Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2022 Która sztuka to mimosa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 23 Listopada 2022 Siema! Dzień 75, 35 od zmiany światła! Wczoraj podlane po 2.5l wody. Dla Blue Dream 2l poszło, bo jest trochę mniejsza i nie pije jak siostry 😜 pH 6.4 ec 2.7 Musze na weekend powbijać już kijki bambusowe i przywiązać kilka łodyg. Zaczynają się pokładać.. A tak poza tym nic się nie dzieje, oprócz mikro zawału wczoraj, ale chłopaki @Zielone krainy i @Mr.Greensą czujni i pomocni 😁 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2022 Karm je 🙂 I chyba więcej wody lub częściej bo całe doly oklapniety jakby wody brakowało..? Chyba że mi się tylko wydaje 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 23 Listopada 2022 @UKTHC a czo to za namiot jakiej firmy ? 😋 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 23 Listopada 2022 @Mr.Green @Mr.Greenwiesz co powinny stanąć ładnie jak kutang z rana, ale te dolne liście opierają się o boki namiotu i taka ściana się z nich robi.. @Katastrofedens Growspec 80x80x180 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2022 @UKTHC Też taki podmyslunek mialem 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 30 Listopada 2022 Siema! Dzień 82 / 42 (6 tyg.) od zmiany światła. Ten rzut ma sporo przebojów. Krzaki muszą wyjechać z chaty na pół godziny, ale namiot musiałem złożyć już dzisiaj.. Jutro po robocie dopiero rozstawie go znowu.. 🙄🙄 Będą musiały sobie stać w pokoju 🙃 Wczoraj podlane 2.5l pH 6.4, ec 2.9 dla tych większych i 2.2 dla tej małej - Blue Dream. Wleciało już pk 13/14 - 3ml na te 2.5l wody. Boosta już nie podałem, bo w to miejsce wjechało pk. Reszta bez zmian 😜 Mam nadzieję, że dojdą do 21 grudnia 🤞🤞🤞 Myślicie, że mogę pousuwać jeszcze parę tych dużych wiatraków? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Listopada 2022 @UKTHC Wyssane liście możesz usunąć, jak chodzi o te liście, jakie są naładowane pierwiastkami to bym ich nie usuwał to magazyn substancji odżywczych, wyssie sobie pierwiastki z liści na koniec, jak odstawisz nawozy i będzie leciała na samej wodzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 1 Grudnia 2022 @UKTHC kwiatki ładne tylko coś słabo z masą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 1 Grudnia 2022 @Cali no u mnie to norma.. Coś robię nie tak.. I tak teraz rozkręcałem lampę na większą moc szybciej niż poprzednio.. Wgl to mam jeszcze jedną lampę pyholite i tak się zastanawiam czy nie dorzucić na te ostatnie 3tyg. Nie za bardzo jest miejsce, ale może jakoś ja upchne.. Zawsze parę watow więcej. Ona chyba z gniazdka miała 150w poboru mocy. No i ma barwę różowa, co na kwitnienie podobno pomaga 🙂 @Cali fotki z przed 3 dni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Grudnia 2022 @UKTHC resina nx2 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 1 Grudnia 2022 (edytowane) @Udyr tak 192w niby ma, ale pobór trochę mniejszy - 130w z gniazdka Edytowane 1 Grudnia 2022 przez UKTHC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Grudnia 2022 @UKTHC dużo ma UV, stara budowa ale bebechy ma spoko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 1 Grudnia 2022 Dorzuciłem tego Phytolite NX2. Okazuje się, że całkiem dobrze wpasowuje się w otwory w Lumateku 🤪 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2022 Elegancko wpasowana 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 11 Grudnia 2022 Siema, dzień 93 i 53 od zmiany światła (8 tydzień im leci). Ostatnio dostały po 3l na głowę pH 6.3/6.4, ec 3.01 Teraz ostanie 2 tyg na wodzie i ścinka przed świętami 🙂 nic już przy nich nie grzebie, zajrzę raz dziennie i to tyle.. Na masie już raczej nie zyskają.. Może zrobią się cięższe 🤔 zobaczymy.. Co by nie było zawsze swoje palonko i starcza na rok 😜 4 pierwsze zdjęcia robione są w trybie panoramy, żeby uchwycić więcej, ale mogą zniekształcać trochę wygląd.. 😝 Te z zapalniczką są w normalnym trybie 😛 Sporo jest też takich mniejszych jak np te : Myślę, że to spoko rozwiązanie z tą 2 lampą. Na następne grow też tak zrobię 👌 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Grudnia 2022 zajebiste topy 😎 ten jeden to dobrze wyrosl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 11 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Mr.Green napisał: zajebiste topy 😎 ten jeden to dobrze wyrosl Zobaczymy jak finalnie będzie w smaku, jakości i ilości 😝 coraz bardziej się boję o te 200g z namiotu, które sobie zakładałem 😅 tak wizualnie wygląda na podobna ilość do tego poprzedniego grow 🙄 zobaczymy co to będzie 🤷🏻♂️😁 hakuna matata i do przodu 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 23 Grudnia 2022 Siema! Dzień 103 i 63 od zmiany światła! 2 dni temu poszła ścinka. Podlewane już na koniec samą woda pH 6.4 po ponad 3l na głowę. Trymik poszedł w zaledwie 6h 😅 dochodzę do wprawy 😅 topy pachną bardzo ładnie i intensywnie! Tak na oko - ilościowo wygląda jak poprzednia uprawa.. Ważyć na mokro nie ważyłem, podam wyniki po nowym roku. 😛 Może w sylwestra uda się je schować do słojów 🤔 także Wesołych zielonych świąt Panowie i Panie! 🍀💚 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Grudnia 2022 @UKTHC zajebisty top 🙂 dobra robota. Wracaj szybko 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach