Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 (edytowane) Nie ma co zwlekać, ruszam z drugą uprawą 🙂 Pestki od Green House Seeds, dwa Cheesy, feno skunka z UK jak podaje strona, donice 1l około a potem 18stki Ziemia allmix od biobizz Namiot 80x80x160 herbgarden Lampa attis 200w Nawozy: biobizz (oprócz microbes, algamic i fishmixa wszystkie), cannazym, bcuzz bloombastic Trening: SCROG, ale to się zobaczy, bo może LST tylko zrobię ala scrog bez siatki, wyjdzie w praniu, bo mam taką siatkę z otworami 5cm na 5cm, może być ciasno Pestki dopiero do wody wlecą jak wrócę z pracy, nie mogłem się powstrzymać od założenia już fr 😁😁😁 stay tuned ✌️ Edytowane 13 Września 2022 przez Rzeźnik 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Września 2022 Ahh te laćki 🙂 W koncu sie ruszyles czlowiek 🙂 palenie sie konczy czy jest jeszcze dosc? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 W weekend ostatnie blanty poszły z dymem 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Września 2022 Hahahaha dobrze ze u was to nie problem brak towaru 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 Ale to bardziej o psyche chodzi xd uprawa mnie trzyma na nogach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Września 2022 @Rzeźnik a tak to poskladany? Hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 13 Września 2022 Ja bym polecil ci jeszcze pota mniejszego przed docelowa .. Tak tylko z doświadczenia 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 @TROUBLEMAKER mogę dać 5tki, nie chciałem się srac z korzeniami potem, jeszcze bym uszkodził.. A pomoże to coś wgle? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Września 2022 @Rzeźnik dwa razy wiekszy nie bedzie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 @Mr.Green no ostatnio to mam wrażenie, że chce wyjść z siebie i gdzieś uciec, a dbanie o trawkę mnie utrzymuje w pionie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 13 Września 2022 @Rzeźnik ja przed docelowa 15 miałem 7L. Moim zdaniem korzenie lepiej się rozrastają pierw w mniejszej, poprostu wypełnia pierw cała 1l no i 5l na cacy. Na chłopski rozum ale może się mylę tak dużej donicy ladnie z jedynki nie wypełnia. Wiadomo pewnie wielkiej różnicy nie będzie, no i masz rację jebania z przesadzaniem, ale co do uszkodzenia korzeni to bym się nie martwił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 13 Września 2022 @Rzeźnik o dzizas czekałem tyle aż jakieś grow wstawisz... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 @TROUBLEMAKER zobaczę jak będą korzenie szybko rosły na rootjuice i cannazym + mycotrex, może nie będzie trzeba x2 przesadzać, jeśli dostatecznie szybko się rozwiną, ale jak nie, to dam między 1 a 18 coś średniego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 13 Września 2022 I polecam silice 🙂 działa zajebiscie na lodyzki, są grubaśne. Ps z lampy będziesz też zadowolony bo mam 300pro i 25dni mają moje rośliny a jebitne już że boję się co będzie po flipie. Miałem robić po 6tyg ale raczej na pewno za 3dni i to max.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 @Przedzior wybacz, byłem się "odchamić" na wakacjach 😁😁 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 13 Września 2022 @Rzeźnik pfff na moich wakancjach w PL to szwagier spierdzielił mi groche grow. To Chorwacja? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 @Przedzior mont saint Michel we Francji 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Września 2022 @Rzeźnik to tam te planty teraz trzymasz? 😄 @TROUBLEMAKER troche sie z Toba nie zgodze.. bo przy lekkim dopalaczu korzenie spokojnie zajma cala doniczke.. nawet ta 25 litrow. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 (edytowane) Tak u mnie 11stki wyglądały na samej mikoryzie od biopon ^ ^ dołem uciekały jakby w hydro siedziały - 27 dni wega Edytowane 13 Września 2022 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Września 2022 @Rzeźnik otoz to. Jak dasz cos na korzenie to opierdola cale miejsce 😉 ja sadzilem automaty odrazu w 25 litrowej donicy i z mycotrexem to korzenie zajmowaly cala donice bez przesiadki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach