ogrodnik00 1 Napisano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Witam forowiczów, mianowicie jak w temacie czy trypack indoor od biobizza wystarczy by dopiąć od A do Z, w miarę zadowalającym wynikiem? Czy raczej musiałbym coś dokupić? Ziemia - BioBizz All-Mix Edytowane 12 Grudnia 2022 przez ogrodnik00 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Grudnia 2022 @ogrodnik00 Dodaj do tego calmag, pk 13/14 i ph minus. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogrodnik00 1 Napisano 12 Grudnia 2022 ph13/14 będzie potrzebne? jak mam bio-bloom i top-max? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Grudnia 2022 @ogrodnik00 Bio bloom to podstawka na kwitnienie, a top max to organiczny stymulator kwitnienia, pk 13/14 to dodatkowy fosfor i potas. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogrodnik00 1 Napisano 13 Grudnia 2022 @Zielone krainy Aha rozumiem, lecz jest sens dodawać do organicznych PK13/14 który jest mineralnym? Gdzieś wyczytałem żeby nie łączyć bo mogą hermić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Grudnia 2022 @ogrodnik00 Ja łącze i nic złego się nie dzieje, ale jak nie chcesz mineralnych to nie kupuj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Grudnia 2022 @ogrodnik00 ja mieszam i nic się nigdy nie stało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogrodnik00 1 Napisano 14 Grudnia 2022 Dobra, dziękuję za informacje Panowie, zakupię ten booster :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Grudnia 2022 @ogrodnik00 polecam przyjrzeć się super pk od aptus, silniejsze niż zwykle pk 13/14 a w dodatku organik. Wypowie się ktoś coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogrodnik00 1 Napisano 14 Grudnia 2022 @Zielone krainy , @mirecki Mam jeszcze krótkie pytanko, mianowicie domolit może zastąpić calmag? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Grudnia 2022 @ogrodnik00 Pod chmurką wystarczy dolomit. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 15 Grudnia 2022 @ogrodnik00 ja dolomit mam na spocie cały rok, nawet w zimie 😜 mam hermetyczne pudełko i w nim trzymam więc wilgoć mi nie straszna, polecam dolomit jak najbardziej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brauerak 0 Napisano 15 Kwietnia Siema, pytanie odnośnie BioBizz Try Pack. Można mieszać i stosować te trzy nawozy jednocześnie, tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 15 Kwietnia @brauerak można Natomiast nie wiele w tym sensu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brauerak 0 Napisano 23 Kwietnia @WymiataczMega dzięki! A czy możesz rozwinąć czemu? I jak Twoim zdaniem najlepiej je stosować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 23 Kwietnia @brauerak według tabeli na etykiecie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach