Mr.Green 4,309 Napisano 2 Stycznia 2023 Jak na 10 dni to nie wyglada zle 🙂 co Ty chcesz 🙂 nie gadaj zle na automaty bo sam zamowilem wczoraj kilka pestek auto 😄 Moze szalu nie robi ale tez nie ma lipy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 2 Stycznia 2023 Tak ale wydaje mi że że sezony wybacza więcej błędów. Tzn automaty same się przełącza na kwitnienie i nie ma czasu czegoś nadrobić co się spierdoli i nie wiadomo kiedy zaczną kwitnąć a w sezonie mimo wszystko samemu można wymusić kwietnienie. zobaczymy co z tego wyjdzie u mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Stycznia 2023 Rozumiem 😉 tak jest jak napisałeś lecz automat na pierwszy strzal nie jest zly. Ja dobrze wspominam swoje autosy 🙂 urosną te to zaraz posiedzisz nowe 🙂 sezon niby więcej wybacza.. Ale automat jest prostszy. Mniej wymagajacy 🙂 dobry do nauki 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 2 Stycznia 2023 Człowiek się na błędach uczy 🙂 ale pozytywnie idę do przodu nie patrzę na to co z tyłu ważne żeby coś swojego zapalić. Przerwę mam od23 pazdziernika bo na mieście była chujnia a medyczna mi się przepaliła póki co i tak trzymam się w swoim postanowieniu że zapale dopiero swojaczka ) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Jakiego medyka paliles 🙂 Edytowane 2 Stycznia 2023 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 3 Stycznia 2023 Aurorę 20 canopy 20 i Reda. Ale ogólnie najczęściej tylko Aurorę 20 i canopy 20 bo wolę indice @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Stycznia 2023 Dla mnie Red2 wygrywa z każdą odmiana medycznej. To jest hybryda, smiechawa,radość,energia...tonjest mistrzostwo. Trzeba jeszcze powiedzieć, że jakość rada do Aurory to przepaść... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia 2023 Aurora to firma która produkuje palonko 🙂 Z Kanady. Czy chodziło Ci o Pedaniosa? Palenie? Które ma 20% ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 3 Stycznia 2023 Pedanios jest w niemczech. U nas nazywa się aurora deutchland. Tak o to mi chodziło , La confidential dokładnie tam siedzi ponoc. Już nie w Kanadzie a w Danii produkują ponoc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia 2023 @kamilstopro Coś tam słyszałem że na EU nie idzie już z Kanady A z Danii właśnie.. przy czym Niemcy walą już swoje specyfiki bo niedługo legal.. Jednak Aurora to dalej Kanadyjska firma 😛 Mam ziomka w PL co na święta właśnie wysyłał zdjecia tej Aurory I Ci powiem że palilem tego Pedaniosa jak jeszcze z Kanady latał do EU bardziej na poczatku.. I wyglądało to lepiej niż to co ziomek wysłał 🙂 co przy Niemcach jest bardzo prawdopodobne że już walą w chuja 🙂 Tamta Aurora miała niebieskie pudełko po angielsku I że. Made in Canada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 3 Stycznia 2023 Dokładnie jak było z Kanady to było lepsze. No ale cena za to też jest konkretna jak był pieniądz to nie patrzałem na to a później zobaczyłem ile puszek się walą pustych po szufladach to az mnie wyjebalo pod własną uprawę. Nie ma co. Z waszych wszystkich opisów i tak wychodzi na to że własne Palonko jest bardzo dobre to po co mam płacic tyle hajsu za roślinę. Bez sensu.a i tak czytałem że nie raz zdążają się nasionka w środku sam miałem ze dwa razy taki przypadek ( po jednym nasionku). 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Stycznia 2023 @kamilstopro swoje najlepsze 😉 bo do tego rękę dolozyles 😛 Jakbym miał porównać np. Swojego ostatniego Shoguna z organicznej uprawy to bania była bardzo podobna do Pedaniosa. W sensie że podobnie wchodzila I buchy były gładkie i przyjemne jak przy tej medycznej 🙂 czystość osłonka też jest ważna.. A nie że palisz I kwas w ryju 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 5 Stycznia 2023 Pytanie czy usuwać te większe liście żeby światło docierało do tych nowych odrostów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Stycznia 2023 @kamilstopro poodginaj może te szczyty i się odsłoni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 6 Stycznia 2023 Siemanko pojawiły mi się takie żółte końcówki liści od czego to może być ? Dawalem im tylko organic grow i root juice . Czy jest to niedobór potasu ? Czy może być za mało cynku ? Sam już nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Stycznia 2023 Magnez bracie magnez 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 6 Stycznia 2023 Wczoraj dostały 1 raz calmag, przy następnym podlaniu dam więcej calmag bo wczoraj dostały połowę dawki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 6 Stycznia 2023 @Mr.Green a czy mogę zrobić lekki oprysk woda z calmag? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Stycznia 2023 Jakie tam masz pH ? Bo jeżeli za niskie to magnez się nie przyswaja prawidłowo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 6 Stycznia 2023 Właśnie nie wiem nie mam miernika. Ale chyba dokupie co polecasz ? Podlewam woda z tego czajnika filtrującego odstana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach