie?😃 Ciężko stwierdzić, mam critical kush od rqs po lst I tppongu , ale nie mam aż takich pal, tyle że inna uprawa bo w ziemi... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) @doominik mogę już im podać atami blomssom od atami? To się tylko to leje,czy coś jeszcze? Czas mnie trochę goni😬 Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez Scoobi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 23 Kwietnia 2023 @Scoobi Ja to właśnie ostatnio miałem na próbę i podałem na ostatni tydzień-zadziałało ja rippen, wiec jak goni cie czas to podawaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach