kamilstopro 57 Napisano 20 Grudnia 2022 Tak dokładnie tyle jest. Boksa mam tak ppol dnia zamknięty wlot pasywny i ten na górze a pół dnia otwarte dwa otwory. W środku bag z co2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 20 Grudnia 2022 @kamilstopro jak chcesz CO2 dawać to nie powinno być obiegu powietrza, bo wtedy ten bag nic Ci nie daje ^ ^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 20 Grudnia 2022 Co2 w tym etapie się nie stosuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 21 Grudnia 2022 Wydaje mi że tam tyle tego co2 z tego woreczka się wydostaje że tyle co nic pewnie, jakieś znikome ilości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 21 Grudnia 2022 (edytowane) @kamilstopro na ten box byłoby wystarczająco, ale w obiegu zamkniętym, a tak to całe zebrane co2 uwalniasz do atmosfery, syzyfowa praca Edytowane 21 Grudnia 2022 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 22 Grudnia 2022 @RzeźnikTo box może być zamknięty ciągle bez dopływu świeżego powietrza i to co2 tam wystarczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 22 Grudnia 2022 @kamilstopro na wegu tak, ale na kwitnieniu nie, bo wiadomo, pleśń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 22 Grudnia 2022 A czy lampę dać już mocniej czy na jakim etapie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Grudnia 2022 Ehh.. ten dalej z tą lampa 😄 jakoby więcej światła miało sprawić że będzie dwa razy większa 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 22 Grudnia 2022 Hehehe a kiedy to się zmienia ? Bo nigdzie nie mogę znaleźć żadnego info kiedy jakie natężenie światła dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Grudnia 2022 Jak Ty ta 3 setkę odpalisz na więcej to je zaraz powygina 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 22 Grudnia 2022 Właśnie jedna roślinka ma takie poskręcane lekko liście załączam fotkę. A jedna jest taka jakby lekko opadnieta Lampa jest na 25 procent ani razu nie zwiększyłem mocy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Grudnia 2022 Niech zbuduje kilka pięter to daj jej 50 wtedy. Póki co zostaw jak jest. Chcesz to experymentuj po swojemu i szukaj różnych rozwiązań lecz wtedy przyjmij ryzyko że coś się spierdoli. Lepiej posadzic 2 razy dobrze niż raz chujowo I dopiero za drugim razem dobrze 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 22 Grudnia 2022 Dałem lampę wyżej bo trochę skręciło te liście pewnie lampa była za nisko była ok 40cm teraz jest ok 50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Grudnia 2022 Ja mam 245w to najmniej mam 40% i wisi średnio 70 cm przez pierwsze 3-4 tygodnie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 26 Grudnia 2022 Mam pytanie. Od kiedy mogę zacząć stosować bac Calmag 2.0 ? I bac organic grow? Rośliny mają dzisiaj 13 dzień ( później wrzucę fotki). Jedna nie dała rady był to afghan kush od fastbuds i zasadziłem critical 2.0 auto od Black diamonds seed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 26 Grudnia 2022 Gorilla cookies Gelato #1 Blackberry gum Gelato#2 Critical 2.0 Temperatura w dzień ok 24stopni w nocy spada do minimum 20 stopni. Wilgotność cały czas powyżej 85 procent. Dzisiaj mają 13 dzień a critical ma 4 dzień. @Mr.Green ta gorilla nie wyciąga się za bardzo do góry ? Na lst jeszcze jest za wcześnie ? Poczekać jeszcze parę dni ? Czy już wstępnie mogę coś tam naginać ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 26 Grudnia 2022 Mas miejsce w boksie wiec spokojnie a jaki trening planujesz ? Czy wolno je puszczasz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 26 Grudnia 2022 Lst planuje, ale chyba jeszcze nie czas. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 26 Grudnia 2022 @kamilstopro wyciąga, lampę na 60cm i 50% mocy daj Ten critical nowy też się wyciąga, już widać I ziemi podsyp im po rant, bo mało mają A poza tym to Lej wody więcej, a nie tylko pod plantem. Po całej doniczce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach