Skunmamahuana 5 Napisano 11 Września 2022 3 minuty temu, Barney's napisał: @Skunmamahuana no przesadzasz z nawozami Na automatach napewno , tutaj widzę nic im nie brakuje jak narazie , ani nie maja nadwyżki , jutro zmienię im donice i za tydzień troszkę je ponaginam, co myślisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Września 2022 @Skunmamahuana będzie git tylko nie dawaj nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 11 Września 2022 2 minuty temu, Barney's napisał: @Skunmamahuana będzie git tylko nie dawaj nawozów Jak przesadzę je jutro to nie dac im trochę ukorzeniacza? I jeszcze jedno pytanie , mogę je narazie do donic 7 l przesadzić a za dwa trzy tyg jak dojdą automaty to wtedy to 14l? Czy za późno będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Września 2022 @Skunmamahuana ty przesadzasz automaty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 11 Września 2022 Teraz, Barney's napisał: @Skunmamahuana ty przesadzasz automaty? Nie , chodzi mi o sezony . Automaty siedzą cały czas w jednej doniczce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Września 2022 @Skunmamahuana raz przesadź i starczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 11 Września 2022 Teraz mam sezony w małych doniczkach by podrosły trochę , docelowe chce im dac 14l tylko ze narazie mi się nie pomieszczą te 5 sztuk z dwoma automatami które są w środku . Mam jeszcze namiot , mogę je tam wrzucić i dac im Marsa chydro 600 i może dojdą sobie tam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Września 2022 Ukorzeniacz, woda i to tyle kup sobie miernik ec Szkoda że to nie Coco bo moim zdaniem jest dużo łatwiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 11 Września 2022 2 minuty temu, Barney's napisał: Ukorzeniacz, woda i to tyle kup sobie miernik ec Szkoda że to nie Coco bo moim zdaniem jest dużo łatwiej Mam taki miernik , pH sprawdzam jak robię pożywkę a wodę filtrowana mam z pH 6.4 . Następna uprawa będzie w coco , za 3 miechy jak dobrze pójdzie to będzie fotorelacja . Jak myślisz ile trzymać je na wegu ? Jeszcze z 4 tyg ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Września 2022 @Skunmamahuana jeśli lejesz im 6.4 a wypływ ma 6.1(z podstawki chyba mierzysz) to coś tam się dzieje kwaśnego. Odpuść na podlanie lub dwa nawozy to przerobi sobie spokojnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Września 2022 @Skunmamahuana miernik ec nie pH Enzymy bym dołożył do zestawu na gnicie korzenia itd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 14 Września 2022 Witam serdecznie , 4 panny zostały przesadzone do docelowych doniczek . Jedna niestety musi poczekać z powodu braku miejsca , lecz postanowiłem ze zostawię ja samą sobie bez żadnych treningów . Zrobiłem pannom również wstępne lst. Po przesadzeniu dostały po 1ml sensi grow i voodoo , temp w boxie 27 wilgotność 65. Automaty powoli puchną , szału nie będzie z ilością ale coś zawsze wpadnie 😀. Zobaczcie jak to wyglada i powiedzcie czy coś działać jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 14 Września 2022 @Skunmamahuana masz ziemie co zawiera nawozy, nie lej tego sensi narazie , samo voodo z woda z dobrym ph, jak masz parcie na dodatki to dokup tarantule i pirahne i ładuj pełne dawki Ale nie lej NPK, i będzie git. "Robaczki"od "AN" robia robotę, w stanach wychodzi na czasie nowy voodo juice "plus" które bedzie miał 3 w 1 wszystkie microby bakterie i fungi w 1 butelce nie w 3, pomału ida po rozum do głowy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 19 Września 2022 Elo elo grupo ! Wrzucam mały up . A wiec dzień plus minus 30 dziewczynek , według mnie wolno idą ale idą , po topingu i pierwszym lst odżyły . Dziś poprawiłem trochę gięcie , lecz zapomniałem zasadzić je bliżej krawędzi i nwm czy długo je powyciągam w takim układzie , ale jak narazie jest ok . Leje im sama wodę z pH 6.4. Temp maja 24 i wilgotność do 60% nie daje więcej ze względu na kwitace automaty . Oceńcie i doradźcie . Pozdro ! 💚 Automatom dałem dziś dawkę azotu i candy , zżółkły strasznie i może im to pomoże , ładne puchną robią się fajne kamienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 20 Września 2022 Cisza… wiec chyba wszystko ok W dniu 19/09/2022 o 19:08, Skunmamahuana napisał: Elo elo grupo ! Wrzucam mały up . A wiec dzień plus minus 30 dziewczynek , według mnie wolno idą ale idą , po topingu i pierwszym lst odżyły . Dziś poprawiłem trochę gięcie , lecz zapomniałem zasadzić je bliżej krawędzi i nwm czy długo je powyciągam w takim układzie , ale jak narazie jest ok . Leje im sama wodę z pH 6.4. Temp maja 24 i wilgotność do 60% nie daje więcej ze względu na kwitace automaty . Oceńcie i doradźcie . Pozdro ! 💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 23 Września 2022 @Skunmamahuana fajnie rosną te candy Kusch też je mam tylko że fast wersion różni się czymś od twoich po za nazwą niewiem, u mnie rosną jak klony tz po jednej gałązce na pięterko, ja bym twoje trochę po przycinał jedna gałązke na pięterku bo będzie ciasno jak się rozrosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 14 Października 2022 Witam , panny dostały wigoru i lecą teraz jak złe , trochę się pokrzaczyly bo lampa była za nisko .5 dni temu dostały dawki sensi weg , b18, voodoo i pojechałem na urlop . Dzis otwieram boxa a tu dwa razy większe hehe . Teraz pytanie , bo dochodzą mi już automaty , robię od dziś flusha i chce zapytać kiedy je przełączać na flo , boxa mam wysokiego w miarę i nwm czy dawać im jeszcze iść w górę czy odczekać tydzień i walić 12/12 pozdro grupo 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Października 2022 @Skunmamahuana Przełączać możesz kiedy chcesz, jak zbierzesz auto to przełączaj, jak rozmiar roślin cię zadowala. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 14 Października 2022 1 minutę temu, Zielone krainy napisał: @Skunmamahuana Przełączać możesz kiedy chcesz, jak zbierzesz auto to przełączaj, jak rozmiar roślin cię zadowala. Właśnie chciałbym zebrać ze 100g suchego z jednej i również na święta ściąć to ale myśle ze się nie wyrobie 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Października 2022 @Skunmamahuana nie wiem jak trichomy ale automat wyglada jakby juz gotow 🙂 nawet jak na kilka dni dasz mu 12/12 po przelaczeniu to watpie by mialo to wplyw na jego koncowke. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach