Dwaplusjeden 64 Napisano 13 Listopada 2022 @Katastrofedens jak widać, w namiocie 60x60 jakoś się to mieści ale kable rozpierają ściany. Jeżeli chcesz to włożyć do sztywnego boxa to potrzebujesz te 70cm minimum, chyba, że będziesz kombinował z powieszeniem lekko skośnie czy coś w ten deseń. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 397 Napisano 13 Listopada 2022 @Dwaplusjeden Dziękuje Ci bardzo napewno nie tylko mi się przyda 😋 czyli z złotem tej lampy obowiązkowo boxa musiał bym innego kupić 😅 temat napewno do przemyślenia a tak z ciekawości jakiej firmy masz boxa ? Bo ja mam ROYALROOM CLASSIC C50 i nie jestem zadowolony z jakości materiału z którego jest wykonany 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 13 Listopada 2022 @Katastrofedens mam coś takiego i na razie przy nim zostanę. Rozmiar 60x60x160. Mam już plan na następne grow, może nawet fotorelacje założę jeśli czasu wystarczy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 397 Napisano 13 Listopada 2022 @Dwaplusjeden jak ocenisz wykonanie i odbicie światła w środku ? ja zastanawiałem się jak już to nad HOMEBOX WHITE-AMBIENT PLUS Q60+, PAR+ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) @Katastrofedens nie miałem innego namiotu także ciężko mi jest porównać do czegokolwiek, od moich wcześniejszych boxów robionych z szafek itp to jest o niebo lepiej. Jak go otwieram to mrużę oczy, tak jasno tam jest. Materiał jest cienki ale zapachu nie przepuszcza, odbija elegancko. Ja jestem zadowolony no i na zewnątrz nic nie świeci 😉 Edytowane 13 Listopada 2022 przez Dwaplusjeden @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 13 Listopada 2022 @Katastrofedens powiem Ci że mam ten namiot tylko ze większy I o ile w środku powłoka itp spoko tak zamek zjebal się po roku. Ogólnie nie jest zły ale też nie jest jakiś dojebany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 397 Napisano 13 Listopada 2022 @Mr.Green jak byś miał teraz kupić to jaki byś wybrał ?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 13 Listopada 2022 AC Infinity @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 13 Listopada 2022 update: Dzień drugi po wyjściu na światło. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 15 Listopada 2022 Dzień 4: Temp: 26.8 °C Wilgotność: 72% 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 17 Listopada 2022 Dzień 6: Temp: 25.6 °C Wilgotność: 74% Zauważyłem dzisiaj że jak na zdjęciu część listka podwija sie do góry. Jest to jakaś oznaka do niepokoju? Według drugiego zdjecia sam liść ma około 21 °C @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 17 Listopada 2022 @ColderVoid oznaka tego żebyś za często nie zaglądał bo się wstydzi kobita 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 17 Listopada 2022 @Mr.Green Czyli oznaka zbyt częstych zmian temperatur jak mam rozumieć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 17 Listopada 2022 @ColderVoid nie. Poprostu to nie jest oznaką niczego.. To tylko roślina.. I ma swoje jazdy jak wszystko. Te liście I tak są tylko na chwilę.. bo za chwilę wyjdą nowe I ten akurat listek będzie pierwszym który będzie usychal. Może też mieć skaze.. genetyczna I co któreś liście mogą być zdeformowane. Miałem tak przy automacie.. myślałem że chuja z tego wyjdzie bo się rodziły co chwila dziwne I wygięte liście.. A koniec końców automat rozjebal namiot.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 17 Listopada 2022 @Mr.Green XDDDD biedny namiot, czyli za dużo pomyślałem, wiesz jak to za pierwszym razem, patrzy sie na każdą anomalie bez względu na to czy to ma znaczenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 17 Listopada 2022 @ColderVoid jak pierwsze sadzil to okulary słoneczne zakładał I non stop głowa w namiocie. 😛 Syndrom swiezaka Namiot biedny bo pocięty z oryginalnego wymiaru na swoje potrzeby.. Z każdej strony rurki ujebane.. poszycie rozdziałem na pół poskracalem I skleilem z powrotem.. żeby to schować do szafy 🙂 potem wstawię fotkę moich zjebanych liści I co z tego wyroslo 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 17 Listopada 2022 @ColderVoid @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 17 Listopada 2022 @Mr.Green Faktycznie, trochę ją powykręcało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 17 Listopada 2022 @ColderVoid finalnie jednak plant dał z siebie wszystko 🙂 A z początku myślałem go wyjebac 🙂 Do tego mały bonus.. I nie wiem czy to przez te wykrecenie.. czy poprostu tak o.. kilka kropel żywicy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ColderVoid 36 Napisano 20 Listopada 2022 Dzień 9: Temp: 25.8 °C Wilgotność: 75% Jest git ogólnie na początku tygodnia montuje jej już wentylator mieszający. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach