Katastrofedens 398 Napisano 10 Marca 2023 Coś pięknego 🍀 smacznego 🍾 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Marca 2023 Rozjebane na miękko 💚 Inspirujący projekt który bez wątpienia zachęca do odwzorowania na własnym podwórku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 11 Marca 2023 Jak twierdzisz, że masz za suche, to włóż skórkę z jabłka do słoika razem z gelato i pociągnie wilgoci. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 11 Marca 2023 Czas na mały psuedo smoke report w skrócie. Napiszę jeszcze jeden po długim przeleżakowaniu w słojach. Teraz muszę przyznać, że na tym etapie susz całkowicie przerósł wszelkie moje oczekiwania i zaniósł mnie jeszcze dalej. Pierwsze buchy poezja - nic nie dusi tylko taka kwaśna, haszyszowa, instensywna słodycz świeżych owoców cytrusowych z nutą słodkich ciemniejszych - truskawek i jagód. Jeszcze po kilku nie czuć było mocy, same pyszne chmurki. Pojawiła się myśl to w ogóle klepie? Parę następnych buchów szybko uświadomiło mnie w istocie jakie złoto stworzyłem. Na początku przyjemnie fiizycznie, głęboko odprężające. Psychicznie łagodnie, ale to cisza przed burzą, nagle nadchodzi kataklizm i cały kosmos się trzęsie. 🤣 Załącza się napęd nadprzestrzenny, spadek w błogostan i na końcu cisza, spokój jak w oku cyklonu. Oceniam niewątpliwie 10/10, jestem przekonany, że ten susz zawiera wszystko co najlepsze w tej roślinie, a nawet więcej. Efekt bez kitu przypomina start rakietą w kosmos i miękki powrót na spadochronie. Sukces zawdzięczam wyłącznie Wam. Dziękuję, że byliście ze mną w całej uprawie za i wsparcie. 💚 Peace 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 16 Marca 2023 @Prograss ej powiesz jak miałeś ustawiona lampe w poerwszym tyg i w drugiem tyg ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 17 Marca 2023 @hubert2020 https://marshydro.eu/wp-content/uploads/2021/07/Mars-Hydro-TS1000-LED-Hanging-Distance.jpg 50% na 30cm, sugerowałem się zdjęciem ze strony MH 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach