Skocz do zawartości
ColderVoid

LSD Auto - Barney's Farm | CFL Elektrox 125W | 0.25m2

Rekomendowane odpowiedzi

@Katastrofedens jak widać, w namiocie 60x60 jakoś się to mieści ale kable rozpierają ściany. Jeżeli chcesz to włożyć do sztywnego boxa to potrzebujesz te 70cm minimum, chyba, że będziesz kombinował z powieszeniem lekko skośnie czy coś w ten deseń. 

792CC31B-5EF8-42E2-9345-7693296AC4BF.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dwaplusjeden

Dziękuje  Ci bardzo napewno nie tylko mi się przyda  😋 czyli z złotem tej lampy obowiązkowo boxa musiał bym innego kupić 😅  temat napewno do przemyślenia  

a tak z ciekawości jakiej firmy masz boxa ? Bo ja mam ROYALROOM CLASSIC C50 i nie jestem zadowolony z jakości materiału z którego jest wykonany 🤷‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Katastrofedens nie miałem innego namiotu także ciężko mi jest porównać do czegokolwiek, od moich wcześniejszych boxów robionych z szafek itp to jest o niebo lepiej. Jak go otwieram to mrużę oczy, tak jasno tam jest. Materiał jest cienki ale zapachu nie przepuszcza, odbija elegancko. Ja jestem zadowolony

no i na zewnątrz nic nie świeci 😉

Edytowane przez Dwaplusjeden

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Katastrofedens powiem Ci że mam ten namiot tylko ze większy I o ile w środku powłoka itp spoko tak zamek zjebal się po roku.

Ogólnie nie jest zły ale też nie jest jakiś dojebany. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień 6:

Temp: 25.6 °C

Wilgotność: 74%

Zauważyłem dzisiaj że jak na zdjęciu część listka podwija sie do góry. Jest to jakaś oznaka do niepokoju? Według drugiego zdjecia sam liść ma około 21 °C

20221117_164949_HDR~2.jpg

flir_20221117T164935.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@ColderVoid nie. Poprostu to nie jest oznaką niczego.. To tylko roślina..  I ma swoje jazdy jak wszystko. Te liście I tak są tylko na chwilę..  bo za chwilę wyjdą nowe I ten akurat listek będzie pierwszym który będzie usychal. Może też mieć skaze.. genetyczna I co któreś liście mogą być zdeformowane. Miałem tak przy automacie.. myślałem że chuja z tego wyjdzie bo się rodziły co chwila dziwne I wygięte liście..  A koniec końców automat rozjebal namiot..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@ColderVoid jak pierwsze sadzil to okulary słoneczne zakładał I non stop głowa w namiocie. 😛 Syndrom swiezaka :rollit:

Namiot biedny bo pocięty z oryginalnego wymiaru na swoje potrzeby.. Z każdej strony rurki ujebane.. poszycie rozdziałem na pół poskracalem I skleilem z powrotem.. żeby to schować do szafy 🙂 potem wstawię fotkę moich zjebanych liści I co z tego wyroslo 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@ColderVoid  finalnie jednak plant dał z siebie wszystko 🙂

285447482_IMG_20220506_2145581.thumb.jpg.067b4a05ac05bf1bef8cd829fead9e80.jpg

1418980378_IMG_20220506_2144531.thumb.jpg.3be4712b481d3ea528b71c08102bd6fe.jpg

A z początku myślałem go wyjebac 🙂

Do tego mały bonus.. I nie wiem czy to przez te wykrecenie.. czy poprostu tak o.. kilka kropel żywicy 🙂

960962971_IMG_20220506_2216461.thumb.jpg.1cbac44527a056932b839699ca94c8ea.jpg

2039328151_IMG_20220506_2216161.thumb.jpg.e2e01e9c85b4f3e6acefba2ebcd3b253.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi