Skunmamahuana 5 Napisano 7 Września 2022 Witam serdecznie jestem początkowym rolnikiem w tej dziedzinie . Mam za sobą kilka automatów lecz nie byłem z nich bardzo zadowolony .. Ruszam z fotorelacja kandy kush express i criticala . Sprzet : Szafkobox 150x70x120 lampa: Mars hydro 1000 i Mars hydro 600 by doświetlić w razie w . Posiadam tez hps 600, 400, cfl 250 i gavite pro 1000 lecz z powodu temperatur jestem zmuszony do ledów. pH tester milwakee pH600 nawizacz powietrza 3.5l dwa mieszkaki w środku wyciag pro klima plus filtr węglowy plus dwa wentylatory jeden wyciąg drugi wpychający odzywki jakich używam to advanced nutrients a dokładnie : voodoo, micro grow blom, b18, nirvana , candy , big bud , oberdrive , flavless na koniec 😉 doniczki jak narazie małe niech podrosną trochę i lecą w docelowe 14l Mam w boxie jeszcze dwa kwitnące automaty , lecz poszło mi z nimi coś nie tak i duże braki pokazały , może z 40 G będzie … Licze na wasza pomoc Panowie i Panie , myśle ze mnie przeprowadzicie przez ta uprawę 😉 Lst lekko nie pyklo , zaniedbałem sprawę z tymi auto ale może coś jeszcze z tego wyjdzie . To moje dwa ostatnie auto , gelato a to drugie critical auto który był jakaś trefną pestką @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Września 2022 @Skunmamahuana to widzę że masz sprzęty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Września 2022 Jakiej ziemi uzywasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 7 Września 2022 @Skunmamahuana moje ulubione nawozy 🙂 czemu te autoski takie zmartwione? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 7 Września 2022 50 minut temu, Mr.Green napisał: Jakiej ziemi uzywasz? Plagron grow mix by na wegu mieć spokoj z suplementacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 7 Września 2022 2 godziny temu, Przedzior napisał: @Skunmamahuana moje ulubione nawozy 🙂 czemu te autoski takie zmartwione? 😛 Powiem Ci ze to już moj 3 raz i dwa razy była pizda ze zbiorem . Max 30 z jednego i to mnie denerwuje . Zwiększyłem metraż (przerobiłem szafę ) nie chce już automatów bo się stresują bardzo i ogólnie plon lipa . Chyba ze ze mnie taki farmer jak z koziej d*upy trąba 🤣 Ile Wega myślicie żebym zrobił dla tych sezonów ? Chce do 14l donicy je walnąc i choć z 300g suchego zebrać hehe . Choć nie ukrywam ze bym chciał więcej 😏 2 godziny temu, Przedzior napisał: @Skunmamahuana moje ulubione nawozy 🙂 czemu te autoski takie zmartwione? 😛 Szybko można je przelać . Moc maja , jak na ranę skaply to piekło nie samowicie 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 7 Września 2022 No serio 30 to mało... Mi najmniej wyszło 40g (z podjadaniem) ale i światło nie takie. Ogólnie to też miałem epizody ze w namiocie miałem ponad 30 stopni... Obecnie bujam się ciut z za duża wilgotnością. Ale jakoś większym problemów nie mam... Może zbyt wiele AN stosujesz? W mojej fotorelacji mam tabelkę jak dozować. @Skunmamahuana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 7 Września 2022 13 minut temu, Przedzior napisał: No serio 30 to mało... Mi najmniej wyszło 40g (z podjadaniem) ale i światło nie takie. Ogólnie to też miałem epizody ze w namiocie miałem ponad 30 stopni... Obecnie bujam się ciut z za duża wilgotnością. Ale jakoś większym problemów nie mam... Może zbyt wiele AN stosujesz? W mojej fotorelacji mam tabelkę jak dozować. @Skunmamahuana Ja właśnie też miałem problemy z temperaturą, mieszkam na poddaszu i cieżko jak na zewnatrz 40 stopni utrzymać 25 w boxie. Ziomek namówił mnie na kupno gavity pro 1000w mówił że to najpsza lampa do uprawy, może i jest gdyż kosztuje ponad 500 euro 😄 lecz gdy ją zamontowałem to rośliny sie zaczeły gotować było ponad 40 stopni i szybko wyleciała, postanowiłem kupić marsa hydro 1000 noi teraz jakoś to idzie , temp w dzień max 29 stopni w nocy 25. Powiem Ci że na początku przesadzałem z nawozami napoewno , później stosowałem sie do tabelki .. Kurde no zobaczymy jak to bedzie , ciul w te automaty oby sezon wyszedł git. Dziś zrobiłem im topping i fim , kandy kush express łby poleciały a na criticalu spróbowałem zrobić fim. Zobaczymy jak to wyjdzie , foty wrzuce w nastepnym week @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 7 Września 2022 Automaty czy feminizowane jak im dowalisz nawozów to będzie odwrotny skutek do zamierzonego... A jak masz dobrą ziemie to już całkiem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 7 Września 2022 24 minuty temu, Przedzior napisał: Automaty czy feminizowane jak im dowalisz nawozów to będzie odwrotny skutek do zamierzonego... A jak masz dobrą ziemie to już całkiem... Właśnie dlatego teraz folguje , jak mi kiedyś przyszedł zestaw z an to dak dowaliłem jednej wszystkiego że na drugi dzień nie było co zbierać . Teraz na spokojnie i delikatnie staram sie nie psesadzać z koksem hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 7 Września 2022 @Skunmamahuana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 7 Września 2022 22 minuty temu, Przedzior napisał: @Skunmamahuana Już byłem na twoim profilu i mam screena hehe , ale ta tabela dziwna jest ja robiłem z innej i wgl inaczej jest tam to wszystko rozpisane 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 11 Września 2022 Witam serdecznie , minęły 4 dni od topingu, myśle ze się udał robiłem to pierwszy raz , fim raczej nie pyknął ale najwyżej obetne całą głowę jutro. Zamierzam jutro przesadzić wszystkie do większych donic , myśle 7-8 l a później w docelowe 14 . Automaty liche ale coś tam zetnę . Powiedzcie mi, aplikować sezonom jakies odżywki ? Myśle dziś im dac trochę jedzenia , w środę dostały po 1ml na litr , Grow bloom i micro , b18 i voodoo na korzenie , myśle ze dziś tez zapodam , co myślicie ? Tem w boxie 24 stopnie wilgotność 60% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Września 2022 @Skunmamahuana jak już raz łby poleciały i się nie udało to nie poprawiaj. Nieudany fim to zazwyczaj topping. Dasz radę wrzucić zdjęcie w naturalnym świetle ? Trochę te pozwijane liście w dół mi się nie podobają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 11 Września 2022 Już wstawiam , pochmurna pogoda i ciemno trochę , ale myśle ze będą git zdjęcia , przesyłam film i zdjęcia bez lampy . Pozdro 68458141162__1C1EDBCF-BBCF-4A90-92CF-EA394169C940.MOV @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Września 2022 @Skunmamahuana spróbuj w Coco zrobić grow może lepiej ci pójdzie nie każdy nadaje się do ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 11 Września 2022 Myślisz ze z tych plantów nic nie będzie ? Dlaczego łatwiej jest uprawiać w coco? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Września 2022 @Skunmamahuana może nie jest łatwiej ale może lepiej to ogarniesz jak chcesz pomocy pisz priv wszystko ci wytłumaczę to tak jak jeden ogarnie lepiej mechanikę a drugi elektrykę ale na swój sposób tu i tu nie jest łatwo wiesz o co chodzi Tu moje żeby nie było że nie potrafię 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunmamahuana 5 Napisano 11 Września 2022 7 godzin temu, Barney's napisał: @Skunmamahuana może nie jest łatwiej ale może lepiej to ogarniesz jak chcesz pomocy pisz priv wszystko ci wytłumaczę to tak jak jeden ogarnie lepiej mechanikę a drugi elektrykę ale na swój sposób tu i tu nie jest łatwo wiesz o co chodzi Odezwe się do Ciebie przy następnym grow , czekają już pestki . To royal queen seeds upadło , pestki teraz dramat . Pociągnę jeszcze ten sezon od nich i robię już z innego źródła . Słuchaj , spróbuje to ogarnąć w ziemi teraz , postaram się nie przesadzać z nawozami , warunki maja dobre wiec myśle ze coś powinno z tego być , jeśli mnie dobrze pokierujcie to będzie dobrze 💪💪💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Września 2022 @Skunmamahuana no przesadzasz z nawozami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach