ColderVoid 36 Napisano 4 Lutego 2023 @Zielone krainy Tak to wiem że na bursztyn trzeba poczekać, dlatego ja czekam tylko na pojedyńcze sztuki bursztynu, na mały procent @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Lutego 2023 @ColderVoid Na klika sztuk to nie za bardzo jest sens czekać, na czyste mleko tak, a jak chodzi o bursztyn to by zmienił się profil to musisz mieć co najmniej z 15 % bursztynu, a lepiej 30 % i więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 5 Lutego 2023 @Zielone krainy A to w takim razie czekam do czystego mleka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 12 Lutego 2023 Dzień 86: Temp: 22.7°C Wilgotność: 44% Typowy update. Niestety roślinka przewyższyła możliwości mojego boxa i szczyt jest lekko przypalany przez lampe, podwyższenia nie ma możliwości dlatego zamontowalem dodatkowy wiatrak na lampę Jak myślicie za tydzień zbiory czy troche dłużej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 4 Marca 2023 @ColderVoid i jak ile z tego wyszlo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach