Mr.Green 4,309 Napisano 3 Października 2022 Mozesz juz zbic ta wilgotnosc. Przy automacie to szybko sie zaczna zawiazywac topy. Lepiej nie ryzykowac. W takim stanie rozwoju wilgotnosc okoli 50% jest perfekto 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 3 Października 2022 (edytowane) @Mr.Green w sumie uchyliłem drzwi boxa i warunki 26stopni 62% wilgotności myślę, że będzie ok. a co do roślinki to przed chwilą wjechało podlanie 400ml wody 6.3ph i 0.3ml/l sugar royal jednak. pozdro Edytowane 3 Października 2022 przez tmcx730 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 3 Października 2022 (edytowane) 25 przeniosłem rośline do namiotu, bo przyszły mi dzis 2 ledy 120+85w. ledy chinole kupilem sobie do nauki zaplacilem za oba 300zł. do namiotu wleciał też moby dick z outa, ale nie chcę się na nim ani trochę skupiać w tej fotorelce. zobaczymy jak to się będzie rozwijać proszę admina o zmiane w tytule pow 0.13 --> 0.64 pozdro Edytowane 3 Października 2022 przez tmcx730 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Października 2022 H@tmcx730 jak mozesz to poka te ledy. 100 zl wiecej i bylby mars hydro 100Watt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 3 Października 2022 @Mr.Green taki + 85w bez dimmera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Października 2022 @tmcx730 i jak swieci ? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 3 Października 2022 @Mr.Green świeci zajebiście póki co wisi 120, 85w czekam na zawieszki do powieszenia. jestem zadowolony polece na tych panelach kilka upraw i wjedzie lumatek attis 200 na gwiazdke😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 5 Października 2022 update 27 podlana 250ml odstanej kranówki ph 6.1 załapali się nawet krzyżacy jako podpórka pod wentylator😅 pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 5 Października 2022 widzę że podlewasz co 2 dni, spróbuj lać trochę więcej a rzadziej np co 3-4 dni. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 5 Października 2022 Ładna, może scroga walniesz na niej? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Października 2022 (edytowane) 29x45x60 Nie chce być niemiły ale ziomek w temacie masz 0,64m2 Niezły jesteś z matmy 😄 Edytowane 5 Października 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Października 2022 @tmcx730 Popraw rozmiar szafki, @konopny_janusz ma racje, do powierzchni 0,64 m2 brakuje ci 0,51 m2, bo masz 0,13 m2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 5 Października 2022 @Kartek dobrze podlewa jak idzie dobrze to niech nie kombinuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 6 Października 2022 @konopny_janusz @Zielone krainy chyba poprosilem admina o zmiane powierzchni w tytule? roslinka siedzi teraz w boxie 80x80 co daje powierzchnie 0.64 czy wyznajecie inną matematyke? @Queen Of Cookies niech juz dojdzie tak jak jest, w następnym projekcie zrobię scroga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Października 2022 (edytowane) @tmcx730 nie chciało mi się przewijać, każdy kto nie śledził fotorelki od początku zanim przeczyta całe opowiadanie też odniesie to samo wrażenie Edytowane 6 Października 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 6 Października 2022 @konopny_janusz no to nie czytaj jak Ci sie nie chce od początku😄 pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Października 2022 @tmcx730 tak jakby jan Kowalski złożył rezerwację pokoju w hotelu a tak naprawdę byłaby zrobiona rezerwacja na Mariusza wypierdalaj a na 5 stronie umowy.. a nie, jednak na kowalskiego Ale to tylko mała uwaga pozdro byle do zbiorów 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 6 Października 2022 @konopny_janusz chłopie zmieniłem boxa, poprosilem o zmiane tematu, wszystko jak należy ale nie... wchodzi cham, czyta jednego posta, hurr durr nie umiesz liczyc bo 29x45 to nie 64😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 6 Października 2022 @tmcx730 to cenna uwaga gościu, cham qurde właśnie dlatego zacząłem od wyrazów nie chciałem być niemiły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Października 2022 Jak sie nie chce byc nie milym to sie pyta o cos czego sie nie wie a nie zwraca sie komus uwage 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach