Adrianosiku 288 Napisano 17 Listopada 2022 Jeszcze rośnie outdoor i nie ma pleśni xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 17 Listopada 2022 @Adrianosiku taka pora i dalej rośnie chyba Hiszpania jakaś 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 17 Listopada 2022 @Tester Bawaria 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Listopada 2022 @Tester chmiel rośnie to I baka daje radę 😄 A dwa ze @Adrianosiku tu robi krzyżówki mutagenne z dynią to plecha nie łapie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 18 Listopada 2022 @Mr.Green słyszałem że możliwym jest zaszczepienie babki, na chmielu ciekawe czy te pogłoski to prawda czy ktoś na grupie próbował i jakie rezultaty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 19 Listopada 2022 Robi się ciekawie meriguane i og kusch w końcu pokazały płeć rosną jak oszalałe. Dziś trening meriguane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 19 Listopada 2022 Meriguane przed i po 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 19 Listopada 2022 @Adrianosiku chętnie zobaczę jak to kwitnie, zajebiście to wygląda 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 19 Listopada 2022 @Rzeźnik liczę na ścianę topów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 20 Listopada 2022 Og kusch chyba pobierz klony 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 24 Listopada 2022 Wariatki rosną jak wściekłe ile jeszcze bendą tak zawzięcie rosnąć ? Powoli kończy się miejsce i muszę coraz to więcej gałązek ucinać by plecha nie wlazła z doświadczenia wiem że odległość wczyta od szczyta powinna być minimum 5cm inaczej gdy poważnie już spuchną jeden na drugiego będzie zachodził a nie o to kaman, tak się stało że nie mam czasu dla pań co parę dni zaglądam patsze a tu takie kolosy xd z drugiej strony spox bo za każdym razem jak otwieram growbox mile zaskoczony jestem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 25 Listopada 2022 Candy kusch tuż po @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Listopada 2022 Monster 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 27 Listopada 2022 Candy kusch fast. 2 przed i po. 1god 40min pracy @Mr.Green monster to będzie jak topy bendą robiły wrażenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 27 Listopada 2022 Dzisiaj kolej na meriguane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 27 Listopada 2022 Popkornu wycięty parę szczytów też poszło wszystko na raz nie chce mi się za parę dni znowu wycinać, oj będzie ściana topów znowu zeszło z półtorej godziny nad treningiem może i sporo za to dostęp do każdej gałązki z tyłu i z przodu bajecznie prosty łatwo się to trenuje bardzo kompaktowa doniczka jedyny minus to czas poświęcony na trening ale jeśli chce się mieć ścianę topów to nie da radę inaczej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Listopada 2022 @Adrianosiku Coraz lepiej to wygląda, jak tak dalej pójdzie, będą ładne ściany całe pokryte zielenią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 30 Listopada 2022 Przy takiej uprawie to chyba topping i później krzaka ciagnac w Y-shape, tak najbardziej optymalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 1 Grudnia 2022 @Soniq21 używam technik. Toping+lst W boxie zrobiło się za ciasno przestawiłem tryb nawadniania 18razy na dobę po 1min i qrla to był strzał w 10 jak było 8razy na dobę myślałem że rosną jak oszalałe a teraz rosną jak oszalałe ×10 xdxdzdxd uczę się na własnym doświadczeniu gdyż nikt nie choduje w takim podłożu więc nikt mi nie może powiedzieć jak będzie najoptymalniej na następny raz będę wiedział dynia robi wypad z boxa ps ściany topów murowane he W boxie zrobiło się za ciasno przestawiłem tryb nawadniania 18razy na dobę po 1min i qrla to był strzał w 10 jak było 8razy na dobę myślałem że rosną jak oszalałe a teraz rosną jak oszalałe ×10 xdxdzdxd uczę się na własnym doświadczeniu gdyż nikt nie choduje w takim podłożu więc nikt mi nie może powiedzieć jak będzie najoptymalniej na następny raz będę wiedział dynia robi wypad z boxa ps ściany topów murowane he @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 6 Grudnia 2022 Dawno mnie nie było ja to tutaj tylko zostawie candy kusch Meriguane 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach