Adrianosiku 288 Napisano 3 Listopada 2022 Topy mocno oszronione nie puchną, wystarczy im KOSA! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Listopada 2022 @Adrianosiku plechy nie było ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 4 Listopada 2022 @Andi ani kszty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 4 Listopada 2022 @Rzeźnik A jak roślina będzie wyglądać jak dać cykl 12/12 od pestki ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) @AmberYbarra będzie mała, sporo mniejsza niż mogła by być Edytowane 4 Listopada 2022 przez Adrianosiku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 4 Listopada 2022 Candy kusch jedyny co rośnie w źemi, pokszywiłem go 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 4 Listopada 2022 @AmberYbarra nie wiem, nie próbowałem nigdy, to nie jestem w stanie powiedzieć, ale mogę się domyślać, że będzie bardzo krótki czas wzrostu przy tym świetle i nastąpi przełączenie na kwitnienie. Chociaż nie wiem czy rośliny nie zdają sobie sprawy z upływu czasu, może będą myślały, że doba trwa tylko 12 godzin i będą powoli rosły, aż przełączysz zmniejszając do 6 i cykając tak światło na zmianę 😂 to tylko takie spekulacje, nic na serio 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 5 Listopada 2022 @Rzeźnik ja testowałem już 12/12od początku , jak masz nasrane kszaczkow na małej powierzchni to można tak zrobić bo każełki rosną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Listopada 2022 @Rzeźnik roslina nie mysli 😛 wykonuje polecenia zawarte w kodzie DNA😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 5 Listopada 2022 2 godziny temu, Mr.Green napisał: @Rzeźnik roslina nie mysli 😛 wykonuje polecenia zawarte w kodzie DNA😎 A ty robiłeś kiedykolwiek 12/12 od pestki ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Listopada 2022 @AmberYbarra nie nie robilem. Nie widze w tym zbytnio sensu.. Wole dac roslinie 3 tygidnie wega i ja przelaczyc tak jak to czynie obecnie w fotorelacji. Mysle ze jest to bardziej optymalny i wydajny proces. Nie uwazam by teza "szkoda czasu" byla tu sluszna ale kazdy probuje po swojemu 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 5 Listopada 2022 @AmberYbarra ja teraz robię od pechy 12/12. Zapraszam do mnie na fr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 5 Listopada 2022 2 godziny temu, Eddie Plant napisał: @AmberYbarra ja teraz robię od pechy 12/12. Zapraszam do mnie na fr A jakiego wyniku się spodziewasz ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 5 Listopada 2022 @AmberYbarra nie mam zielonego pojęcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 5 Listopada 2022 Godzinę temu, Eddie Plant napisał: @AmberYbarra nie mam zielonego pojęcia Będzie czy razy mniej niż mogło by być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 6 Listopada 2022 Za parę dni pożywką się kończy wtedy przełączam oświetlenie na flo i nowa pożywkę zapodane panną już teraz przydał by się zmiana na flo ale jeszcze ciut i git Pięknie rośnie w systemie kaskadowym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Listopada 2022 Kolorowo tam. Dynia walczy widze 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Listopada 2022 12 godzin temu, Mr.Green napisał: Kolorowo tam. Dynia walczy widze 😛 Walczy dzielnie 🙂 rośnie w kaskadowej doniczce opatentuje tą donice;) bo nigdzie nie widziałem by kto kolwiek chodował w takim systemie a jest wydajny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Listopada 2022 Pierwszy dzień floweringu. Zbyt długo mi to rosło na wegu mam plan na następne rodzaje doniczek by skrócić czas Wega, jednak wertikalnej uprawy są naj wydajniejsze gdy rośnie mnóstwo klonów w pionowych doniczkach taka donice też uczynię w metodzie druku 3D Candy kusch Wiele błędów popełniłem względem tej dyni dla tego listki takie małe, może światło za silne? Mimo wszystko rośnie fajnie jest mieć obserwować nie tylko część gurną rośliny ale i jej korzenie nie czyniąc im szkody co mogę z łatwością zrobić dzięki tej doniczce:) dynia na prawdę dynamicznie reaguje co dziennie widać sporą różnicę porównując dzień popszedni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 8 Listopada 2022 Wczoraj nastawiłem pompę wody z 4na dobę po 1min na 8razy na dobę po 2minuty, teraz wiem że powinienem tak zrobić dużo wcześniej gdyż już po dobie widać efekty, popatrzcie na dynie jak przybrała masie listka po dobie 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach