Skocz do zawartości
kamilstopro

2xgelato, original afghan kush, blackberry gum, gorilla cookies.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak ale wydaje mi że że sezony wybacza więcej błędów. Tzn automaty same się przełącza na kwitnienie i nie ma czasu czegoś nadrobić co się spierdoli i nie wiadomo kiedy zaczną kwitnąć a w sezonie mimo wszystko samemu można wymusić kwietnienie. zobaczymy co z tego wyjdzie u mnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem 😉 tak jest jak napisałeś lecz automat na pierwszy strzal nie jest zly. Ja dobrze wspominam swoje autosy 🙂 urosną te to zaraz posiedzisz nowe 🙂 sezon niby więcej wybacza.. Ale automat jest prostszy. Mniej wymagajacy 🙂 dobry do nauki 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek się na błędach uczy 🙂 ale pozytywnie idę do przodu nie patrzę na to co z tyłu ważne żeby coś swojego zapalić. Przerwę mam od23 pazdziernika bo na mieście była chujnia a medyczna mi się przepaliła póki co i tak trzymam się w swoim postanowieniu że zapale dopiero swojaczka  )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Dla mnie Red2 wygrywa z każdą odmiana medycznej. To jest hybryda, smiechawa,radość,energia...tonjest mistrzostwo. Trzeba jeszcze powiedzieć, że jakość rada do Aurory to przepaść...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pedanios jest w niemczech. U nas nazywa się aurora deutchland.

Tak o to mi chodziło , La confidential dokładnie tam siedzi ponoc.

Już nie w Kanadzie a w Danii produkują ponoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kamilstopro Coś tam słyszałem że na EU nie idzie już z Kanady A z Danii właśnie..  przy czym Niemcy walą już swoje specyfiki bo niedługo legal..

Jednak Aurora to dalej Kanadyjska firma  😛

Mam ziomka w PL co na święta właśnie wysyłał zdjecia tej Aurory 

IMG-20221214-WA0003.jpg

IMG-20221211-WA0001.jpg

IMG-20221211-WA0000.jpg

I Ci powiem że palilem tego Pedaniosa jak jeszcze z Kanady latał do EU bardziej na poczatku.. I wyglądało to lepiej niż to co ziomek wysłał  🙂 co przy Niemcach jest bardzo prawdopodobne że już walą w chuja 🙂

Tamta Aurora miała niebieskie pudełko po angielsku I że. Made in  Canada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie jak było z Kanady to było lepsze.

No ale cena za to też jest konkretna jak był pieniądz to nie patrzałem na to a później zobaczyłem ile puszek się walą pustych po szufladach to az mnie wyjebalo pod własną uprawę. Nie ma co. Z waszych wszystkich opisów i tak wychodzi na to że własne Palonko jest bardzo dobre to po co mam płacic tyle hajsu za roślinę. Bez sensu.a i tak czytałem że nie raz zdążają się nasionka w środku sam miałem ze dwa razy taki przypadek ( po jednym nasionku).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kamilstopro swoje najlepsze 😉 bo do tego rękę dolozyles  😛

Jakbym miał porównać np. Swojego ostatniego Shoguna z organicznej uprawy to bania była bardzo podobna do Pedaniosa. W sensie że podobnie wchodzila I buchy były gładkie i przyjemne jak przy tej medycznej  🙂 czystość osłonka też jest ważna..  A nie że palisz I kwas w ryju  😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko pojawiły mi się takie żółte końcówki liści od czego to może być ? Dawalem im tylko organic grow i root juice .

IMG_20230106_165411.jpg

IMG_20230106_165408.jpg

IMG_20230106_165359.jpg

IMG_20230106_165350.jpg

Czy jest to niedobór potasu ?

Czy może być za mało cynku ? Sam już nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi